29 / 03 / 2024

e- fatura

e- fatura

Filli Boya, bir ilke daha imza atarak ülkemiz genelinde ilk e-fatura uygulamasına geçen ve e-fatura kesen firma oldu

Elektriğe yüzde 200 zam! Son dakika şoku: Fatura ödeyenlere yüklü zam kapıda! 

Son zamanlarda “Elektriğe zam gelecek” iddiaları sık sık gündem oluyor. Elektriğe yüzde 200 zam yapılacağı gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Kağıt fatura döneminde son günler! Tarihe karışıyor! Tarih açıklandı

2022 veya müteakip hesap dönemlerine ait brüt satış hasılatı için 3 milyon ve üzeri olan mükelleflerin e-fatura'ya geçiş tarihi açıklandı. 

Devlet, 135 TL'den fazla fatura ödeyenlere 215 TL indirim yapacak!

Türkiye'de devlet, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için çeşitli destek ödemeleri sağlamaktadır. Bu destekler arasında elektrik tüketim desteği de yer almaktadır. Son açıklamaya göre, ailelerin elektrik faturalarına yapılan ödemelerde 215 TL indirim uygulanacaktır. İşte bu fatura destek ödemel

E-Devlet üzerinden elektrik faturası başvurusu yaparak destek alabilirsiniz!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, elektrik faturalarında destek sağlamak için yeni bir programa başladı! Vatandaşlar artık e-Devlet üzerinden başvurularını yaparak fatura desteği alabilecekler.

Güncel elektrik faturası nasıl öğrenilir? Kaç fatura ödenmezse elektrik kesilir 2023?

Elektrik faturalarının belli bir ödenme tarihi vardır. Eğer bu süre aşılırsa ne olur? Peki Kaç fatura ödenmezse elektrik kesilir 2023? İşte yanıtlar!

E – faturaya geçin hayatınız kolaylaşsın! Kim e – fatura kullanmak zorunda? İşte e – faturanın faydaları

2010 yılında hayatımıza giren e – fatura, milyonlarca kullanıcıya kolaylık sağlarken, e – fatura kullanmak zorunda olan bazı kişi, kurum ve kuruluşlar var. Peki kimler e – fatura kullanmak zorunda? E – faturanın yararları neler? İşte detaylar…

Yapmayana ceza! Yürürlüğe girdi

Alışverişlerde fatura ve fiş vermeyenler için uygulanan cezalarda caydırıcılığı artıracak yeni düzenleme yürürlüğe sokuldu.

İzmir, Aydın, Denizli, Manisa ve Muğla’da evine fatura gelenler dikkat! Paralarınız o tarihe kadar geri ödenecek!

İzmir, Aydın, Denizli, Manisa ve Muğla’da evine elektrik faturası gelenler eğer 16 gün içerisinde bunu yaparsa fatura ödemelerinin yarısı (maksimum 50 liraya kadar) geri ödenecek.

Elektrik ve doğalgaz fatura desteği ödemeleri başladı! 1.150 TL ve 206 TL hesaplara aktarılıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı vatandaşların hayatını kolaylaştırmak adına çeşitli yardımlarda bulunuyor. Elektrik ve doğalgaza gelen zamların ardından fatura desteği ödemeleri yapılmaya başlandı. İşte tüm detaylar...

İtalya'da eğlence sektörü çalışanlarından kira eylemi!

Italya'nın Naples kentinde eğlence sektörü çalışanları kira ve fatura ödemelerinin durdurulmalarını talep ediyor...

BOTAŞ'tan İstanbul Havalimanı'ndan çekilen Kolin'e 50 milyon TL'lik fatura!

İstanbul Havalimanı’nın inşası ve 25 yıl boyunca işletmesini üstlenen İGA Havalimanı İşletmesi AŞ'den çekilmeye hazırlanan Kolin’e, 50 milyon TL’lik doğalgaz faturası gönderdi. 

Saf GYO, Aktek Bilgi İletişim Teknolojisi ile anlaştı!

Saf GYO Oracle EBS Entegrasyonu, E- Fatura ve E- Defter Lisans Kurulum ve Devreye Alma hizmetleri işinin yapılması kapsamında Aktek Bilgi İletişim Teknolojisi ile 25 bin USD+KDV karşılığında hizmet sözleşmesi imzalayacak.

Akbatı AVM'nin hizmet sözleşmesi imzalandı!

Akiş GYO Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi adı ile maruf ana taşınmazın tüm giderlerin toplam gidere dahil edilmesine ve aylık olarak oluşan toplam gidere yüzde 3'ü ilave edilmek suretiyle AKİŞ'e fatura edilmesin karar verdi.

e- fatura Haberi

e- fatura

Türk boya sektöründe yaptığı yeniliklerle her zaman ilklere imza atan Filli Boya, bir ilke daha imza atarak ülkemiz genelinde ilk e-fatura uygulamasına geçen ve e-fatura kesen firma oldu.

Maliye Bakanlığı´nın 5 Mart 2010 tarihinde Resmi Gazete´de yayımlanan 397 Sıra numaralı sirküleriyle başlayan e-fatura uygulamasına başvuran Türk Boya sektörünün lideri Filli Boya, 28 Nisan 2010 tarihinde Maliye Bakanlığı´nın portalı aracılığıyla kestiği e-fatura ile, Türkiye genelinde ilk e-fatura kesen firma oldu.

Filli Boya, faturalama işlemlerini Maliye Bakanlığı´nın e-fatura sistemine taşıyarak hem ülkemiz kaynaklarının korunmasına katkıda bulunmayı hem de bayilerine daha da iyi hizmet sağlamayı hedefliyor.

Filli Boya, çevreye ve ülkemiz ekonomisine katkı sağlayan, sektöre yön veren ve sektörünü bir adım öteye taşıyan yenilikçi, öncü çalışmalarına tüm hızıyla devam...