28 / 03 / 2024

düzcede yeni OSB mi yapılacak

düzcede yeni OSB mi yapılacak

Ak Parti Düzce Milletvekili Faruk Özlü, “Gençlerimize iş imkanı sağlamak, ticaret ve sanayimizi geliştirmek maksadıyla önümüzdeki dönemde Düzce’de 3 adet yeni OSB projesini hayata geçireceğiz” dedi.

Dünyada 'yeni şehir' furyası başladı!

Dünya nüfusunda hız kesmeden devam eden artış, yaşanan çevre sorunları, teknolojik gelişmeler gibi nedenler ülkeleri de yeni arayışlara itiyor. Daha önce örnekleri olan 'yapay' kentlerin, önümüzdeki senelerde daha sık gündeme gelmesi bekleniyor.

Günlük kiralamada yeni dönem! Piyasaya doping olacak

Günlük konut kiralamayla ilgili yasal düzenlemede yeni dönem başladı. İstanbul Ticaret Odası Gayrimenkul Komite Başkanı Hakan Akdoğan, yeni düzenlemenin gayrimenkul piyasasına olumlu yansıyacağını, hem kiracıya hem de apartman sakinlerine yarayacağını ifade etti.

Emeklilik için gereken prim günü sayısı 7200'e düşüyor: Yeni düzenleme detayları

Emeklilik süreci, farklı meslek grupları ve sigorta kollarına bağlı olarak değişiklik gösterebilmektedir. Son zamanlarda gündeme gelen önemli bir gelişme ise emeklilik için gereken prim günü sayısının düzenlenmesi ile ilgilidir. İşte 1 milyon kişiyi yakından ilgilendiren yeni emeklilik düzenlemesi..

Kredi faizleri yükseldi, ev satışları düştü! Yeni konut projeleri başlayamadı!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, konut kredi faizlerinin yüksekliği sebebiyle sektörde gayrimenkul satışlarının ciddi oranda düştüğünü ve yeni projelerin yapılmadığını belirtti.

Kentsel dönüşümde yeni formül: Kira desteği yerine ücretsiz 'geçici ev' verilecek!

İstanbul'da olası depreme karşı başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları devam ederken kira desteği dışında yeni formüller gündemde. Bu kapsamda hak sahibine kira desteği yerine "geçici ev" tahsis edilebilir. İşte detaylar...

GYODER'den kiraları düşürecek 'Yeni Konut Modeli'

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği emlak piyasasında denge sağlamak amacıyla yeni bir proje başlattı. Proje kapsamında kiraların düşürülmesi hedefleniyor. İşte detaylar...

İş dünyası yeni asgari ücreti değerlendirdi

​​​​​​​Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun 3’üncü toplantısının ardından yeni asgari ücret belli oldu. Yeni asgarin ücret 11 bin 402 liraya yükseldiği duyuruldu. Yeni asgari ücret, iş dünyası tarafından da pozitif karşılandı.

İş dünyası yeni kabineyi değerlendirdi! İşte iş dünyasından gelen ilk mesajlar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün yeni Bakanlar Kurulu’nu kamuoyu ile paylaşırken, iş dünyasının temsilcileri yeni kabineyi değerlendirdi. Hazine ve Maliye Bakanlığı başta olmak üzere ekonomi bakanlıklarına getirilen deneyimli isimler iş dünyasında memnuniyetle karşılandı.

İkinci el otomobil fiyatlarında yüzde 40 düşüş bekleniyor: Yeni düzenlemeler tüm dengeleri değiştirdi

Son dönemde oldukça yükselen ikinci el otomobil fiyatlarının düşmesi için adımlar atılmaya başlandı. Yakında ikinci el piyasasında yüzde 40'a varan fiyat indirimlerinin görülmesi bekleniyor. İşte yapılan yeni düzenlemeler ve ikinci el pazarında son durum....

Altın kritik virajı döndü! Yeni rekor rakam göründü! Bu rakamlar ne duyuldu ne görüldü! Altını olanlar köşeyi döndü

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamları öncesinde 1900 dolara kadar yükseldi. Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Altın kritik virajı döndü! Yeni rekor rakam  göründü! Bu rakamlar ne duyuldu ne görüldü!  Altını olanlar köşeyi döndü.

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşını duyan şaşkına döndü! Yeni rakamlar buz kestirdi! 1 Ocak 2023 zammı...

65 yaş aylığı, engelli aylığı ve evde bakım maaşında Ocak sürprizi yavaş yavaş netleşiyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşını duyan şaşkına döndü! Yeni rakamlar buz kestirdi! 1 Ocak 2023 zammı...

Otomobillerde yeni dönem! Yeni nesil güvenlik sistemlerinde düzenleme!

İmal edilecek olan araçların yüksek güvenlik ve düşük emisyon seyirlerinde olması ve aynı zamanda kara yollarındaki can ve mal güvenliğinin yükseltilmesi ile birlikte daha çevreci araçların kullanımının olabilmesi için yeni nesil güvenlik sistemleri ile ilgili düzenleme yapıldı. İşte detaylar…

Kira fiyatlarını düşürecek yeni formül! 3+1 dairede kirayı 4 bin liraya

Son 1 yılda kira fiyatları sonrası hükümet harekete geçti. TOKİ sosyal konut projesinde ilk temeller dün atılmıştı. Bununla beraber özel sektör de harekete geçerek dar gelirli vatandaşlara rahata nefes aldıracak yeni bir formül paylaştı. İşte haberin detayları...

düzcede yeni OSB mi yapılacak Haberi

düzcede yeni OSB mi yapılacak

Ak Parti Düzce Milletvekili Faruk Özlü, “Gençlerimize iş imkanı sağlamak, ticaret ve sanayimizi geliştirmek maksadıyla önümüzdeki dönemde Düzce’de 3 adet yeni OSB projesini hayata geçireceğiz” dedi.


AK Parti Düzce Milletvekili ve birinci sıra Milletvekili adayı Dr. Faruk Özlü Organize Sanayi Bölgeleriyle ilgili bilgiler verdi.


Düzce’de AK Parti iktidarı döneminde hayata geçirilen 2 adet OSB’de (Organize Sanayi Bölgesi) 6 bin kişinin üzerinde kişiye iş imkanı sağlandığını ifade eden Özlü, Akçakoca, Gümüşova ve Çilimli’de yapılacak Organize Sanayi Bölgelerinde de toplamda 10 bin kişiye yeni iş imkanı sağlanacağını söyledi.

“AK Parti olarak sanayinin uygun görülen alanlarda yapılanmasını sağlamak, çarpık sanayileşme ve çevre sorunlarını önlemek, kentleşmeyi yönlendirmek için Organize Sanayi Bölgelerine büyük önem yeriyoruz” diyen Faruk Özlü, “bugün Türkiye’de alt yapısı mevcut 153 OSB’nin 88’i bizim...