16 / 04 / 2024

Ebrar Mekanik Tesisat İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Ebrar Mekanik Tesisat İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Ebrar Mekanik Tesisat İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Öner Öztürk tarafından 40 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Haçeş Çelik Konstrüksiyon Ve Endüstriyel Mekanik Tesisat Limited Şirketi kuruldu!

Haçeş Çelik Konstrüksiyon Ve Endüstriyel Mekanik Tesisat Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Kuyumcu tarafından kuruldu.

Yurt Mekanik Tesisat Limited Şirketi kuruldu!

Yurt Mekanik Tesisat Limited Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Koray Yurtsal tarafından kuruldu.

MechTalks’un ikinci buluşmasında sektörün atması gereken adımlara dair öneriler paylaşıldı!

Türk Tesisat Mühendisleri Derneği (TTMD), Mekanik Tesisat Müteahhitleri Derneği (MTMD) ve Borusan Grup şirketlerinden Borusan Mannesmann’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen MechTalks etkinlikler serisinin ikincisi 24 Kasım tarihinde yapıldı. İşte detaylar...

Dtd Mühendislik Mekanik Elektrik Tesisat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dtd Mühendislik Mekanik Elektrik Tesisat İnşaat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Etem Demiryel ve Yılmaz Durmaz ortaklığında kuruldu.

Karat Mekanik Tesisat İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karat Mekanik Tesisat İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de   50 bin TL sermaye bedeli  ile Gülden Sönmez tarafından  kuruldu.

Enc Mekanik Tesisat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enc Mekanik Tesisat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Ekinci tarafından kuruldu.

Polimak İnşaat Mekanik Tesisat İzolasyon Limited Şirketi kuruldu!

Polimak İnşaat Mekanik Tesisat İzolasyon Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Ertekin ve Murat Gümüş ortaklığında kuruldu.

Akdağ Mekanik Tesisat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdağ Mekanik Tesisat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Akdağ tarafından kuruldu.

Sirius Mekanik Tesisat Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sirius Mekanik Tesisat Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Evren Emlik tarafından kuruldu.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının tesisat işleri için Mekanik İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde çok katlı mağaza niteliğindeki binanın mekanik tesisat işleri için yapılan ihale sonucunda  Mekanik Elektrik İnşaat Taahhüt ile anlaştı.

ENC Mekanik Tesisat İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ENC Mekanik Tesisat İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Ekinci tarafından kuruldu. 

Erna Tesisat Mekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erna Tesisat Mekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Murat Berber ve İmdat Dursun tarafından kuruldu.

CYK Mekanik Tesisat ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

CYK Mekanik Tesisat ve Mühendislik Anonim Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yener Kayabaşı ve Funda Korkmaz ortaklığında kuruldu. 

Ebrar Mekanik Tesisat İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede Haberi

Ebrar Mekanik Tesisat İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Ebrar Mekanik Tesisat İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Öner Öztürk tarafından kuruldu.

Ebrar Mekanik Tesisat İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar,lojmanlar,idare binaları gibi yapılar,resmi kurum vehizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları,ticari yapılar,atölyeler,imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları hava meydanları,istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar,çarşı mağaza,pazar işyeri,otel,motel,villa,pansiyon,hastane cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri, öğrenci yurtları, gölet ve iskele, turistik konaklama, uçuş pistleri, sportif ve tamamlayıcı tesisler ve petrol,...