25 / 04 / 2024

Ece Ceylan Baba kimdir

Ece Ceylan Baba kimdir

Mimar Ece Ceylan Baba kimdir? Mimar Ece Ceylan Baba, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Ece Ceylan Baba, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Ece Ceylan Baba..

Seranit Grup 2016’da İngiltere pazarına yönelecek!

2015’in Türkiye ve dünya konjonktüründe oldukça duraksamalı periyodların yaşandığı bir yıl olduğunu belirten Seranit Grup Başkan Yardımcısı Ece Ceylan Baba, buna rağmen hedeflerin tamamını tutturduklarını belirtti.

Seranit projelere özel karo tasarlıyor!

Armani, Lacoste ve Vakko gibi birçok firmaya özel seri karo üreten Seranit, bunların formüllerini saklıyor. Gelecekte aynı ürünü isteyen firma için ilkinin aynısı üretiliyor..

Ece Ceylan Baba: Yeni pazar olarak İngiltere'yi görüyoruz!

Kentsel dönüşümün de pazarı etkilediğini söyleyen Seranit Grup Başkan Yardımcısı Baba , “Kentsel dönüşüm çok hızlı başladı, Nitelikli bir dönüşüm için bundan sonrası sindirilebilir şekilde ve doğru adımlarla ilerlenerek gerçekleştirilmeli dedi.

İnşaat sektörü 2016'yı yüzde 4'ün üzerinde büyüme ile kapatacak!

İnşaat sektörü, 2016 yılına umutlu başladı. Ece Ceylan Baba, yılın ilk yarısında toparlanma, ikinci yarısında ise ciddi bir büyüme yaşaması beklenen inşaat sektörünün yılı yüzde 4’ün üzerinde bir büyüme ile kapatacağını belirtti.

Seranit Grup 2016’da İngiltere pazarına yönelecek!

2015’in Türkiye ve dünya konjonktüründe oldukça duraksamalı periyodların yaşandığı bir yıl olduğunu belirten Seranit Grup Başkan Yardımcısı Ece Ceylan Baba, buna rağmen hedeflerin tamamını tutturduklarını belirtti.

Emlak Editörleri Buluşması etkinliği 22 Aralık'ta!

Bahçeşehir Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Ece Ceylan Baba, emlak editörleri ile bir sohbet kahvaltısında bir araya gelmeyi arzu ediyor.

Pazarlama Argümanı Olarak Kullanılan Mimari Kavramlar paneli 6 Mayıs'ta düzenlenecek!

Yapı Endüstri Merkezi’nde (YEM) düzenlenecek “Pazarlama Argümanı Olarak Kullanılan Mimari Kavramlar” başlıklı panele Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Ece Ceylan Baba, ve KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik katılacaklar.

Yeni konut projeleri yapı ürünleri sektöründe talebi artırdı!

Seranit Grup Başkan Yardımcısı Ece Ceylan Baba, yeni konut ve kentsel dönüşüm projelerindeki canlılık yapı ürünleri talebini de artırdı. İç talebin ihtiyacı için İnönü’de 100 milyon liralık yatırımla üretim tesisi kuracaklarını açıkladı...

Seranit Grup Rusya pazarına odaklandı!

Seranit Grup Başkan Yardımcısı Ece Ceylan Baba, son dönemde ihracat pazarlarını genişletmeye odaklandıklarını dile getirdi. Baba, Sinpaş Holding bünyesinde faaliyet gösterdiklerini anlattı.

Tebernüş Kireçci 3. kez baba oldu!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com'un genel yayın yönetmeni Tebernüş Kireçci 3. kez baba oldu. Tebernüş Kireççi ve Satfiye Yuva Kireçci çifti yeni bebeklerine "Ece" adını verdi.

Ceylan Karavil Park 150 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirildi!

Doğu ve Güneydoğu'nun en büyük alışveriş merkezi Ceylan Karavil Park, Diyarbakır'da açıldı. 4 bin kişinin istihdam edildiği 150 milyon dolarlık yatırımın açılışına halk büyük ilgi gösterdi.

Ceylan Karavil Park yılda 15 milyon ziyaretçi hedefliyor!

Diyarbakır'da hizmete açıldı Yaklaşık 4 bin kişi istihdam eden ve 150 Milyon Dolarlık yatırımla gerçekleştirilen Doğu'nun ve Güneydoğu'nun en büyük alışveriş merkezi, Ceylan Karavil Park, 18 Haziran 2014, Çarşamba günü açıldı.

Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde Anne Baba Destek Seminerleri devam ediyor!

Rönesans Eğitim Vakfı'nın katkılarıyla Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde hayata geçirilen "Anne Baba Destek Seminerleri" devam ediyor. Programın 17. seminerinin konusunu, engelli bireyler oluşturacak.

Doğu'nun ilk dev akvaryumu Ceylan Karavil Park'ta açıldı!

Ceylan Karavil Park alışveriş merkezi, 150 milyon dolarlık yatırımla Diyarbakır'da kapılarını açtı. Dünya denizlerinden ve göllerinden örneklerin sergilendiği 3.000 metrekarelik akvaryum Doğu'nun ve Güneydoğu'nun ilk dev akvaryumu...

Ceylan Karavil Park'ı 1 saatte 15 bin kişi ziyaret etti!

Ceylan Karavil Park açıldı. Karavil Grup ile Ceylan Grup'un ortaklığında hayata geçen ve Güneydoğu'nun en büyük alışveriş mağazası olduğu belirtilen Ceylan Karavil Park'a, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi...

Ece Ceylan Baba kimdir Haberi

Ece Ceylan Baba kimdir

Ece Ceylan Baba kimdir?

Ankara’da doğan Ece Ceylan Baba, ilk ve orta öğretimini Antalya’da, lise eğitimini ise Ankara'da tamamlamıştır. 

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Akademisindeki lisans eğitimine birincilik derecesi ile başlamış, yine birincilik derecesi ile mezun olmuştur. 

Yeditepe Üniversitesi Mimarlık bölümünde Yüksek Lisans ( Master of Architecture) eğitimini bitirerek Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde doktora eğitimini tamamlamış olan Ece Ceylan Baba, halen Bahçeşehir Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak faaliyet göstermektedir. 

Akademik alanda yüksek yapı ve kullanıcı katılımı konularını uzmanlık alanı olarak belirlemiş ve bu konular bağlamında dünya çapındaki yayın ve kongrelere katılım göstermektedir. 

Ayrıca, Baba Mimarlık’ın kurucu ortağı olarak serbest mimarlık hayatına devam etmektedir.    

Ece Ceylan Baba projeleri:

Seranit Turkuaz Yapı Showroom (Güneşli – İstanbul)

The Madison Hotel

1000Volt Post Prodüksiyon/Levent...