24 / 04 / 2024

Eclipse Maslak ofis

Eclipse Maslak ofis

İstanbul Sarıyer Maslak'ta inşa edilen Eclipse Maslak, 550 daire ve ofislerinde bulunduğu 2 kuleden meydana geliyor. Artaş imzası taşıyan Eclipse Maslak projesinde daireler hemen teslim ediliyor.

Eclipse'te ofislerin metrekaresi 3 bin 200 liradan başlıyor!

Artaş İnşaat Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak projesindeki ofisleri satışa çıkardı. Yatay ofislerin bulunduğu projedeki ofisler metrekaresi 3 bin 200 liradan hemen teslim ediliyor.

Eclipse Maslak Business ofislerinin yüzde 45'i satıldı!

ARTAŞ Grubu'nun Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak'm konut ve ofisleri hızla sahiplerini buluyor. Satışların devam ettiği projede, hemen teslim dairelerle birlikte çeşitli büyüklüklerde ofis seçenekleri yer alıyor.

Eclipse Maslak Business ofislerinin yüzde 42'si satıldı!

ARTAŞ Grubu'nun Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak'ın konut ve ofisleri hızla sahiplerini buluyor. Satışların devam ettiği projede, hemen teslim dairelerle birlikte çeşitli büyüklüklerde ofis seçenekleri yer alıyor

Eclipse Maslak projesinde 369 bin TL'ye konut! 1 milyon 316 bin TL'ye ofis!

Eclipse Maslak projesinde yer alan dairelerin fiyatları 369 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında bulunan ofislerin fiyatları ise 1 milyon 316 bin TL'den başlayarak yükseliyor

Eclipse Maslak Business’ta Workland konsepti!

İstanbul’un iş ve finans merkezi Maslak’ta, Eclipse Maslak Business’ta hayata geçirilen WorkLand, yüksek standartlarda konfor anlayışıyla hazır ofis konseptine yeni bir soluk getiriyor.

Eclipse Maslak'ın WorkLand basın toplantısı 14 Aralık'ta!

Maslak’ın en gözde projelerinden Eclipse Maslak’ta, ofis konseptine yeni bir soluk getirecek “WorkLand” hayata geçiriliyor.

Eclipse Maslak Business satılık ofis!

Eclipse Maslak Business satılık ofis fiyatları 765 bin dolardan başlayarak değişiyor. 83 adet ofisten meydana gelen Eclipse Maslak Business'ta ofislerin teslimleri hemen yapılıyor...

Eclipse Maslak Business'ta otopark müjdesi!

Artaş İnşaat'ın Maslak'ta hayata geçirdiği ve kiralamaların sürdüğü Eclipse Maslak Business ofis projesinde açılan 600 araçlık otopark alanı ve düşük aidatlar ofis sahiplerini sıkıntıdan kurtardı

Artaş İnşaat'tan 'Eclipse Maslak'

Estetik mimarisi, donatıları ve ayrıcalıklarıyla Maslak'ın en prestijli projeleri arasında yerini alan Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkânlarında faaliyetler başladı. Projedeki ofislerin yüzde 70'i satıldı.

Eclipse Maslak Business'te teslime hazır ofisler!

Eclipse Maslak Business, az katlı mimarisi, akıllı bina özellikleri ve geniş otopark alanı ile iş dünyasına yeni bir adres sunuyor. Ofis ve dükkânların hemen teslim olarak satıldığı projede tapular da teslimle birlikte veriliyor.

Eclipse Maslak Business'ta yeni ofisler satışta! Metrekaresi 3 bin 500 dolar!

Artaş İnşaat'ın, Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarının hemen teslim olarak satışı devam ediyor. Projede ofislerin metrekaresi 3 bin 500 dükkanların ise 5 bin 200 dolardan başlıyor.

Eclipse Maslak Business'ın ofisleri yüzde 40 doluluğa ulaştı!

ARTAŞ'ın, Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarının hemen teslim olarak satışı devam ediyor. Projede ofislerin metrekaresi 3 bin 500 dükkanların ise 5 bin 200 dolardan başlıyor.

Eclipse Maslak Business'ın ofislerinin yüzde 40'ı doldu!

ARTAŞ inşaat tarafından Maslak'ta hayata geçirilen Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarında faaliyetler başladı. Ofislerin yüzde 40 doluluğa ulaştı.

Eclipse Maslak'taki son ofisler satışta!

Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarında faaliyetler başladı. Ofislerin yüzde 40 doluluğa ulaştığı, cadde boyu mağazaların da hizmete girdiği projede kalan son ofis ve dükkanların satışı ise sürüyor.

Eclipse Maslak'ta son ofisler satışta!

Maslak'ta hayata geçirilen Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarında faaliyetler başladı. Ofislerin yüzde 40 doluluğa ulaştığı, cadde boyu mağazaların da hizmete girdiği projede kalan son ofis ve dükkanların satışı ise sürüyor.

Eclipse Maslak ofislerinin yüzde 40'ı doldu!

MASLAK'ta konumlanan Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarında iş hayalı başladı. Ofisler yüzde 40 doluluğa ulaşırken, projenin cadde boyu mağazaları zincir süper market, restoran, kafe gibi bölümler de hizmete girdi.

Eclipse Maslak'ta son ofis ve dükkanlar satışta!

Artaş İnşaat’ın, Maslak’ta inşa ettiği Eclipse Maslak Business’ın ofis ve dükkanlarının hemen teslim olarak satışı devam ediyor. Eclipse Maslak Business’ta ofislerin metrekaresi 3.500 dükkanların ise 5.200 dolardan başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.

Eclipse Maslak ofis Haberi

Eclipse Maslak ofis

Projede daire alanları 54 metrekare ile 232 metrekare arasında değişiyor.54-56,65 metrekarelik stüdyo, 67,82-70,49 metrekarelik 1+1, 101,59-114,85 metrekarelik 2+1, 140,39-146,93 metrekarelik 3+1 ve 191,29-232,92 metrekarelik 4+1 daireler mevcut.


Eclipse Maslak projesi, kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, hobi salonu, oyun alanı hizmetlerini sunuyor.


Projenin ödeme seçenekleri arasında, yüzde 25 peşinatla 1-60 ay arasında, yüzde 0,89 ve 61-120 ay arasında yüzde 0,91 oranında faiz oranı uygulanıyor.


Stüdyo daireler 388 bin liradan, 1+1 daireler 585 bin liradan, 2+1 daireler 830 bin liradan, 3+1 daireler 1 milyon 116 bin liradan, 4+1 daireler 1 milyon 470 bin liradan satışa sunuluyor. 


Artaş İnşaat imzası taşıyan Eclipse Maslak 550 daire ve ofislerin bulunduğu 2 kuleden oluşuyor. Sarıyer Eclipse Maslak'ta daireler hemen teslim ediliyor.


Eclipse Maslak Evleri iletişim

Telefon: (0212) 285...