28 / 03 / 2024

Ebru Gündeş davası

Ebru Gündeş davası

Ebru Gündeş'in, eşi Rıza Sarraf'la birlikte yargılandığı ve 3 yıl hapsinin istendiği davada mahkeme, Sarraf'ın ifadesinin alınmadığı ve Gündeş'in adil yargılanma hakkının ihlal edilmemesi amacıyla dava dosyasını ayırdı.

Ebru Gündeş Kıbrıs'tan ev aldı!

O Ses Türkiye jüri üyeliğinin yanı sıra hafta sonları da Kıbrıs'ta sahne alan başarılı şarkıcı Ebru Gündeş, Kıbrıs'tan ev aldı...

İstinaf mahkemesinden Ebru Gündeş'in yalı tadilatı davası için beraatına ilişkin karara onay!

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 15. Ceza Dairesi, Ebru Gündeş Sarraf hakkında, Beykoz Kanlıca'daki yalılarında, Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na aykırı tadilat yaptırdığı iddiasıyla yargılandığı davada verilen beraat kararı uygun buldu.

Ebru Gündeş'in ev kararsızlığı!

Ebru Gündeş’in Kanlıca’daki ikiz yalısında yaptırdığı tadilatlar tartışmalara neden olmuş, bu yalıdan sonra Kemerburgaz'da bir villa alan sanatçı yine bir ev arayışına girdi. 

Ebru Gündeş’in Kanlıca’daki yalısında aykırılıklar giderildi mi?

Ebru Gündeş, Kanlıca'daki yalısında Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu’na aykırı tadilat yapıldığı iddiasıyla dava açılmıştı. 7 ay önce, aykırılıkların giderilmemesi durumunda yıkım yapılacağı belirtilmişti, aykırılıklar henüz giderilmedi...

Ebru Gündeş Kanlıca'daki ikiz yalısından taşındı mı?

Kanlıca’daki ikiz yalısından taşınacağı haberleriyle gündeme gelen Ebru Gündeş'in yalıyı kullandığı öğrenildi.

Ebru Gündeş Kanlıca'daki 25 milyonluk yalısından taşınıyor!

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, Beykoz Kanlıca'da uzun yıllardır oturduğu ikiz yalısından taşınma kararı aldı. Gündeş'in yeni rotası Kemerburgaz oldu...

Ebru Gündeş hakkında verilen karara Bakanlık itiraz etti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Beykoz Kanlıca’daki tarihi yalıda kaçak bölümler nedeniyle yargılanan Ebru Gündeş hakkında verilen beraat kararına itiraz etti.

Ebru Gündeş yalı davasında beraat etti!

Beykoz Kanlıca'da yer alan yalıda Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na aykırı tadilat yaptığı iddiasıyla yargılanan şarkıcı Ebru Gündeş hakkında beraat kararı verildi.

Ebru Gündeş'e haciz şoku!

Rıza Sarraf'ın Türkiye'deki borçları, eşi ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'e kaldı. Sarraf'ın Büyükçekmece'deki lüks sitesinde bulunan 47 gayrimenkulün aidat borcu nedeniyle Ebru Gündeş'e haciz gönderildi.

Reza Zarrab aidatını ödemedi! Ebru Gündeş'e haciz geldi!

ABD’de yargılanan Reza Zarrab, Metroport Rezidans’taki 2 ofisinin aidatını ödemeyince, 18 bin liralık borç, 2 yılda yasal faizle 30 bin liraya çıktı. Yönetim icraya gitti. Haciz kararı, işadamının şarkıcı eşi Ebru Gündeş’e bildirildi.

Ebru Gündeş'in yalı davasında son durum!

Kanlıca'da yer alan yalılarında kanuna aykırı tadilat yaptırdığı iddiasıyla Ebru Gündeş ve inşaat mühendisi Hakkı Süha Gökdemir'in üçer yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi.

Ebru Gündeş Dubai'deki daire için 750 bin TL'sini yaktı!

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş sıcaklardan bunalınca Dubai'de kiraladığı lüks daireyi bırakıp Türkiye'ye döndü.

Ebru Gündeş’in avukatı: İmar affı beklensin!

İstanbul Kanlıca’daki yalıda Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu’na aykırı tadilat yaptığı iddiasıyla 3 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan şarkıcı Ebru Gündeş’in avukatı, imar barışının beklenmesini istedi.

Ebru Gündeş davası Haberi

Ebru Gündeş davası

Beykoz Kanlıca'daki yalılarında, Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na aykırı tadilat yaptırdığı iddiasıyla Rıza Sarraf, eşi Ebru Gündeş Sarraf ve bu işleri yaptığı belirlenen Hakkı Süha Gökdemir'in 3'er yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi.


SANIKLAR DURUŞMAYA KATILMADI

Beykoz 1. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın 5. duruşmasına 3 tutuksuz sanık da katılmazken sanıkları avukatları temsil etti. Duruşmaya şikayetçiler CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Hüseyin Sağ ve CHP İstanbul İl Sekreteri Hakkı Sağlam katıldı. Mahkeme hakimi, sanık Rıza Sarraf'ın tutuklu bulunduğu cezaevinin hala bildirilmemiş olması nedeniyle 'uluslararası istinabe' işlemine başlanamadığını belirtti."


ADİL YARGILANMA HAKKININ İHLAL EDİLMEMESİ AÇISINDAN..."

Duruşmada söz alan Ebru Gündeş'in avukatı Hatice Altınbilek davada gizlilik taleplerini yinelediklerini belirterek müştekilerin ihbar eden sıfatında olabileceklerini söyledi ve müşteki sıfatlarının kaldırılmasını talep etti....