25 / 04 / 2024

e imar ödeme inegöl e imar

e imar ödeme inegöl e imar

Bursa İnegöl Belediyesi tarafından 2020 yılının Nisan ayında hizmete açtığı e-imar uygulaması, kısa süre içerisinde vatandaşlarca sıkça kullanılmaya başladı. Uygulamayı Mart ayında 12 bin ziyaretçinin kullandığı açıklandı.

Tapu sahiplerine son çağrı! Bugün ödeme yapmazsanız büyük cezalar kapıda!

Tapu sahiplerini yakından ilgilendiren önemli bir çağrı yapıldı. Son tarih olarak 31 Mayıs 2023 tarihi verilmişti. Eğer ödeme yapılmazsa işte yapılacaklar!

Tarım Bakanlığı’ndan çiftçilere peş peşe yeni ödeme geliyor! Çiftçiler bu habere çok sevinecek!

Kahramanmaraş’ta yaşanan iki büyük deprem, 11 şehirdeki hayvancılık ve çiftçilik faaliyetlerini de vurdu. Devlet tarafından hayvancılık ve çiftçilik yapan depremzede vatandaşlar için peş peşe destekler açıklandı.

Gökçe İmar İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe İmar İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de Ömer Faruk Gökçe tarafından kuruldu.

Antalya Kemer'e imar müjdesi!

Antalya'nın Kemer Beldibi ilçesinde, imar planı projesinde son noktaya gelindi. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu imar planlarında yaşanan gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Limonlu Bahçe Konakları ödeme planı!

Limonlu Bahçe ödeme planı belli oldu mu? Limonlu Bahçe haberimizde yer alıyor. İşte Limonlu Bahçe ödeme planı! İşte detaylı tablo...

Mamak'ta e-imar dönemi başladı!

Ankara'ya bağlı Mamak Belediyesi, kent genelinde imar işlemlerini kolaylaştıracak e-imar uygulamasını başlattı.

Çanakkale Biga Belediyesi’nde E-İmar ve Kent Rehberi dönemi!

Çanakkale’nin Biga ilçesinde vatandaşların hizmetine açılan E-İmar ile Kent Rehberi projesinin Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve firma yetkililerince tanıtımı gerçekleşti.

İnegöl'de e-imar uygulamasını 1 ayda 12 bin kişi kullandı!

Bursa İnegöl Belediyesi tarafından 2020 yılının Nisan ayında hizmete açtığı e-imar uygulaması, kısa süre içerisinde vatandaşlarca sıkça kullanılmaya başladı. Uygulamayı Mart ayında 12 bin ziyaretçinin kullandığı açıklandı.

Gemlik Belediyesi'nde e-imar dönemi başlıyor!

Dijital dönüşüm çalışmalarına hız veren Bursa Gemlik Belediyesi, e-imar uygulamasını başlatıyor. Uygulama ile ilçenin imar bilgileri Gemliklilerin bilgisayar ve telefonlarına taşınacak.

Yıldırım’da koronavirüse karşı ‘e-imar’ sistemi!

Koronavirüs ile mücadele kapsamında gerekli tedbirlerin alınması ve uygulanması konusunda çalışmalar gerçekleştiren Yıldırım Belediyesi, bu yıl hayata geçirdiği ‘e-imar dijital onay sistemi’ ile imar işlerinin belediyeye gidilmeden elektronik ortamda gerçekleştirilebiliyor.

Çiğli’de E-imar dönemi başladı!

Koronavirüs ile mücadele sürecinde gerekli tedbirlerin alınması ve uygulanmasına dair çalışmalar yapan Çiğli Belediyesi, yurttaşların imar işlemlerini belediyeye gelmeden yapabilecekleri elektronik sistemin müjdesini verdi.

Keçiören Belediyesi e-imar sistemini açtı!

Keçiören Belediyesi tarafından, belediyeye gitmeden imar durum, yapı kullanım, yol kotu tutanağı belgeleri ve yapı ruhsatına ilişkin işlemlerin yapılabileceği e-imar sitesini açtı...

Gaziantep'e imar düzenlemesi müjdesi!

Çalışmalarına devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, mahalle ziyaretleri kapsamında Şehitkamil'e bağlı Seyrantepe Mahallesi’ne gitti. Mahallede yer alan taş ocağı olarak kullanılan mağaraların yıkılarak imar düzenlemesi yapılacağını da müjdeledi.

e imar ödeme inegöl e imar Haberi

e imar ödeme inegöl e imar

Bursa İnegöl Belediyesi, dijital dönüşümün meyvelerini de alıyor. Pek çok alanda vatandaşa oturduğu yerden işlem yapabilme, başvuru ve bilgi alabilme imkanı sunulurken, 2020 yılı Nisan ayında başlayan e-imar uygulaması da 1 yılda binlerce vatandaşın kolayca işlemlerini yapmasına imkan sundu.

Milliyet'te yer alan habere göre; geçtiğimiz yıl hizmete açılan e-imar uygulamasıyla vatandaşlar internet üzerinden sıra beklemeden doğrudan taşınmazlarıyla ilgili imar bilgilerini erişebiliyor. Uygulamanın kısa süre içerisinde açıklanmasıyla beraber 1 yılda toplamda 97 bin 176 kişi siteyi ziyaret edip işlemlerini buradan tamamladı.

7/24 İŞLEM YAPABİLME İMKANI

E-imar uygulamasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alper Taban, “Göreve geldiğimiz günden bu yana yeni nesil belediyecilik hizmetleri kapsamında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu alanda hedeflerimiz, hayallerimiz var. Her geçen gün de bu hedeflerimize adım adım yaklaşıyoruz. İnegöl Belediyesi...