26 / 04 / 2024

Düzce taksi yazıhaneleri

Düzce taksi yazıhaneleri

Şehir merkezinde faaliyet gösteren taksiciler modern yazıhanelere kavuşuyor. Düzce Belediyesi tarafından yeni model taksi yazıhanesi Hastane taksiye konuşlandırıldı.

TOKİ Düzce Gölyaka Yazıpınar 2019 başvuru tarihleri!

TOKİ Düzce Gölyaka Yazıpınar 2019 başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projeden yüzde 12, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

Düzce Gölyaka TOKİ 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Düzce Gölyaka Yazıpınar Mahallesi projesi kapsamındaki konutlar bugün satışa çıktı.

TOKİ Düzce Gölyaka başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Düzce Gölyaka Yazıpınar Mahallesinde yer alan konutlar için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

Düzce'deki İnönü Parkı'nın ihalesi TBMM'de konu oldu!

Düzce'de bulunan İnönü Parkı'nın ihalesi TBMM'de konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, parka ilişkin olarak yazılı soru önergesi hazırladı..

Düzce'de korsan emlakçılar türedi!

Düzce Postası Gazetesi köşe yazarı olan Metin Köseer bugünkü yazısında, Düzce'de inşaat sektörünün artmasıyla oluşan sorunları anlattı. İşte o haber..

Düzce Belediyesi'nin kiraladığı taşınmazlar TBMM'de!

Düzce Belediyesi tarafından kiralanan taşınmazlara ve bir alışveriş merkezi binasının mülkiyetine ilişkin CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, yazılı soru önergesi hazırladı..

TOKİ Düzce Gölyaka Yazıpınar'da konut teslimleri başlıyor!

Düzce Gölyaka Yazıpınar'da konut teslimleri başlıyor, projede yer alan konutların teslimleri 6 Mart 17 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek.

Düzce'ye 4 yeni park geliyor!

Düzce Belediyesi kentteki Akınlar, Aziziye, Cumhuriyet ve Koçyazı Mahallelerinde park yapımı için ihale düzenledi.

Düzce'nin 4 mahallesine yeni park geliyor!

Düzce Belediyesi, şehrin Akınlar, Aziziye, Cumhuriyet ve Koçyazı mahallelerine yeni park kazandırmak için ihale düzenledi.

Düzce Spor Kompleksi'nin temeli yaz başında atılacak!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, projesi daha önce yapılan spor kompleksinin temelinin de yaz ayları başında atılacağını söyledi

Düzce Belediye Meclisi yarın toplanıyor!

Düzce Belediye Meclisi yeni yılın ikinci toplantısını yarın yapacak. Meclisin gündeminde bir süre önce Düzce Merkez sınırları içine alınan Mücavir alanlara ilişkin ilave imar planları ile dolmuş taksi çalışma yönetmeliği bulunuyor.

Düzce Koçyazı'da Özel Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce'nin Koçyazı Mahallesi'nde bulunan Metek TOKİ Konutları bölgesinde yapımı hayırsever İşadamı Hacı Hidayet Türkseven tarafından üstlenilen Özel Eğitim Merkezi ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi temel atama törenine katıldı.

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi 19 Eylül'de açılıyor!

Düzce Valiliği tarafından yapılan açıklama ile Devlet Hastanesinin açılış tarihi kesinleşti. Düzce Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre Devlet Hastanesi 19 Eylül 2016 Pazartesi günü hizmet sunmaya başlayacak.

Düzce taksi yazıhaneleri Haberi

Düzce taksi yazıhaneleri


Düzce Belediyesi tarafından bir süre önce başlatılan taksi yazıhanelerine yeni bir modelle bir yenisi daha eklendi. Düzce Belediyesi Ulaştırma Müdürlüğü tarafından programa alınan taksi yazıhanelerinin sayısı 18’e ulaştı. Daha önce tek tip model üzerinden 17 yazıhane yapıldı. Son olarak Hastane taksiye yeni modelle taksi yazıhanesi yapıldı. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, yeni yazıhanenin yerleştirilmesini bizzat denetledi ve Hastane takside çalışan taksicilerle sohbet etti. Başkan Mehmet Keleş, yazıhane yapımlarının devam edeceğini söyledi. Hastane taksi yazıhane konuşlandırılmasında Belediye Başkan Yardımcısı Ali Güney de hazır bulundu.  



Düzce...