20 / 04 / 2024

DYO toz boya

DYO toz boya

İnşaat boyalan ve ısı yalıtım sistemleri, sanayi, mobilya gibi tüm alt sektörlerde üretim yapan DYO, toz boya üretimine de başladı. 2013'te toz boya ve bobin boyaları alanına yatırım kararı alarak 28 milyon TL yatırım gerçekleştirildi...

Dyo Boya DYO markası için 75 milyon dolar ödeyecek

Dyo Boya Fabrikaları Ticaret A.Ş., Yaşar Holding'e lisans hakkı ödeyerek kullandığı markaları satın almak için harekete geçti. Durmuş Yaşar ve Oğulları markası için 75 milyon dolar ödenecek.

DYO, Rusya pazarında büyümeyi hedefliyor!

DYO, 2,2 milyar dolarlık Türkiye boya pazarının büyük oyuncularından biri. Bu yıl ciroda 1 milyar TL'yi aşacak olan şirket, Rusya pazarında büyümeyi hedefliyor. DYO Genel Müdürü Serdar Oran, "Beş yılda Rusya pazarındaki ciromuzu 5 kat artıracağız" diyor.

Plastik boya İnşaatçıların işini kolaylaştırdı!

Plastik boya veya akrilik boya, II. Dünya Savaşı sırasında ve sonrasında plastiklerin geliştirildiği dönemde ortaya çıktı. Bilinen en eski boyalar, Zambiya’da Lusaka Mağarası’nda bulunan ve 350 bin yıl önceden kalan mineral esaslı toz boyalardır.

DYO gayrimenkullerini satıyor!

DYO ihtiyaç fazlası gayrimenkullerini Turyap aracılığıyla satışa çıkardı. 5 ildeki 6 gayrimenkulünü satışa çıkaran ünlü boya firmasının gayrimenkul fiyatları 65 bin TL'den başlıyor.

DYO, ısı yalıtım ustalarına Mesleki Yeterlilik Belgesi veriyor!

Boya ve ısı yalıtımı sektöründe kalite çıtasını yukarıya taşımaya kararlı olan DYO, işini hakkıyla yapan ustaların Mesleki Yeterlilik Belgesi almalarını sağlıyor.

DYO Yapı Fuarı’na renk katacak!

Boya sektörünün öncü markası DYO, 10-14 Mayıs 2016 tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleştirilecek 39. Yapı Fuarı’nda dekoratif boyalar ile ısı yalıtımındaki geniş ürün yelpazesini ziyaretçilerin beğenisine sunacak…

DYO'dan A Milli Takım'a destek!

Milli Takıma, Euro 2016 öncesi destek DYO’dan geldi. Boya sektörünün öncü ve lider markası DYO, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile imzaladığı anlaşmayla A Milli Takımı destekçileri arasına katıldı.

Dyo renkli dünyasıyla artık Instagram’da!

Ürünleri ile 61 yıldır hayatımızı renklendiren boya sektörünün öncü markası DYO’nun yeni bir sosyal medya hesabı var.

DYO Akademi belgelendirme bölümü başvuruları bekliyor!

İnşaat sektöründe çalışan ya da çalışmak isteyen boya ustaları için Mesleki Yeterlilik Belgesi almak artık zorunlu. DYO Akademi belgelendirme bölümü başvuruları bekliyor.

DYO Boya finansal tablolarını açıkladı!

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş., 3 aylık finansal raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte 1 Ocak- 31 Mart 2015 dönemine ait raporlar...

DYO Boya faaliyet raporu!

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş., 3 aylık faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte 1 Ocak -31 Mart 2015 dönemine ait rapor...

DYO, Mısır'da inşaat boyaları üretimine başlayacak!

Dyo Boya Fabrikaları Genel Müdürü Serdar Oran, inşaat sektörünün durgunluk yaşadığı 2014 yılında, firmalarının satışlarını yüzde 20, kârını ise yüzde 55 artırdığını söyledi.

Dyo'dan boya yapmanın püf noktaları!

Evlerde değişim yaratmanın en kolay ve en az maliyetli yolu onların rengini değiştirmek… Bahar ve yaz ayları ise boya için en ideal zamanlar. Siz de sezona DYO’nun önerileri ile hazırlanın ve işin ustasından boyanın püf noktalarını öğrenin.

DYO toz boya Haberi

DYO toz boya

İnşaat boyalan ve ısı yalıtım sistemleri, sanayi, mobilya gibi tüm alt sektörlerde üretim yapan DYO, toz boya üretimine de başladı. 2013'te toz boya ve bobin boyaları alanına yatırım kararı alarak 28 milyon TL yatırım gerçekleştirdiklerini aktaran Yaşar Holding Boya Grubu Başkanı Ahmet Yiğitbaşı, yabancı rakiplerin ağırlıkta olduğu toz boya pazarında, yaptıkları yatınm ile en büyük oyuncular arasına girmeyi hedeflediklerini söyledi. 


Toz boya üretimi yapacak fabrika açılışının bu yılın nisan ayında yapıldığını belirterek buradan Avrupa, Rusya, Ortadoğu ve Kuzey Afrika'dan oluşan geniş bir bölgeye ihracat yapılacağını bildiren Ahmet Yiğitbaşı, "Manisa Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi'ndeki tesisimiz 10 bin metrekarelik alana kuruldu. Yaşar Holding Boya Grubu olarak boyanın hemen hemen her alanında üretim yapıyoruz. Bu nedenle toz boyada da var olmamız gerektiğine inandık....