23 / 04 / 2024

eda özülkü nerede oturuyor

eda özülkü nerede oturuyor

Eda - Metin Özülkü'nün muhteşem dubleksi Eda - Metin Özülkü çifti Ümraniye'deki evlerinin kapılarını 'Ev Gezmesi' programına açtı. Bahçeye bakan odalardan biri Metin Özülkü için stüdyo haline getirilmiş.

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 20 milyon TL sermaye bedeli ile Zülküf Akpınar tarafından kuruldu.

Sönmezler Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Sönmezler Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zülküf Sönmez tarafından kuruldu.

Referans Beylikdüzü'nde teslimler yıl sonunda! 

Kiler GYO tarafından hayata geçirilen Referans Beylikdüzü projesinde konut teslimlerinin yıl sonunda yapılması planlanıyor. Peki Kiler GYO Referans Beylikdüzü projesi nerede? İşte merak edilenler...

Kızılca Tekstil İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılca Tekstil İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Zülküf Kızılca tarafından kuruldu.

Sarıdağ Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıdağ Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zülküf Sarıdağ tarafından kuruldu.

Sinpaş GYO Kızılbük devremülk projesi nerede? Lokasyon bilgisi!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) "Sinpaş Kızılbük Wellness Resort" ismiyle imzasını taşıyan 5 yıldızlı resort otel için ön talepler gelmeye başladı. Peki Sinpaş Kızılbük Wellness Resort nerede inşa edilecek? İşte detaylar... 

Bireygrup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bireygrup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Zülküf Adalan tarafından kuruldu.

Gems Mimarlık Mühendislik İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gems Mimarlık Mühendislik İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıkyö'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Kutluakdoğan ve Murat Özülkü ortaklığında kuruldu.

Curva Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Curva Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Emrehan Köroğlu ve Zülküf Çiftçi ortaklığında kuruldu.

Slz Arter Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Slz Arter Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 90 bin TL sermaye bedeli ile Levent Gülmüş, Serkan Erden ve Zülküf Erden ortaklığında kuruldu.

Ticari gayrimenkul kiralarına yasal düzenleme talebi!

KMD Başkanı Serhan Tınastepe, "Şimdi daha zor bir virajdayız. İlk aşama iyi kötü bir şekilde atlatıldı ama bu noktadan sonra ne çalışanın sıkıntı yaşamaya tahammülü kaldı ne tüccarın ne de esnafın dayanacak gücü kaldı" diye konuştu.

Sinpaş Kızılbük Devremülk nerede?

Sinpaş GYO imzası ile hayata geçirilen Sinpaş Kızılbük Devremülk projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede teslimler 2023'te başlayacak...

Habitat Taahhüt Turizm İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Habitat Taahhüt Turizm İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Can Özülkü tarafından kuruldu.

eda özülkü nerede oturuyor Haberi

eda özülkü nerede oturuyor

Bahçe dubleksi evde oturan çiftin salon kısmı geniş bir bahçeye bakıyor. 



Evin büyük bir kısmı, koyu renkteki klasik mobilyalarla dekore edilmiş.


Oğulları Baran ve Volkan'ın fotoğrafını evin baş köşesine yerleştiren ikili, birlikteliklerinde 30 yılı geride bırakmış. 



Bahçeye bakan odalardan biri Metin Özülkü için stüdyo haline getirilmiş.



Eda Özülkü, bu fotoğrafın hikayesini şöyle anlatıyor: 


"Büyükçekmece Belediyesi Sevgililer Günü etkinliği sonrasında bunu bize hediye etmişti."


6 ayda bir oğullarının boylarını ölçen ikili, ölçüleri hol duvarına not ediyormuş.



Metin Özülkü, evin bahçe 'eşine serenat yapabilmek için' bir sandalya yerleştirmiş. 


'30 yıl başka türlü nasıl geçer' diyor...