24 / 04 / 2024

Düzce Sky Tower Hotel devri tatil

Düzce Sky Tower Hotel devri tatil

Sky Tower Hotel ödeme koşulları kapsamında 2 yıl vade imkanı sunuluyor. Düzce'nin Akçakoca ilçesinde 2 yıldır faaliyette olan projede devri tatil fırsatı devam ediyor.

Düzce Sky Tower Hotel Devr-i Tatil fırsatı!

Düzce Sky Tower Hotel Devr-i Tatil fırsatı devam ediyor. Fiyatları sezonlara göre değişiklik gösteren projede aylık 1.500 TL'den başlayan taksitler ile ödeme yapılabiliyor.

Regnum Sky Tower’da kampanya süresi uzatıldı!

İş ve sosyal yaşamı bir araya getiren farklı kurgusuyla, Başkent iş dünyasında yepyeni bir konsepte imza atan Regnum Sky Tower’daki “Yüzde 18 KDV bizden” kampanyası gelen yoğun istek üzerine uzatıldı.

Ankara'nın büyük firmaları Regnum Sky Tower’da buluşuyor!

Ankara iş dünyası apartmandan bozma ofisler ve niteliksiz iş merkezlerinden kurtulurken, Başkent’in en önemli firmaları Regnum kalitesi ile Konya Yolu’nda hizmete başlayan 156 metre yükseklikteki Regnum Sky Tower’da buluşuyor.

Regnum Sky Tower, teslime özel kampanya!

‘Kupon’ lokasyonu, ayrıcalıklı kurgusu ve 156 metrelik yüksekliğiyle Başkent iş dünyasında yeni bir dönem başlatan Regnum Sky Tower, kapılarını açtı. Hemen teslim ofislerle iş dünyasını ‘stressiz iş’ konseptiyle tanıştıran Regnum Sky Tower, teslime özel bir de kampanya başlattı.

Regnum Sky Tower'da kampanya!

Toplamda 161 ofis ve 10 dükkandan meydana gelen Regnum Sky Tower'da kampanya düzenlendi. İşte, Regnum Sky Tower'da kampanya detayları...

Düzce Sky Tower Hotel ulaşım!

Düzce Sky Tower Hotel ulaşım bilgileri kapsamında proje Akçakoca Yalı Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Projede 6 yıl her şey dahil konseptte tatil fırsatı sunuluyor.

Akçakoca Sky Tower Hotel fiyatlar!

Akçakoca Sky Tower Hotel fiyatlar dönemlere göre değişiklik gösteriyor. Yüzde 25 peşinatta, kalan kısım için 24 ay vade imkanı sunan proje Düzce Akçakoca'da hayata geçiriliyor.

Sky Tower Hotel Devri Tatil kampanyası!

Sky Tower Hotel Devri Tatil kampanyası ile 6 yıl her şey dahil imkanı sağlanıyor. Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yükselen projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 24 ay taksit uygulanıyor.

Düzce Sky Tower Hotel güncel fiyatlar!

E7 Grup imzası ile hayata geçirilen Sky Tower Hotel'de devri tatil fırsatı ile 6 yıl boyunca, 1 hafta için her şey dahil tatil imkanı sunuluyor. İşte Düzce Sky Tower Hotel güncel fiyatlar...

Akçakoca Sky Tower Hotel Devri Tatil fiyatları!

Akçakoca Sky Tower Hotel Devri Tatil fiyatları sarı, beyaz, mavi ve kırmızı olarak adlandırılan dönemlere göre değişiyor. Projede 24 aya varan vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Düzce Sky Tower Hotel nerede?

Toplam 184 adet oda kapasitesine sahip Sky Tower Hotel'de devri tatil fırsatı devam ediyor. Projede 6 yıl boyunca istenilen dönemlerde her şey dahil tatil yapılabiliyor. Peki Düzce Sky Tower Hotel nerede?

Sky Tower Hotel fiyatları ne kadar?

E7 Grup imzası ile hayata geçirilen Sky Tower Hotel'de 24 ay taksit imkanı ile tatil fırsatları sunuluyor. Proje Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yükseliyor. Peki Sky Tower Hotel fiyatları ne kadar?

Sky Tower Hotel Düzce iletişim!

Sky Tower Hotel Düzce iletişim için 444 7 759 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Devri tatil konsepti ile 6 yıl boyunca her şey dahil tatil imkanı sunan proje 2 yıldır faaliyet gösteriyor.

Sky Tower Hotel Devri Tatil fiyatları!

Sky Tower Hotel Devri Tatil fiyatları tatil yapılacak dönemlere göre farklılık gösteriyor. 24 ay vade fırsatı sağlayan projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Düzce Sky Tower Hotel devri tatil Haberi

Düzce Sky Tower Hotel devri tatil

Sky Tower Hotel ödeme koşulları bilgisinden önce proje hakkında bilgi verelim. 6 yıl boyunca her şey dahil konseptte ve istenilen 1 haftalık dönemde tatil yapılabilen projenin 184 adet oda kapasitesi mevcut. 


E7 Grup imzası taşıyan Sky Tower Hotel Düzce Akçakoca'da bulunuyor. Projede beyaz, kırmızı, mavi ve sarı olarak belirtilen dönemlerde tatil fiyatları değişiklik gösteriyor. 


Akçakoca Sky Tower Hotel'in sosyal olanakları içerisinde mini basketbol sahası, Thalasso therapy & spa alanı, kapalı havuz ve plaj, tenis kortu, mini futbol ve masa tenisi, bilardo, kongre alanları yer alıyor. 


Düzce Sky Tower Hotel fiyatları kırmızı dönem için 16 bin 400 TL, mavi dönem için 10 bin 900 TL, sarı dönem için 12 bin 400 TL, beyaz dönem için 8 bin 900 TL şeklinde belirlendi. 


Sky Tower Hotel...