25 / 04 / 2024

Edip Uğur kimdir

Edip Uğur kimdir

Gelişen Kentler Zirvesi'ne ev sahipliği yapan Balıkesir'de moraller yüksek. Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, "Balıkesir, gelecekte Türkiye'nin yıldızı olacak. Zirve sayesinde bu inancımızı halk da paylaştı" dedi.

Edip Uğur: Balıkesir'e arıtma tesisi kurulacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, 4050 yıldır kullanılan suyun sağlıklı olması için mücadele başlattıklarını, ilk etapta 7 ilçeye 2 milyon lira harcayıp arıtma tesisi kuracaklarını belirtti.

Edip Uğur: Ayvalık Körfezi'ni kurtaracağız!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, projelerini anlattı. Uğur, çevre ve kirlilik sorunuyla etkin mücadele ederek bölgede turizmi 12 aya çıkarmayı hedeflediklerini dile getirdi

Edip Uğur: Balıkesir Türkiye'ye model olacak!

Proje çalışmalarına başladıklarını ve sosyal ve kültürel projelere önem vereceklerini kaydeden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Çay deresiyle ilgili çalışmaları DSİ'nin yürüttüğünü dile getirdi...

Uğur Bayar kimdir? Uğur Bayar ne iş yapmaktadır?

Uğur Bayar kimdir? Uğur Bayar'ın eğitim durumu nedir? Uğur Bayar'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Uğur Bayar'ın kim olduğu ve Uğur Bayar'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Şahin Uğur kimdir? Şahin Uğur nerelerde görev almıştır?

Şahin Uğur kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Şahin Uğur ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ali Uğur Özderici hangi görevleri yürüttü? Özderici GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Ali Uğur Özderici kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Şu an ne iş yapıyor? İşte Ali Uğur Özderici ile ilgili merak edilenler...

Ahmet Uğur kimdir? Maliye Bakanlığında ne iş yaptı? Hangi şirketin yönetim kurulu başkanı oldu?

Ahmet Uğur hangi üniversiteden mezun oldu? Maliye Bakanlığında hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an hangi şirkette görev alıyor? İşte Ahmet Uğur ile ilgili merak edilen her şey...

Uğur Gökçe hangi bölümden mezun oldu? Hangi görevlerde bulundu? Astor Enerji’de hangi alanda çalışıyor?

Uğur Gökçe kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Astor Enerji’de hangi kaç yılında ve hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Uğur Gökçe ile ilgili merak edilen her şey...

Agah Uğur kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Coca Cola İçecek A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Agah Uğur kimdir?  Kaç yaşında?  Agah Uğur daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Agah Uğur'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Agah Uğur'un hayatına dair merak edilenler.

Uğur İbrahim Altay kimdir?

Uğur İbrahim Altay, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Peki, Uğur İbrahim Altay kimdir? Uğur İbrahim Altay bugüne kadar hangi işlere görev aldı?

Balıkesir Büyükşehir Başkanı Ahmet Edip Uğur istifa etti!

Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur görevinden istifa etti. Uğur istifasını açıklarken gözyaşlarını tutamadı.

Ahmet Edip Uğur'dan istifa açıklaması!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur istifayla ilgili, "Pazartesi günü açıklama yapacağız, kararımızı açıklayacağız" dedi. 

Edip Uğur: Balıkesir Roman Evleri Türkiye’ye örnek oldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından 1. Gündoğan Mahallesi’nde yaşayan Roman vatandaşların 30 yıllık konut sorunu çözülmüştü, konuyla ilgili açıklama yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Roman Evleri'nin Türkiye'ye örnek olduğunu söyledi.

Ahmet Uğur: Balıkesir'i cazibe merkezi yapmak istiyoruz!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un katılımı ile Sındırgı’da BASKİ’nin 16 milyon 200 bin TL değerindeki yatırımlarının temeli atıldı.

Ahmet Edip Uğur: Türkiye'nin en değerli ili Balıkesir!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur yaptığı açıklamada Merkez Bankası’nın 31 Aralık itibari ile yaptığı açıklamada Türkiye’de değerlenen gayrimenkuller içerisinde arsa ve binada bir numaranın Balıkesir olduğunu dile getirdi.

Ahmet Edip Uğur: 1 metrekare yer aldıysam istifa ederim!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, imar planıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Kendisi hakkında çıkan haberler için “1 metrekare yer aldıysam istifa etmeye hazırım'' diye konuştu.

Edip Uğur kimdir Haberi

Edip Uğur kimdir

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin (GYODER) ortaklaşa düzenlediği "7. Gelişen Kentler Zirvesi" yatırımcılar ve kent halkı için büyük moral kaynağı oldu. "Zirveden büyük moral çıktı" diyen Büyükşehir Belediye başkanı Ahmet Edip Uğur, "Balıkesir, gelecekte Türkiye'nin yıldızı olacak. Bu zirve sayesinde bu inancımızı Balıkesir halkı da paylaştı" dedi. 


Yatırımcıların durağı

Uğur, "Zirvede ilk gün yöreyi tanıtmak amacıyla düzenlediğimiz geziler, konukları etkiledi. Balkonuk'taki toplantıda ise, bölgemize yatırım hevesini hissettik. Bize daha büyük görevler düşüyor. Biz bunun bilinciyle, bütün yatırımcılara bürokratik engellerle karşılaşmayacaklarının sözünü verdik. Balıkesir'in mevcut kaynaklarını en iyi şekilde değerlendirip bölgesel kalkınmayı hızlandıracağız. Zirve, Balıkesir'in bu alanda ülke genelinde öncü olmasına katkı sağladı" diye konuştu.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz da, zirvenin Balıkesir için önemli olduğunu söyleyerek, "Büyükşehir...