20 / 04 / 2024

Düzce Terminali yol çalışmaları

Düzce Terminali yol çalışmaları

Düzce belediyesi tarafından yakında açılışı yapılacak olan terminalin otoban bağlantısı için çevre yollarının açılması ve kamulaştırma çalışmalarının tamamlanmasından sonra yol yapım çalışmalarına geçildi.

Düzce Terminali'nin kiralama ihalesi tamamlandı!

Düzce Belediyesi Şehirlerarası Otobüs ve İlçeler Terminali için işletmeciliğinin kiralama ihalesi tamamlandı.

Düzce Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin ihalesi yapıldı!

15 Aralık 2016 Perşembe günü Düzce Belediyesi Encümen Salonunda gerçekleştirilen Düzce Belediyesi Şehirlerarası Otobüs ve İlçeler Terminali 12 adet işletmeciliğinin kiralama ihalesi tamamlandı.

Düzce Üniversitesi'ne yeni yol!

Düzce Belediyesi D-655 ile Düzce Üniversitesi arasındaki yolun iki yanına yaya yolu yapmak için çalışmalara başladı.

Düzce Otobüs Terminali'ndeki 12 gişe ihaleye çıkıyor!

Düzce Belediyesi Şehirlerarası Otobüs ve İlçeler Terminali 12 adet işletmeciliği kiralama ihalesi 15 Aralık 2016 Perşembe günü Düzce Belediyesi Encümen Salonunda yapılacak.

Düzce Otobüs Terminali'nde son ihale yapıldı!

Düzce Belediyesi tarafından inşa edilen Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde çeşitli işletmelerin yer alacağı dükkanların son ihalesi yapıldı.

Düzce TEM Bağlantı Yolu'nun inşaatı hızlandı!

Düzce Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali açılışında gündeme gelen OSB ve Terminal Otoban Bağlantı Yolu’nda çalışmalar hızlandırıldı.

Düzce Şehirlerarası Otobüs Terminali açıldı!

Darıcı mahallesinde hizmete giren Düzce Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali görkemli bir törenle açıldı.

Düzce Otogarı için son hazırlıklar da tamam!

Resmi açılışı 6 Kasım tarihinde yapılacak olan Darıcı mahallesindeki Düzce Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde son hazırlıklar tamamlandı.

Düzce Terminali için yeni yollar açılıyor!

Düzce Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali için çevre yol bağlantıları tamamlanıyor. Kalıcı konutlar ve D-100 üzerinden Haydar Gördebil caddesine uzanan yolun terminal bağlantısı için son bölüm tamamlanıyor.

Düzce Şehirlerarası Otobüs Terminali 6 Kasım'da açılıyor!

Darıcı mahallesinde bir süre önce yapımı tamamlanan Düzce Belediyesi Şehirlerarası Terminal’in resmi açılışı 6 Kasım tarihinde yapılacak.

Düzce Otobüs Terminali'nde son dokunuşlar!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Darıcı mahallesinde yapımı tamamlayan ve yakın zamanda resmi açılışı yapılacak olan Düzce Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminalinde son durumu gözden geçirdi.

Düzce Terminali gün sayıyor!

Düzce Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve kısa bir süre açılışı gerçekleştirilecek olan ‘Düzce Belediyesi Şehirlerarası Terminali’nde son eksiklikler tamamlanıyor. Bunun için terminal giriş bölümünde düzenleme ve peyzaj çalışmaları yapılıyor.

Düzce'de yollar genişliyor!

Düzce Belediyesi Fen işlerine bağlı ekipler tarafından Nusrettin mahallesi’nde yol genişletme çalışmalarına başlandı. İmar Müdürlüğü Kamulaştırma Birimi şehir içindeki tüm yolların imara uygun olması için seferber oldu.

Düzce Terminali yol çalışmaları Haberi

Düzce Terminali yol çalışmaları


Düzce belediyesi tarafından yakında açılışı yapılacak olan terminalin otoban bağlantısı için çevre yollarının açılması ve kamulaştırma çalışmalarının tamamlanmasından sonra yol yapım çalışmalarına geçildi.


Yakında açılışı yapılacak olan terminal için bir yanda tesis içi ve dışı inşaatlar tamamlanıyor bir yandan da otoban bağlantısı için çalışmalar yapılıyor. Otoban bağlantısı için Düzce Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından önce imar düzenlemeleri yapıldı. Ardından da Karayolları Genel Müdürlüğü ile ortak çalışmalar sonucu kamulaştırma işlemleri tamamlandı. 50 metre genişliğindeki bağlantılı yolu için şimdi de yol yapım çalışmaları yapılıyor.  



Düzce...