29 / 03 / 2024

ebru şallı barınak

ebru şallı barınak

Geçtiğimiz Nisan ayında oğlu Pars'ı kaybeden Ebru Şallı, oğlunun hayalini gerçekleştirmek için barınak yaptıracağını açıkladı. 

Barınak Port Gayrimenkul İnşaat Hırdavat Metal Bilgisayar Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barınak Port Gayrimenkul İnşaat Hırdavat Metal Bilgisayar Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’de Cem Yılmaz tarafından kuruldu.

Uğur Akkuş hapis cezası aldı iddialarına yalanlama!

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'un 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldığı iddia edilmişti. Konuya ilişkin basın açıklamasında bulunan Akkuş'un avukatı "Herhangi bir kesinleşmiş herhangi bir mahkeme kararı yoktur" diye konuştu.

Ebru Şallı: Uğur bana yeni ev almadı!

Eski manken Ebru Şallı, eşi Uğur Akkuş’un evlilik yıldönümü hediyesi olarak kendisine villa aldığı haberlerini yalanladı...

Ebru Şallı oğlu Pars için barınak yaptıracak!

Geçtiğimiz Nisan ayında oğlu Pars'ı kaybeden Ebru Şallı, oğlunun hayalini gerçekleştirmek için barınak yaptıracağını açıkladı. 

İsrail'in yıktığı Hammisa Bedevi köyü sakinleri başlarını sokacak yer arıyor!

İsrail'in işgal altında olan Hammisa Bedevi köyünü yıkmasının ardından geriye teneke parçalarından başka bir şey kalmazken, köy ahalisi kış arifesinde çocuklarına barınak bulmanın yollarını arıyor.

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş Yeniköy’den ev kiralayacak!

9 yaşındaki oğlu Pars’ı geçtiğimiz nisan ayında kaybeden Ebru Şallı, Yeniköy’den yeni kiralık ev arayışı içerisinde...

Paris'te evsizlerin kaldığı barınaklarda koronavirüse yakalanma oranları yüzde 94’ü buluyor!

Fransa’nın başkenti Paris ve civarında, dezavantajlı kişilerin ve evsizlerin kaldığı kalabalık barınak ve hostellerde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) enfeksiyon oranının yüzde 94’e çıktığı belirtildi.

Ebru Şallı ile Uğur Akkuş Bodrum'dan ev aldı!

Bodrum'daki tatillerini bitirip İstanbul'a dönen Ebru Şallı ile Uğur Akkuş çifti Bodrum'da yaşama kararı aldı.

Faizler düşünce köpekler için arsa alıp barınak yaptırdı!

Konut kredisindeki düşük faizleri fırsata çeviren öğretmen Nimet Çomak, çektiği krediyle Kemalpaşa’da arsa satın aldı. Öğretmen Çomak, 2 arkadaşıyla beraber aldığı arsaya köpekler için barınak yaptı

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş'un Bodrum'daki milyonluk villası!

Ebru Şallı, eşi Uğur Akkuşla Bodrum'da görüntülendi. Çift, milyonlarca lira vererek aldıkları, denize sıfır evinde gün boyu manzarayı izledi.

Sinan Akçıl'a haciz şoku!

Ebru Şallı, borcunu geri ödemediğini iddia ettiği ve 2016 yılında ayrıldığı 3 yıllık aşkı Sinan Akçıl ile ilgili hukuki işlem başlattı. Müzisyen, 42 yaşındaki sunucuya olan 230 bin TL’lik borcunu ödemediği takdirde haciz işlemi başlayacak.

Ünlü rapçi Massaka Fethiye'de barınak yaptıracak!

Rap müzik şarkıcısı Massaka Fethiye'de hayvan barınağı yaptıracak. Massaka, bu planıyla Kıvanç Tatlıtuğ'a göndermede bulundu.

Ebru Şallı'dan '1.5 milyon dolarlık villa' iddialarına yanıt!

Eşinin düğün hediyesi olarak 1.5 milyon dolarlık villa aldığı iddialarını yalanlayan Ebru Şallı, "Bana tencere, tava alınması daha çok hoşuma gidiyor" dedi.

ebru şallı barınak Haberi

ebru şallı barınak

Eski manken Ebru Şallı önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre; gazetecilerin sorularını yanıtlayan Şallı, oğluğunun en büyük hayalini gerçekleştireceğini söyledi.

Lenfoma nedeniyle 10 yaşında hayatını kaybeden Pars'ın en büyük hayali barınak yaptırmaktı. Ebru Şallı oğlunun bu hayalini gerçekleştirmek için barınak yaptıracağını söyledi. 

Eski model, "Kafaya koydum ve en kısa zamanda hayata geçireceğim. Bir belediyeyle ortaklaşa yapacağız. Ponçik hayvanları çok seviyordu ve bu projeyi çok istiyordu" şeklinde konuştu.

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş Yeniköy’den ev...