19 / 04 / 2024

Ebru Gündeş Kanlıca

Ebru Gündeş Kanlıca

Ebru Gündeş, Reza Zarrab ile altı yıldır süren evliliğini bitirme kararı almıştı. Çiftin bu kararı askıya aldığı iddia edildi.

Kanlıca’daki ikiz yalılar Rıza Sarraf'ın üzerine!

Kanlıca’daki ikiz yalıdan Ebru Gündeş’in üzerine olanı, Rıza Sarraf 8 Ocak 2016’da kendi üzerine almış. Sarraf, Cemalettin Happani’ye de Esenyurt’ta bir daire vermiş.

Ebru Gündeş Kanlıca'daki yalıyı satışa çıkarıyor!

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş, eşinin tutuklanmasının ardından muhabirlerin kapısında nöbet tuttuğu Kanlıca'daki yalıyı satılığa çıkaracağı iddia edildi. Ebru Gündeş'in nereye taşınacağı ise belirsizliğini koruyor.

Tapu kaç günde alınır? Kimler tapuya başvuru yapabilir? Tapu alırken yaş sınırı var mı? 

Gayrimenkul sahipleri veya gayrimenkul sahibi tarafından tapunun kaç günde alındığı merak edilen konulardan biri. Ayrıca çocukları için gayrimenkul almak isteyenler de tapuda yaş sınırı olup olmadığını merak ediyor. Peki kimler tapu alabilir ve yaş sınırı nedir? İşte yanıtları…

TOKİ İlk Evim-İlk İş Yerim sosyal konut projesine 2 günde 1 milyon 700 bin başvuru!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İlk Evim-İlk İş Yerim sosyal konut projesine 2 günde 1 milyon 700 bin başvuru yapıldığını söyledi.

Ebru Gündeş Kıbrıs'tan ev aldı!

O Ses Türkiye jüri üyeliğinin yanı sıra hafta sonları da Kıbrıs'ta sahne alan başarılı şarkıcı Ebru Gündeş, Kıbrıs'tan ev aldı...

İstinaf mahkemesinden Ebru Gündeş'in yalı tadilatı davası için beraatına ilişkin karara onay!

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 15. Ceza Dairesi, Ebru Gündeş Sarraf hakkında, Beykoz Kanlıca'daki yalılarında, Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na aykırı tadilat yaptırdığı iddiasıyla yargılandığı davada verilen beraat kararı uygun buldu.

Ebru Gündeş'in ev kararsızlığı!

Ebru Gündeş’in Kanlıca’daki ikiz yalısında yaptırdığı tadilatlar tartışmalara neden olmuş, bu yalıdan sonra Kemerburgaz'da bir villa alan sanatçı yine bir ev arayışına girdi. 

Ebru Gündeş’in Kanlıca’daki yalısında aykırılıklar giderildi mi?

Ebru Gündeş, Kanlıca'daki yalısında Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu’na aykırı tadilat yapıldığı iddiasıyla dava açılmıştı. 7 ay önce, aykırılıkların giderilmemesi durumunda yıkım yapılacağı belirtilmişti, aykırılıklar henüz giderilmedi...

Ebru Gündeş Kanlıca'daki ikiz yalısından taşındı mı?

Kanlıca’daki ikiz yalısından taşınacağı haberleriyle gündeme gelen Ebru Gündeş'in yalıyı kullandığı öğrenildi.

Ebru Gündeş Kanlıca'daki 25 milyonluk yalısından taşınıyor!

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, Beykoz Kanlıca'da uzun yıllardır oturduğu ikiz yalısından taşınma kararı aldı. Gündeş'in yeni rotası Kemerburgaz oldu...

TOKİ 100 bin sosyal konuta 1 günde 17 bin 500 başvuru geldi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Türkiye genelinde 894 liradan başlayan taksitlerle satacağı 100 bin yeni konut için talep toplanmaya başlandı.Projelere 1 günde 17 bin 500 başvuru geldi...

Ebru Gündeş hakkında verilen karara Bakanlık itiraz etti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Beykoz Kanlıca’daki tarihi yalıda kaçak bölümler nedeniyle yargılanan Ebru Gündeş hakkında verilen beraat kararına itiraz etti.

Rıza Sarraf’ın Kanlıca’daki yalısında yıkım ertelendi!

Şarkıcı Ebru Gündeş ve Rıza Sarraf’a ait Beykoz Kanlıca’daki kaçak yalılar hakkındaki yıkım kararının mahkeme tarafından durdurulduğu idda edildi. Yalıda Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu’na aykırı tadilat yapıldığı iddiasıyla açılan dava ise sürüyor.

Etel Baler'in Kanlıca'daki muhteşem yalısı!

Güzelliği ve şık stili ile daima adından söz ettiren Etel Baler, Kanlıca'daki yalısının kapılarını açtı.Baler, "Hayatta her şeyden vazgeçebilirim. İçinde huzur ve sevgi olsun yeter" dedi...

Ebru Gündeş yalı davasında beraat etti!

Beykoz Kanlıca'da yer alan yalıda Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na aykırı tadilat yaptığı iddiasıyla yargılanan şarkıcı Ebru Gündeş hakkında beraat kararı verildi.

Ebru Gündeş Kanlıca Haberi

Ebru Gündeş Kanlıca

Ebru Gündeş, Reza Zarrab ile altı yıldır süren evliliğini bitirme kararı almıştı. Çiftin bu kararı askıya aldığı iddia edildi.


Amerika'da 7 aydır hapiste olan Rıza Sarraf, bunu üzüntüyle karşıladığını avukatı aracılığıyla duyurmuştu. Aradan 1 ay geçmesine karşın boşanma dilekçeleri verilmedi.


TAŞINMAKTAN VAZGEÇTİ

Karı-kocanın boşanma kararını askıya aldığı konuşuluyor. Ebru Gündeş, 5 yaşındaki kızıyla birlikte oturduğu Reza Zarrab'a ait, İstanbul Kanlıca'da bulunan yalıdan taşınmaktan da vazgeçti.


Yalının mobilyaları geçtiğimiz günlerde...