26 / 04 / 2024

Ece avm

Ece avm

Türkiye'de 14 AVM'nin kiralama ve yönetimini yapan Ece, Almanya'da başlattığı dijitalleşme çalışmalarını Türkiye'ye de taşıdı. Her AVM'nin sanal bir kopyasını oluşturacak olan şirket, otoparklar, yemek alanı ve ortak alanlarda da yenilik yapacak.

İstanbul’da bu yıl 2 yeni AVM açılıyor!

Pandemi dönemiyle zor günler geçiren alışveriş merkezleri için toparlanma sinyalleri de gelmeye başladı. 2023 yılını büyüyerek kapatan ECE Türkiye bu yıl İstanbul’da 2 yeni AVM'yi faaliyete geçirecek.

Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’yi ECE Türkiye'nin yöneteceği açıklandı...

Ağaoğlu Şirketler Grubu ile ECE Türkiye arasında stratejik bir işbirliğine imza atıldığı belirtildi. Bu doğrultuda da Çekmeköy’de bu senenin son çeyreğinde faaliyete geçecek olan Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’nin konsept optimizasyonu ve kiralama ile uzun dönemli yönetimini ECE Türkiye yürüteceği açıklan

AVM yatırımları geriledi! 60-70 AVM bankalara geçebilir!

Prof. Dr. Hüseyin Altaş, şu anda AVM’lerin bankalara 12 milyar dolar borcu olduğunu söyleyerek, geçen sene dört AVM'nin bankalara geçtiğini belirtti. Altaş, AVM sahiplerinin başka alanlardaki gelirlerinden buraya takviye yapılmazsa 60-70 AVM'nin daha bankalara geçeceğini de sözlerine ekledi.

ECE Türkiye AVM’lerinin yeşil bina sertifikası mükemmel derece ile uzatıldı!

ECE Türkiye yönetiminde yer alan İstanbul’daki Marmara Park ve Eskişehir’deki Espark alışveriş merkezlerinin geçtiğimiz sene almış oldukları BREEAM In-Use sertifikaları “mükemmel” derece ile uzatıldı

Servet GYO'nun AVM'lerinde aylık kira bedeli 1.1 milyon TL'yi aşacak!

Servet GYO'nun AVM'lerdeki kira gelirleri, yenileme çalışmaları, yeni kiralamalar ve artan ziyaretçi sayıları sayesinde 2017 yılına oranla yüzde 60 artarak toplamda yaklaşık 10 milyon TL olarak gerçekleşeceği, yıl sonundaki aylık kira gelirimizin ise 1 milyon 100 bin TL'yi aşması bekleniyor.

AVM’lerde TL’ye dönüş yatırımcıyı etkiler!

Mallmark’ın kurucusu Aytaç Özçiçek, AVM’lerde kira sözleşmelerinin TL üzerinde yapılmasıyla ilgili görüşlerini paylaştı. Özçiçek, yeni yasasının yatırımcıları etkileyeceğinş, kiraların düşeceğini söyledi.

Ece, 14 AVM'yi nasıl farklılaştıracak?

Türkiye'de 14 AVM'nin kiralama ve yönetimini yapan Ece, Almanya'da başlattığı dijitalleşme çalışmalarını Türkiye'ye de taşıdı. Her AVM'nin sanal bir kopyasını oluşturacak olan şirket, otoparklar, yemek alanı ve ortak alanlarda da yenilik yapacak.

Platform Merter tekstil AVM'ye dönüşüyor!

Platform Merter'i yenileyip tekstilcilerin toptan satış yapacakları bir açık AVM haline getireceklerini belirten Doğa Şehircilik Yönetim Kurulu Üyesi Ayvacı, projenin yatırım bedelinin önümüzdeki dönemde netleşeceğini vurguluyor.

Mahalle AVM’leri dönemi başlayacak!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hulusi Belgü, dev AVM’ler yerine mahalle AVM’lerinin döneminin başlayacağını söyledi. Bengü, yabancı yatırımcıların beklemede olduğunu, yerli yatırımcının harekete geçeceğini belirtti.

Yanlış AVM yatırımları hayata geçiyor!

Ece Türkiye Uluslararası Perakende Kiralama Günü düzenledi. Toplantıda konuşan Yeni Gimat GYO Başkanı Levent Kirman, AVM yatırımlarında yanlış projelerin hayata geçtiğini söyledi.

Alman ECE firması Türkiye'deki AVM sözleşmesinden çekildi!

Alman proje yönetimi firması ECE, Türkiye'de sahibinin Fethullah Gülen ile bağlantısı olabileceği şüphesiyle el konulan bir alışveriş merkezinin (AVM) yönetimini bıraktığını açıkladı.

ECE Türkiye'nin portföyüne 3 yeni AVM girecek!

ECE Türkiye, "8. Uluslararası Perakende Kiralama Günü"nü gerçekleştirdi. Toplantıda ECE Türkiye'nin 12 ay içinde Axis İstanbul, Modern East ve Sur Yapı Marka AVM'lerinin açılışını gerçekleştireceği belirtildi.

Bayraklı Medikal AVM 3 yılda tamamlanacak!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kalı, yeni projelerini açıkladı. İnşaat alanında 8 farklı projelerinin tamamlandığını kaydeden Kalı, Bayraklı'daki Medikal AVM'nin ise 3 yılda faaliyete geçeceğini söyledi.

Ece avm Haberi

Ece avm

Türkiye genelinde toplam 401 alışveriş merkezi var. İnşaat halinde olan 44 AVM'nin ise 2020'nin sonuna kadar tamamlanması bekleniyor. Özellikle büyükşehirlerde birbirine yakın pek çok AVM bulunuyor. E-ticaret ise dünyada olduğu gibi Türkiye'de de büyüyor. Bu noktada hem bir-birleriyle hem de e-ticaretle rekabet etmek zorunda kalan AVM'ler, hem ziyaretçi sayısını artırmak hem de markaları çekmek ve elde tutmak için farklılaşmanın yollarını arıyor.

Ekonomist’ten Fatoş Bozkuş’un haberine göre; Almanya merkezli olan ve Türkiye'de 14 AVM'nin kiralama ve yönetimini yapan Ece, Almanya'da geçen yıl 'At your service - Hizmetinizde' kampanyasını başlattı. Şirket, ziyaretçileri sadece müşteri olarak değil, misafir olarak karşılamayı amaçlayan bir alışveriş deneyimi sunma yönünde yatırım yapıyor. 2020 yılına kadar 60'a yakın alışveriş merkezine yaklaşık 160 milyon Euro yatırım yapılması kararı alındı.

Türkiye'de...