19 / 04 / 2024

Ebru Gündeş ve ziraat bankası ev

Ebru Gündeş ve ziraat bankası ev

Meydan gazetesinin haberine göre Ebru Gündeş, Mart 2015 ’te Ziraat Bankası ’nın Etiler Şubesi ’nden kredi aldı. Ebru Gündeş ve Ziraat Bankası cephesinden yalanlama geldi.

İç ve dış borçlara günde 1 milyar 646 milyon lira faiz ödüyoruz!

Ocak-ağustos döneminde, devlet iç ve dış borçlara günde ortalama 1 milyar 646 milyon 503 bin 343,77 lira faiz ödedi. TOGG fabrikası 22 milyar liraya mal olmuştu. Böylece ayda 2 TOGG otomobil fabrikasından daha büyük bir rakam faize gitmiş oldu.

Opel Grandland'e 12 günde 315 bin TL zam geldi! Grandlandin yeni ve zamlı fiyatlarını görenler gözlerine inanamadı! 

Opel Grandland'e 12 günde 315 bin TL zam geldi... Grandlandin yeni ve zamlı fiyatlarını görenler gözlerine inanamadı... İşte Grandland Temmuz 2023 fiyatları... 

Binalara deprem testi nasıl ve nereden yaptırılır? Deprem dayanıklılık sonucu kaç günde çıkar? Tek tek açıklandı! 

Oturduğu binanın sağlamlığından emin olmak isteyenler bina dayanıklılık testi ile ilgili detayları merak ediyor. Peki binalara deprem testi nasıl ve nereden yaptırılır? Deprem dayanıklılık sonucu kaç günde çıkar?

Çiftçi ve yetiştiricilerden 7 bin 200 günde emeklilik talebi!

Türkiye Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Başkanı Nihat Çelik, çiftçi ve yetiştiricilerin mesai kavramı olmaksızın çalışan ve üreten emekçiler olduğunu ifade ederek, bu kişilerin de 7 bin 200 günde emekli olabilmeye hak kazanmasını istedi.

Benzin ve motorine 1 günde ikinci zam haberi! 1 TL daha artacak! 27 Mayıs 2022 PO, BP, Total, Shell, Opet fiyat listesi

Benzin ve motorine 1 günde ikinci zam haberi geldi. Sabahtan akşama fiyatlar 1 TL daha artacak. 27 Mayıs 2022 Petrol Ofisi, BP, Total, Shell, Opet son dakika fiyat listesi...

Ebru Gündeş Kıbrıs'tan ev aldı!

O Ses Türkiye jüri üyeliğinin yanı sıra hafta sonları da Kıbrıs'ta sahne alan başarılı şarkıcı Ebru Gündeş, Kıbrıs'tan ev aldı...

Fransa'da sokakta kalan 600 göçmen ve evsiz Paris Valiliği önünde çadır kurdu!

Fransa Paris'te sokakta kalan toplam 600 göçmen ve evsiz Paris Valiliği önünde çadır kurdu...

İstinaf mahkemesinden Ebru Gündeş'in yalı tadilatı davası için beraatına ilişkin karara onay!

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 15. Ceza Dairesi, Ebru Gündeş Sarraf hakkında, Beykoz Kanlıca'daki yalılarında, Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na aykırı tadilat yaptırdığı iddiasıyla yargılandığı davada verilen beraat kararı uygun buldu.

Ebru Gündeş'in ev kararsızlığı!

Ebru Gündeş’in Kanlıca’daki ikiz yalısında yaptırdığı tadilatlar tartışmalara neden olmuş, bu yalıdan sonra Kemerburgaz'da bir villa alan sanatçı yine bir ev arayışına girdi. 

Ebru Gündüz Çelik Proje İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebru Gündüz Çelik Proje İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Gündüz Budak tarafından kuruldu.

Ebru Gündeş’in Kanlıca’daki yalısında aykırılıklar giderildi mi?

Ebru Gündeş, Kanlıca'daki yalısında Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu’na aykırı tadilat yapıldığı iddiasıyla dava açılmıştı. 7 ay önce, aykırılıkların giderilmemesi durumunda yıkım yapılacağı belirtilmişti, aykırılıklar henüz giderilmedi...

Ebru Gündeş Kanlıca'daki ikiz yalısından taşındı mı?

Kanlıca’daki ikiz yalısından taşınacağı haberleriyle gündeme gelen Ebru Gündeş'in yalıyı kullandığı öğrenildi.

Ebru Gündeş Kanlıca'daki 25 milyonluk yalısından taşınıyor!

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, Beykoz Kanlıca'da uzun yıllardır oturduğu ikiz yalısından taşınma kararı aldı. Gündeş'in yeni rotası Kemerburgaz oldu...

Ebru Gündeş ve ziraat bankası ev Haberi

Ebru Gündeş ve ziraat bankası ev

Meydan gazetesinin haberine göre Ebru Gündeş, Mart 2015’te Ziraat Bankası’nın Etiler Şubesi’nden kredi aldı. Gündeş, nisan ayında İngiltere’ye giderek 9.8 milyon sterlini Ziraat Bankası Londra şubesinden çekti ve Londra’da bir ev aldı. Kredinin aylık ödemesi ise 600 bin lira.


GÜNDEŞ'İ KIZDIRAN HABER

Bu iddialar üzerine Ebru Gündeş ve Ziraat Bankası cephesinden yalanlama geldi. Ünlü sanatçıya yakın bir isimden alınan bilgiye göre bu haber Gündeş'i çok kızdırdı ve hukuki yollara başvurmak için hemen harekete geçti.


Ziraat Bankası yetkilileri ise şu açıklamayı yaptı;

'Söz konusu haberde Ziraat Bankası ile ilgili olarak belirtilen hususların hiçbir gerçekliği bulunmamaktadır. Ebru Gündeş’e Ziraat Bankası’nca herhangi bir tarihte herhangi bir kredi kullandırılmamıştır.  Ebru Gündeş’e  9,8 milyon sterlin ödenmediği gibi, şimdiye kadar Londra Şubemizce de Ebru Gündeş adına herhangi bir kredi...