25 / 04 / 2024

ebubekir sevimli kimdir

ebubekir sevimli kimdir

Yatırımcıları için sabit bir franchise bedeli belirlemeyen 1A PLUS, işletmelerin açılacağı bölgelere göre fiyatlandırılacağı özel bir sistemi geliştirdi. 1A Democracy isimli uygulama gayrimenkul franchise sektöründe bir ilk.

Ruslar'ın Türkiye'deki gayrimenkul yatırımları durmadı!

Türkiye ile Rusya arasında yaşanan gerilim, Rusların Türkiye'de yaptığı gayrimenkul yatırımlarına yansımadı. 1A Plus Yönetim Kurulu Başkanı Sevimli: "Krizden emlak sektörü etkilenmedi. Rusların 'Türkiye ilgisi' devam ediyor" dedi.

Ebubekir Tivnikli kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ebubekir Tivnikli kimdir? Kaç yaşında? Ebubekir Tivnikli daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ebubekir Tivnikli'nin eğitim hayatı nasıldı?

Ebubekir Şahin kimdir?

Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi Ebubekir Şahin kimdir? Ebubekir Şahin kaç yaşında? Ebubekir Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Ebubekir Taşyürek kimdir?

Ebubekir Taşyürek, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Kartal Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Ebubekir Taşyürek kimdir? Ebubekir Taşyürek, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

2017 inşaatta fırsat yılı olabilir!

16 Ocak'ta İstanbul Nişantaşı'ndaki Genel Merkezini açacak 1A Plus'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ebubekir Sevimli, 2017 yılının emlak ve inşaat sektörü için bir fırsat yılı olabileceğini söyledi.

1A Plus gayrimenkulde girişim fırsatı sunuyor!

1A Plus, farklı franchising modelleri oluşturdu. 2016 sonu itibariyle 20 franchise açmayı planladıklarını söyleyen 1A Plus’ın kurucusu Ebubekir Sevimli, İstanbul, Antalya, İzmir, Ankara, Adana ve Bursa’ya öncelik tanıdıklarını belirtiyor.

Miktat Ağaoğlu kimdir?

Ünlü müteahhit Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun babası Miktat Ağaoğlu vefat etti. O döneminin tanınmış müteahhitleri arasında yer alan Miktat Ağaoğlu kimdir?

Cansel Turgut Yazıcı kimdir?

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı kimdir? Emlakkulisi.com’da yazarlık da yapan Cansel Turgut Yazıcı inşaat sektörüne nasıl atıldı? İşte Cansel Turgut Yazıcı'nın biyografisi...

Varol Tezmen kimdir?

Artaş İnşaat Uluslararası Satış ve Pazarlama Koordinatörü Varol Tezmen kimdir? Varol Tezmen inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Varol Tezmen bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Varol Tezmen'in biyografisi...

Ümit Türüdü Şen kimdir?

Kiler GYO’dan Emaar Türkiye’ye Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak transfer olan Ümit Türüdü Şen kimdir? Ümit Türüdü Şen bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

Rıza Kutlu Işık kimdir?

Işıklar Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Rıza Kutlu Işık kimdir? Rıza Kutlu Işık hangi işlere imza attı? İşte Işıklar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Kutlu Işık'ın biyografisi...

Tümerkan İbiş kimdir?

Gedizler Yapı A.Ş. Ev're Konut Projesi Proje Müdürü olan Tümerkan İbiş kimdir? Ünlü müzisyen İzzet Öz’ün evini restore eden isim olan Tümerkan İbiş hangi işlere imza attı?

Mehmet Torun kimdir?

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Torunlar Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torun kimdir? Torunlar GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Torun'un iş hayatına dair merak ettikleriniz bu haberde...

Raif Ali Dinçkök kimdir?

Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Raif Ali Dinçkök kimdir? Raif Ali Dinçkök, inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl atıldı? Raif Ali Dinçkök hangi işlere imza attı?

ebubekir sevimli kimdir Haberi

ebubekir sevimli kimdir

İsim hakkı giriş bedeli ve aylık lisans ücreti bölge emlak endeksi üzerinden belirlenen 1A Democracy sisteminde franchise işletmesinin açılacağı bölgede tek olma ayrıcalığı da sözleşmeyle garanti ediliyor.

1A PLUS'ın kurucusu Ebubekir Sevimli, "franchise sistemini oluştururken, yatırımcının maximum kazançla başlayacağı ve devam edeceği bir iş kurmalarını öncelikli olarak düşündüklerini o yüzden de bölgesel gayrimenkul değerlerini ve istatistiklerini göz önünde bulundurarak bir fiyatlandırma yaptıklarını" söyledi.


Gayrimenkulde ulusal ve uluslararası yatırım fırsatları sunan, 2015 yılı ortalarına doğru kapılarını franchise adaylarına açan 1A Plus, yıl sonu itibariyle 5 franchise işletme sayısına ulaştı. 1A Plus, 2016 sonu itibariyle 20 franchise işletme sayısına ulaşmayı hedefliyor.


Daha ayrıntılı bilgi için www.1aplus.com.tr adresini ziyaret...