26 / 04 / 2024

Ebruli Ispartakule değeri 2021

Ebruli Ispartakule değeri 2021

Emlak Konut GYO Ebruli Ispartakule'nin değeri belli oldu. Peki Ebruli Ispartakule projesinin değeri ne kadar? 

Ebruli Ispartakule'nin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Ebruli Ispartakule'nin değeri belli oldu. Peki Ebruli Ispartakule projesinin değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO Ebruli Ispartakule'nin kira değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, Ebruli Ispartakule ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO Ebruli Ispartakule'nin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Ebruli Ispartakule değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Ebruli Ispartakule projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Emlak Konut Ebruli Ispartakule değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ebruli Ispartakule projesinin değerleme raporunu yayınladı.

Ebruli Ispartakule'de 446 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Ispartakule’de Sıtar İnşaat, Aslan Yapı ve Torkam İnşaat ortaklığında hayata geçirilen  Ebruli Ispartakule projesi satışa çıkarıldı. 

Boğaz'daki arsaların değeri 670 milyar lira!

114 milyon 453 bin metrekare arazinin bulunduğu Boğaz'da, arsaların değeri halihazırda 670 milyar lira olarak belirlendi.

Boğaziçi'ndeki yapıların toplam değeri 610 milyar TL!

TUVİMER İstanbul Değer Haritası'nın 4'üncü raporu yayınlandı. Ortalama metrekare fiyatlarının 9 bin 500 lira olduğu Boğaz'da 53 milyon 255 bin metrekarelik yapı stokunun toplam değeri 550 milyar lira olarak belirlendi.

Emlak vergisine esas olan vergi değeri 2017!

Emlak vergisi, 1319 sayılı Kanun gereğince ödeniyor. Vergi, taşınmazın değeri üzerinden hesaplanıyor. Ödemeler senede iki eşit taksit halinde yapılıyor.

Ispartakule Ebruli ev fiyatları!

Ispartakule Ebruli ev fiyatları 494 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Ebruli Ispartakule'de daireler Haziran 2019'da teslim ediliyor...

Ebruli Ispartakule'de 419 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

İstanbul’un en yeni yerleşim bölgelerinden biri olan Ispartakule’de 600 milyon lira yatırım ile hayata geçirilen Ebruli Ispartakule projesinde lansman öncesi satışlar başladı.

Tek daireli binaların değeri arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu’nun 2016 yılı yapı ruhsatları verilerine göre konut fiyatları 2016'da yüzde 4,4 artarken en çok artış yine tek daireli binalarda gerçekleşti. Tek daireli binalarda metrekare değeri yüzde 10.8’le büyük ve çok odalı konutları solladı.

Ebruli Ispartakule’de lansman öncesi satışlar başladı!

Sıtar İnşaat, Aslan Yapı ve Torkam İnşaat ortaklığında Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Ebruli Ispartakule’de lansman öncesi daire satışları başladı. Projenin Nisan ayında satışa çıkması planlanıyor.

Ebruli Ispartakule 240 ay vade kampanyası!

Ebruli Ispartakule 240 ay vade kampanyasına göre yüzde 0,79 faizle taksitli ödemeler yapılıyor. Ebruli Ispartakule'de satışlar yakında başlıyor...

Ebruli Ispartakule değeri 2021 Haberi

Ebruli Ispartakule değeri 2021

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Ebruli Ispartakule değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 

Ebruli Ispartakule projesi İstanbul'un Avcılar ilçesinde Tahtakale Mahallesi'nde 663/2 ve 678/11 ada parsellerde yer alıyor. 

Tahtakale Mahallesi, Avcılar İlçe Merkezi’nin ve T.E.M Otoyolu’nun kuzeyinde, Eski İstanbul Caddesi’nin batısında bulunuyor. Proje, Ispartakule ve Başakşehir İlçesi’nin Bahçeşehir ve Şahintepe Mahallelerine komşu konumda. Projeye ulaşım,  Mahmutbey Gişeler’den sonra O-3 Kuzey Yanyolu’na bağlanılıp yaklaşık 5 kilometre sonra Eski İstanbul Caddesi’ne girilerek yaklaşık 1,5 kilometre ilerlenerek sağlanabilir. 

Ebruli Ispartakule'nin çevresinde Ispartakule Koza Evleri, Banu Evleri, Unikonut ve Studio 24 projeleri, mermer fabrikası ve çok sayıda boş parsel bulunuyor. Rapora konu taşınmazlar genel olarak TEM Otoyolu’na (kuşbakışı) yaklaşık 500 metre, Bahçeşehir merkeze 1,50 kilometre, Mahmutbey Gişeler’e 10 kilometre, Maslak (TEM...