26 / 04 / 2024

eczacıbaşı ormanada projesi

eczacıbaşı ormanada projesi

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım'ın Ormanada projesi için yayınladığı ilan sosyal medyada günün en çok konuşulan olaylarından biri oldu.

Eczacıbaşı Ormanada'da 570 bin dolara! Yaşam başladı!

İstanbul Zekeriyaköy ’de, Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım tarafından, uluslararası bilgi ve deneyime sahip uzmanlar ile “birlikte yaşam” konsepti çerçevesinde oluşturulan Ormanada ’da yaşam başladı.

Zekeriyaköy Ormanada'da 1 milyon 100 bin dolara villalar!

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın İstanbul Zekeriyaköy'deki konut projesi Ormanada'da yemyeşil bir alan içinde villa ve konut seçenekleri sunuluyor.

Eczacıbaşı Gayrimenkul Kartal'da yeni proje yapacak!

Eczacıbaşı Gayrimenkul'ün Kartal'da yer alan fabrika arazisinde gayrimenkul projesi geliştirilecek. Şirket bu projeyi Tahincioğlu, Mesa, Nurol ile birlikte gerçekleştirecekmiş.

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri'nin acı günü! Semih Sarı vefat etti!

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri çalışanlarından Semih Sarı vefat etti. Eczacıbaşı Yapı Gereçleri taziye ilanı yayınlattı..

Başkentray projesi bugün başlıyor!

TCDD Genel Müdürlüğü'nden, Ankara'da Sincan- Kayaş aksında hizmet veren ve banliyö işletmeciliğini daha konforlu, güvenli hale getirecek olan Başkentray Projesi'nin bugün başlayacağı bildirildi.

Başkentray Projesi'nde çalışmalar 11 Temmuz'da başlıyor!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Ankara’nın banliyö hatlarını metro konforuna kavuşturacak Başkentray Projesi’nde çalışmaların 11 Temmuz’da başlatılacağını söyledi.

Eczacıbaşı İpek Kağıt, Manisa ve Kazakistan'da tesis açtı!

Eczacıbaşı İpek Kağıt, 2012 yılında başlattığı yurtdışında 4 kat büyüme, ciroyu 2'ye katlama hedefiyle uluslararası yatırımlarına bir yenisini ekledi.

Başakport projesi ne zaman başlayacak?

24 Gayrimenkul'ün bu yıl başlamayı hedeflediği Başakport projesi önümüzdeki yıla kaldı. İşte Başakşehir'de Metrokent'e komşu olan Başakport projesinin ertelenme sebebi...

Eczacıbaşı Yapı, yeni tasarımlarını UNICERA’da tanıttı!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu, 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNICERA’da 2016’daki yeniliklerini tanıttı.Fuarda VitrA, Artema, Burgbad ve İntema Mutfak fuarın en çok ilgi çeken markaları arasında yerini aldı.

Eczacıbaşı Gayrimenkul kentsel dönüşüme odaklandı!

Kaan Karasoy, Kanyon, Ormanada gibi projeleri hayata geçiren Eczacıbaşı Gayrimenkulun Kartal Kentsel Dönüşüm Projesi ve Cendere Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi alanında yer alan gayrimenkulleriyle ilgili çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Eczacıbaşı RTS'deki payını Baxter Healthcare'e satıyor!

Eczacıbaşı Grubu, sağlık sektöründeki bir şirketini daha satma kararı aldı. 2007'de Eczacıbaşı Sağlık ile Özgün Kimya'nın yüzde 75 hissesini Çek Zentiva'ya 460 milyon euroya devreden Eczacıbaşı, bu kez de diyaliz merkezlerindeki payını satıyor.

Eczacıbaşı'nın Ormanada projesi reklamı sosyal medyanın konusu oldu!

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım'ın Ormanada projesi için yayınladığı ilan sosyal medyada günün en çok konuşulan olaylarından biri oldu.

Basın Ekspres Doğa Şehircilik - Baş Yapı Projesi!

Basın Ekspres Doğa Şehircilik - Baş Yapı Projesi 5 blok halinde yükselecek. Atatürk Havalimanı'na 5 dakika uzaklıkta olan projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilecek.

24 Gayrimenkul Başakport Projesi!

24 Gayrimenkul Başakport Projesi İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa edilecek. Önümüzdeki yıl yapımına başlanması planlanan proje Kiptaş Metrokent'e komşu lokasyonda bulunuyor.

Eczacıbaşı Ormanada'da doları 2.19'a sabitledi!

Zekeriyaköy'de 220 dönüm arazi üzerine kurulan Ormanada, üçüncü havaalanı ve üçüncü köprü projelerine yakınlığı ve şehre ulaşım kolaylığı sayesinde Zekeriyaköy'ün en gözde projelerden biri olarak dikkat çekiyor.

eczacıbaşı ormanada projesi Haberi

eczacıbaşı ormanada projesi

Gerçek lüksün tanımı


İlanda yer alan yazıda gerçek lüksün tanımı yapıldı.


İşte ilanın tam metni:


"Gerçek lüks, bahçende Borges'in Kum Kitabı'nı okurken yan komşudan gelen Miles Davis'in So What'ını dinlemektir."


İlan kısa sürede sosyal medyada yankı bulurken,  günün en çok konuşulan konuları arasına girmeyi...