25 / 04 / 2024

ece sükan nerede oturuyor

ece sükan nerede oturuyor

Sanat ve televizyon dünyasının ünlülerinin sabah uyanır uyanmaz, mutfağında kahvaltısını ederken ya da salonunda otururken yaşadıkları kentin hangi köşesini seyrettiklerini biliyor musunuz. İşte ünlülerin ev manzaraları...

Ece Sükan Emirgan’daki evinin kapılarını InStyle Home dergisine açtı!

Ece Sükan’ın Emirgan’da yaşadığı daire, sahip olduğu konum ile gemi güvertesinden farksız. Eklektik tarzı ile öne çıkan ev, Sükan’ın dinamik ve zevkli dünyasına dair renkli ayrıntılarla dolu. Sükan, evinin kapılarını InStyle Home dergisine açtı

Yeni Opel Corsa'da büyük kampanya! 200 bin TL kredi 12 ay vade 0,99 faiz fırsatı! 23 Ekim Yeni Opel Corsa fiyat listesi

Cesur ve yalın Alman tasarımı, üstün teknolojisi ve verimli motor seçenekleriyle satışs çıkan Yeni Opel Corsa'da büyük kampanya başladı. 200 bin TL kredi için 12 ay vade 0,99 faiz fırsatı devam ediyor. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: ‘Enflasyon, 2026’da tek haneye inecek’

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, enflasyonun 2026’da tek haneye düşeceğini açıkladı. Yılmaz, "2024’ten itibaren kademeli olarak enflasyonun düşeceğini ve 2026 yılında yüzde 8,5 gibi tek haneli rakamlara döneceğimizi öngörüyoruz” dedi.

Bizim Mahalle 1. Etap 1. Kısım'ın değeri 3 milyar lirayı aştı!

Emlak Konut GYO, Bizim Mahalle 1. Etap 1. Kısım'ın değerini açıkladı. Peki Bizim Mahalle 1. Etap 1. Kısım'ın değeri ne kadar oldu? Bizim Mahalle 1. Etap 1. Kısım nerede? 

Ek MTV'de can sıkan gelişme! Büyük ceza kapıda

MTV ile ilgili yeni gelişme. Torba yasayla meclise gelerek kabul edilen ve çok tartışılan ek MTV için itirazlar sürüyor. Ancak yasanın iptali için yapılan itirazların sonucunu beklemeniz ve ek MTV'yi ödememeniz halinde de büyük cezalar gelebilir. İşte tüm detaylar...

14 Mayıs’ta hangi siyasi parti liderleri nerede oy kullanacak? Liderler hangi okulda, nerede oy kullanacak?

14 Mayıs seçim günü gittikçe yaklaşırken, Hangi parti lideri nerede oy kullanacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hangi okulda oy kullanacak? Kemal Kılıçdaroğlu nerede oy kullanacak? Bu soruların merak edilen yanıtları!

Sema Güral Sürmeli Kimdir? Sema Güral Sürmeli nerede doğdu?

Sema Güral Sürmeli kimdir? Sema Güral Sürmeli’nin mesleği nedir? Sema Güral Sürmeli hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Elon Musk'un canını sıkan gelişme! Araçları geri çağırılıyor

Tesla, Çin'de satılan 67 bin 698 aracını geri çağırdı. Araçlardaki hataların düzeltilmesi için yazılımlarının düzeltileceği ifade edildi.

Bizim Mahalle 1. Etap 3. kısım nerede?

Bizim Mahalle 1. Etap 3. kısım nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Bizim Mahalle 1. Etap 3. kısım nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Kara kış gelmeden müjdeli haber geldi! Faturaları devlet ödeyecek!

Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte artan faturaları ödemekte zorlananların imdadına devlet koşuyor. Maliyetiyle can sıkan faturalar devlet tarafından karşılanacak.

Alper İlki: Nerede, ne büyüklükte bir deprem olacağını biliyoruz!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Mühendisliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alper İlki, Türkiye'nin deprem riski haritasının 2019'da yenilendiğini belirterek, "Dolayısıyla nerede, ne büyüklükte bir deprem olacağını bilmiyor değiliz, biliyoruz." dedi.

Ece Sükan İstanbul'da ev arıyor!

Moda Editörü Ece Sükan, İstanbul'da yeni bir ev arayışına girdi. İstediği daireyi bulamayan Sükan, lüks bir otele yerleşti. Sükan, 3 aydır kaldığı otel için 80 bin TL ödedi.

Temel Karamollaoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Haliç çağrısı!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ''İl Başkanları ve İl Müfettişleri Toplantısı''nda söz alarak Haliç'te kat artırılması konusuna değindi. Karamollaoğlu, ''Haliç’in kendisi bile tarihi bir mekan. Burada kat artırmak ne demek, orayı boğmak demek'' dedi. 

Suat Arıkan: AKM'nin dışında, tabiri caizse süründük!

İstanbul Devlet Opera ve Balesi (İDOB) Müdürü ve Sanat Yönetmeni Suat Arıkan, "Bu akşam eve gidince mutluluktan ağlayacağım." dedi. Arıkan "10 senedir AKM'nin dışında, tabiri caizse süründük" diye açıklama yaptı.

ece sükan nerede oturuyor Haberi

ece sükan nerede oturuyor

Sanat ve televizyon dünyasının ünlülerinin sabah uyanır uyanmaz, mutfağında kahvaltısını ederken ya da salonunda otururken yaşadıkları kentin hangi köşesini seyrettiklerini biliyor musunuz. İşte ünlülerin evlerinden görünen manzaralar.


İclal Aydın




Şahnaz Çakıralp



Şahnaz Çakıralp'in salonundan İstanbul Boğazı.


Ajda Pekkan



Ajda Pekkan'ın bahçesi tepeden Boğaz'a bakıyor.



Ayşegül Aldinç



Ayşegül Aldinç'in deniz manzaralı salonu.


Caroline Koç



Caroline Koç'un Çeşme'deki evinin manzarası.


Derya Şensoy



Derya Şensoy ABD'de okurken salonunun penceresinden bu manzarayı görüyordu.



Ece Sükan



Ece Sükan'ın Boğaz manzaralı evi.



Eda Taşpınar



Boğaz manzarasından vazgeçemeyen ünlülerden biri de Eda...