26 / 04 / 2024

e belediye uygulaması nedir

e belediye uygulaması nedir

İnegöl Belediyesi, e-belediye uygulaması ile vatandaşların kolay bir şekilde emlâk beyanında bulunmalarını sağlayacak. 

Aras Bulut İynemli, Necip Memili ve Erkan Kolçak Köstendil'e 'belediye' şoku: 'Tiny house'ları kaldırıldı!

İzmir'in Karaburun ilçesindeki sinema ve dizi oyuncuları Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'ye ait tiny house'lar belediye kararıyla kaldırıldı.

Menteşe Belediyesi, Muğla'da 2 arsa satacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar dikkat!

Muğla İli Menteşe Belediye Başkanlığı, Muğla Menteşe'de yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Resmi Gazete'de paylaşılan detaylara göre, söz konusu satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

TRT bandrol uygulaması genişletildi! O elektrik ürünler de artık listede! Hemen bakın!

TRT e-Bandrol uygulaması kapsamı genişletildi. Yeni eklenen cihazların seri numarası, IMEI numarası ve şasi numarası bulunmayanlar e-bandrol uygulamasından yararlanamayacak.

İzmir Güzelbahçe Belediyesi, kat karşılığı inşaat yaptıracak!

İzmir ili Güzelbahçe Belediye Başkanlığı, İzmir Güzelbahçe ilçesi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nden kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

İzmir Güzelbahçe Belediyesi'nden kat karşılığı yapım işi ihalesi!

İzmir ili Güzelbahçe Belediye Başkanlığı, İzmir Güzelbahçe ilçesi Yelki Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

Mamak'ta e-imar dönemi başladı!

Ankara'ya bağlı Mamak Belediyesi, kent genelinde imar işlemlerini kolaylaştıracak e-imar uygulamasını başlattı.

Muğla Menteşe'de 8.9 milyon TL'ye satılık 15 arsa!

Menteşe Belediye Başkanlığı, Muğla Menteşe'de yer alan 15 adet arsayı 8 milyon 943 bin 600 TL bedelle satışa çıkardı.

İnegöl'de e-imar uygulamasını 1 ayda 12 bin kişi kullandı!

Bursa İnegöl Belediyesi tarafından 2020 yılının Nisan ayında hizmete açtığı e-imar uygulaması, kısa süre içerisinde vatandaşlarca sıkça kullanılmaya başladı. Uygulamayı Mart ayında 12 bin ziyaretçinin kullandığı açıklandı.

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı yapıldı!

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı gerçekleştirildi. Bursa'da büyükşehir ile ilçe belediye başkanlarının buluştuğu toplantıda, depremle ilgili bugüne kadar yapılan çalışmalar ve yapılması gerekenler konuşuldu.

Gemlik Belediyesi'nde e-imar dönemi başlıyor!

Dijital dönüşüm çalışmalarına hız veren Bursa Gemlik Belediyesi, e-imar uygulamasını başlatıyor. Uygulama ile ilçenin imar bilgileri Gemliklilerin bilgisayar ve telefonlarına taşınacak.

E-haciz uygulamasının ertelenmesi önerisi mecliste!

E-haciz uygulamasının koronavirüs salgını bitimine kadar ertelenmesi önerisi meclis gündemine taşındı. CHP'li Adıgüzel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli'de ‘İmar Mevzuatı’ eğitimi verildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye personelleri tarafından “İmar Kanunu – Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği” eğitimi düzenlendi.

Karşıyaka Belediyesi e-imar uygulamasını başlattı!

İzmir Karşıyaka Belediyesi tarafından dijital dönüşüm çalışmaları kapsamında resmi internet sitesi üzerinden “E-İmar” uygulamasını başlattı. 

e belediye uygulaması nedir Haberi

e belediye uygulaması nedir

E-belediye "inegol.bel.tr" adresinden belediye ile ilgili bilgi, belge, kayıt, sorgulama ve ödeme işlemleri rahatlıkla gerçekleştirebilecek. Artık vatandaşlar oturdukları yerden rahatlıkla emlâk beyanında bulunabilecek. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre vatandaşlar, 7 gün 24 saat interaktif hizmet platformu sayesinde şikâyet ve taleplerini de belediyenin ilgili birimlerine anında iletip, takip işlemlerini uapabilecek. E-belediye kapsamında interaktif belediyecilik hizmetleri genişletilerek, 7 gün 24 saat belediye işlemlerine ait bildirim, borç, tahakkuk, tahsilat, evrak takip, bina birim değerleri, nikah sorgulama, nikâh başvurusu, bilgi edinme başvurusu, nöbetçi eczaneler, ÇTV, emlak, ilan reklâm beyan başvuruları, meclis ve encüman kararları, imzalı belge sorgulama gibi işlemlerin yanı sıra kredi kartı ile borçlar güvenli bir şekilde ödenebiliyor. 

İnegöl Belediyesi’ne verilen beyanların görülebildiği ve yeni beyan başvurularının da yapılabildiği e-belediye uygulamasında emlâk beyanı...