26 / 04 / 2024

Ece Türkiye avm yatırımları

Ece Türkiye avm yatırımları

Bu yıl 7.'si gerçekleştirilen "ECE Türkiye Uluslararası Perakende Kiralama Günü, "AVM yatırımcıları ve perakende dünyasının önde gelen aktörlerini ağırladı. Toplantıda ECE Türkiye de 2 yeni projesini tanıttı.

Ece Türkiye 2 milyar euroluk AVM yatırımı yapacak!

Türkiye'de 12 AVM'si olan Ece Türkiye'nin Genel Müdür Yardımcısı Nuri Şapkacı, Türkiye' nin başı çektiği gelişmekte olan ülkelere 2 milyar euroluk AVM yatırımı yapacaklarını söyledi...

Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’yi ECE Türkiye'nin yöneteceği açıklandı...

Ağaoğlu Şirketler Grubu ile ECE Türkiye arasında stratejik bir işbirliğine imza atıldığı belirtildi. Bu doğrultuda da Çekmeköy’de bu senenin son çeyreğinde faaliyete geçecek olan Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’nin konsept optimizasyonu ve kiralama ile uzun dönemli yönetimini ECE Türkiye yürüteceği açıklan

2023 yılının ilk sekiz ayında güçlü kiralama performansı! ECE Türkiye 152 sözleşmeye imza attı!

Alışveriş merkezi yönetimi, proje geliştirme, kiralama, mimari ve konsept planlama, bütçeleme ile finansal ve hukuki hizmetlerin tümünü aynı çatı altında sunan ECE Türkiye,  2023 yılının ilk sekiz ayında güçlü bir kiralama performansı sergiledi.

Türkiye'nin göbeğinde yer alıyordu... Bu sefer bir AVM iflas etti: Hepsi tahliye edilecek

Türkiye'de Ankara'nın göbeğinde yer alan bir AVM, iflas bayrağını çekti. AVM içerisindeki tüm esnaflar kısa süre içerisinde tahliye edilecek ve AVM artık hizmet vermeyecek.

Türkiye’de enflasyonun düşeceği tarih verildi! Kredi değerlendirme kuruluşu rakamı da açıkladı! 

S&P'nin Kıdemli Direktörü Frank Gill, Türkiye’de enflasyonda kısa vadede aşağı yönlü hareket beklemediklerine dikkat çekti ve enflasyonun düşeceği tarihi verdi. İşte ayrıntılar... 

Türkiye’de 2022'de kart ile 3,7 trilyon TL değerinde harcama yapıldı! Kartlar en çok market ve AVM’lerde kullanıldı

Kredi veya banka kartı… Nakit ödeme yapma devri artık tarihe karışıyor. Ülke olarak çoktan alıştık bile. 2022 yılında Türkiye’de 3,7 trilyon TL değerindeharcama kart ile yapıldı. Kartların en çok kullanıldığı yerler ise şaşırtmadı: Marketler ve AVM’ler.

Avrupa Konutları İstanbul'daki 6'ncı, Türkiye'deki 8'inci AVM'sini aldı! Profilo AVM konut oluyor!

Türkiye'nin en eski AVM'lerinden biri olan Mecidiyeköy'deki Profilo AVM satıldı. AVM'yi Artaş Grubu'nun satın aldığı gündeme gelirken, yerine konut yapılacağı belirtildi. İşte ayrıntılar...

16 soruda Türkiye'de AVM'ler 2022! 

Ticari gayrimenkul sektörü gün geçtikçe daha önemli hale geliyor. Peki Türkiye'de kaç AVM bulunuyor? AVM'lerin gelirleri yükseldi mi? AVM'lerde kiralanabilir alanlar arttı mı? İşte 16 soruda Türkiye'de AVM'ler 2022...

Türkiye'de kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı kaç metrekare?

Pamir-Soyuer 2022 yılı 1. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı, Türkiye genelinde 160,85 metrekare/1000 kişi olarak hesaplandı.

Türkiye genelinde kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı kaç metrekare?

Pamir-Soyuer 2021 yılı 4. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı, Türkiye genelinde 162,90 metrekare/1000 kişi olarak hesaplandı.

Türkiye'de kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı kaç metrekare?

Pamir-Soyuer 2021 yılı 3. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı, Türkiye genelinde 160,10 metrekare/1000 kişi olarak hesaplandı.

Türkiye'de kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı ne kadar oldu?

Pamir-Soyuer 2021 yılı 2. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı, Türkiye genelinde 160,10 metrekare/1000 kişi şeklinde hesaplandı.

Türkiye'de kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı kaç metrekare?

Pamir&Soyuer 2021 yılı 1. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı, Türkiye genelinde 158,88 m²/1000 kişi olarak hesaplandı.

Türkiye'de kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı kaç metrekare oldu?

Pamir&Soyuer 2020 yılı 3. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı, Türkiye genelinde 157,44 metrekare/1000 kişi olarak hesaplandı.

Ece Türkiye avm yatırımları Haberi

Ece Türkiye avm yatırımları

Yedincisi gerçekleştirilen 'ECE Türkiye Uluslararası Perakende Kiralama Günii'nde, AVM yatırımcıları ve perakende dünyasının önde gelen aktörleri biraraya geldi. Toplantıda ECE, Türkiye de 2 yeni projesini tanıttı. 



Geleneksel hale gelen ve bu yıl yedincisi gerçekleştirilen 'ECE Türkiye Uluslararası Perakende Kiralama Günü', AVM yatırımcıları ve perakende dünyasının önde gelen aktörlerini ağırladı. ECE Türkiye Genel Müdürü Andreas Hohlmann'ın yanı sıra, şirketin diğer üst düzey yöneticilerinin de katıldığı toplantının konuk konuşmacısı ise, Boyner Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner oldu. Toplantıda ECE Türkiye de 2 yeni projesini tanıttı. 



ECE Türkiye Genel Müdürü Andreas Hohlmann, "İstanbul'un Avrupa yakasında bulunan Aqua Florya, içerisindeki üst düzey markalar, önemli sayıda seçkin restoranlar ve dünyanın en büyük tematik akvaryumu ile İstanbullular için benzersiz bir alışveriş ve eğlence destinasyonu. ECE Türkiye...