19 / 04 / 2024

Ebru Polatın güzellik salonu

Ebru Polatın güzellik salonu

Etile r’de aylık kirası 30 bin lira olan büyük bir mekan kiralayan Ebru Polat, güzellik merkezi açacağını, bunun için Rusya’dan özel bir ekip getirttiğini açıkladı.

Yüksek kiralara isyan eden Ebru Polat, villadan rezidansa taşınıyor!

Kira artışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamalarla dikkat çeken şarkıcı Ebru Polat, villadan rezidansa taşınma kararı aldı. 

Kira sözleşmelerinin temmuzda eskiye döneceğini söyleyen Ebru Polat artışlara tepki gösterdi! Çok fazla bu...

Kiralarda yüzde 25 sınırının Temmuzda kaldırılacağı söyleniyor. Henüz resmi bir açıklama gelmese de vatandaşlar merakla araştırıyor. Bunlardan biri de ünlü şarkıcı Ebru Polat oldu. Polat temmuz itibariyle kira sözleşmelerinin eskisi gibi tüfe ile yapılacağını söyleyerek artışlara tepki gösterdi. 

Merry Clınıc Güzellik Bakım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Merry Clınıc Güzellik Bakım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Karabiber tarafından kuruldu.

Meshe Grup Mimarlık İnşaat Güzellik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meshe Grup Mimarlık İnşaat Güzellik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Enes Meşe tarafından kuruldu.

Major R Güzellik Salonu İnşaat Yatırım Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Major R Güzellik Salonu İnşaat Yatırım Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Margarıta Mayorova ve Temurı Robakıdze ortaklığında kuruldu.

Berber, kuaför ve güzellik salonları için yeni karar! 1 Ocak'tan itibaren geçerli olacak!

Berber, kuaför ve güzellik salonları için alınan yeni düzenleme kararı açıklandı. Buna göre; 1 Ocak'tan itibaren berber, kuaför ve güzellik salonları haftanın bir günü kapalı olacak. Alınan kararda bugünün Pazar olacağı da açıklandı. İşte detaylar...

Başaran Güzellik Hizmetleri Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başaran Güzellik Hizmetleri Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  50 bin  TL sermaye bedeli  ile Ömer Faruk Başaran  ve Sümeyye Başaran Tosun tarafından kuruldu.

Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat evleniyor!

Polat Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı ve Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat, cumartesi günü aile arasında yapılacak nikah ile evleniyor.

Sezen Aksu'nun evinin güzellik merkezine dönüşmesine izin yok!

Minik Serçe Sezen Aksu, İstiklal Marşı'nın yazarı Mehmet Akif Ersoy'un Beylerbeyi'nde bir dönem yaşadığı evini satın alarak güzellik merkezi işletmeciliği yapan Safiye Turan’a kiralamıştı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Güzellik merkezi olmasına müsaade edemeyiz” diye konuştu.

Mehmet Âkif Ersoy’un evi güzellik salonu oldu!

İstiklal Marşı’nın yazarı Mehmet Âkif Ersoy’un Beylerbeyi’nde 11 ay ikamet ettiği evinin güzellik merkezi olarak kullanıldığı ortaya çıktı. Sezen Aksu, 2011 yılından beri evin sahibi.

Sanya Emlak Turizm Otomotiv Gıda Güzellik Salonları Kargo Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sanya Emlak Turizm Otomotiv Gıda Güzellik Salonları Kargo Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Najmeddin M. Wafa tarafından kuruldu. 

Buse Varol güzellik merkezi açmak için dükkan arıyor!

Ünlü sanatçı Alişan'ın oyuncu eşi Buse Varol, ticarete atılmaya hazırlanıyor. Varol, Anadolu Yakası'nda bir güzellik merkezi açmak için dükkan arıyor.

Duru Restoran Turizm Ve Güzellik Limited Şirketi kuruldu!

Duru Restoran Turizm Ve Güzellik Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Taşkın tarafından kuruldu. 

Ebru Polatın güzellik salonu Haberi

Ebru Polatın güzellik salonu


Ebru Polat, sahnelerden sonra şimdi de ticarete atılıyor. Etiler’de aylık kirası 30 bin lira olan büyük bir mekan kiralayan şarkıcı, güzellik merkezi açacağını, bunun için Rusya’dan özel bir ekip getirttiğini...