19 / 04 / 2024

düzcedeki parklar

düzcedeki parklar

Rıhtım Caddesi üzerinde yer alan ve Düzce Belediyesi tarafından yenilenen Celalettin Özdal Parkı vatandaşların hizmetine açıldı.

Düzce Lisesi Parkı'nda sona gelindi!

Düzce Belediyesi'nin kente yeni kazandıracağı, 'Düzce Lisesi Parkı'nda ağaçlandırma çalışmaları yapıldı. Eski Düzce Lisesi alanında yapılan parkta sona gelindi.

Düzce Celalettin Özdal Parkı tamamlandı!

Rıhtım Caddesi üzerinde yer alan ve yaklaşık bir yıl önce Düzce Belediyesi tarafından yeniden düzenlenen Celalettin Özdal Parkı tamamlandı. Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Şemsettin Yenersoy da çalışmaları yerinden inceleyerek açıklamalarda bulundu.

Düzce Celalettin Özdal Parkı hizmete giriyor!

Saguç Köprüsü alanında Rıhtım Caddesi mevkiinde yer alan Celalettin Özdal Parkı’nda çevre düzenleme çalışmaları hızlandırıldı. Park sahasına beton dökümünün yapılmasının ardından sert zemin döşeme çalışmaları da başladı.

Düzce Küçüksu Parkı genişletilecek!

Düzce Belediyesi tarafından şehir merkezindeki yeşil alan ve bahçelerin sayısı artırılıyor. Bunun için son olarak Küçüksu Park alanında yeni bir proje geliştirildi...

Düzce'ye modern park yapılacak!

Bir süre önce Düzce Belediyesine tahsis edilen Düzce Lisesi eski alanında ’modern park projesi’ için çalışmalar başlatıldı. Bunun için öncelikli olarak proje sahası hazırlık çalışmaları ve güvenlik için kontrol altına alındı.

Hakkari'nin gündeminde kentsel dönüşüm projeleri var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Hakkari'mize 11 milyar liralık yatırım yaptık ve bu yatırımların bir kısmı bitti, bir kısmı da devam eden yatırımlar. Artık gündemimizde yeni parklar, bahçeler, kentsel dönüşüm projeleri var" dedi.

Tabiat parkı ve milli parklar 20 yıldan uzun kiralanamayacak!

TBMM Genel Kurulunda, Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kabul edilerek yasalaştı. Kanuna göre, tabiat parkı ve milli parkların yatırımcılara kiralanma süreleri sözleşme düzenlendikten itibaren 20 yılı geçmeyecek...

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü kapatılıyor!

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle kapatılıyor. 

Bitlis'te dönüşüm talebi!

Bitlis'te incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşüm projeleri, millet bahçeleri, parklar, altyapı ve üstyapı anlamında Bakanlığı ilgilendiren konularla ilgili istişare yaptıklarını söyledi.

Şehzadeler Gençlik Parkı yeniden düzenleniyor!

Şehzadeler Belediyesi Manisa’nın simge parklarından biri olan Gençlik Park’ında yeniden düzenleme çalışmaları başlattı.

Darıca'ya yeni parklar yapılıyor!

Darıca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçede ihtiyaç duyulan noktalara yeni parklar inşa edecek.

İzmir Ballıkuyu kentsel dönüşümle kurtulacak!

İzmir Ballıkuyu'da kentsel dönüşüm başlıyor. Projede sosyal donatı alanları ile çocuk oyun alanı, parklar ve yeraltı otoparkları yer alacak.

Düzce Aziziye'ye dördüncü park!

Düzce Belediyesi muhtelif mahallelerde çocuk oyun parkları yatırımlarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Aziziye mahallesinde dördüncü çocuk oyun parkı kazandırılıyor.

İzmir Bornova'ya 5 dönümlük yeni park!

İzmir Büyükşehir Belediyesi kente modern semt parkları kazandırmaya devam ediyor. Bornova Rafet Paşa Mahallesi'nde yapımına başlanan 5 dönümlük yeni parkın bölgeye değer katması bekleniyor

Adıyaman'daki parkların yenilenmesi ve onarılması isteniyor!

Adıyaman'da yeni kurulan çocuk parklarına vatandaşlar tepkili. Halk, kırık dökük olan aletlerin yenilenmesini, parklara güvenlik duvarı yapılmasını daha bakımlı hale gelmesini istiyor.

Edirne'ye yeni gençlik parkları geliyor!

Edirne Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından geliştirilen “Edirne Gençlik Parkları Projesi” ile Edirne'ye yeni gençlik parkları kazandırılacak.

Düzce Kurugöl'de fizibilite çalışmaları başladı!

Düzce Belediyesi tarafından Düzce’nin tabiat parklarından Samandere’nin turizme kazandırılmasının ardından atıl ve harabe durumda bulunan Kurugöl’ün de doğal ve kaynak değerleri için de çalışmalar başlatıldı. Kurugöl’ün ekoturizm ve rekreasyonel görünümü için fizibilite çalışmaları yapılıyor.

Ödemiş Ulus Meydanı yeniden düzenlenecek!

Ödemiş’in en önemli parklarından biri olan Ulus Meydanı’nında yapılacak olan düzenleme çalışması nedeniyle Ulus Meydanı’nda sergi açan esnaf, pazarın taşınması konusunda sıkıntı yaşıyor.

düzcedeki parklar Haberi

düzcedeki parklar


Düzce Belediyesi tarafından yenilenen Rıhtım Caddesi üzerindeki Celalettin Özdal Parkı’nda yaklaşık bir yıldır devam eden çalışmalar tamamlandı. Çay bahçesi ve dinlenme alanından oluşan parktaki yenileme ve dekorasyon düzenlemelerinin bitirilmesinin ardından park vatandaşların hizmetine açıldı.





Düzce...