19 / 04 / 2024

Edirne Devlet Konuk Evi açıldı mı

Edirne Devlet Konuk Evi açıldı mı

Edirne Valiliği tarafından himayelerinde yer alan tarihi konakların turizme kazandırılması için başlatılan çalışmalar kapsamında, Edirne Valiliği Çevre Koruma Vakfı Müdürlüğünce restore edilen Devlet Konuk Evi, faaliyete başladı.

Marmaris'teki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın fotoğrafları paylaşıldı!

Marmaris'te 2019'ta inşaatı sona eren ve 'Yazlık Saray' olarak adlandırılan Cumhurbaşkanlığı Devlet Konuk Evi'nin fotoğrafları mimar Şefik Birkiye'nin sitesinde paylaşıldı.

Edirne'nin yeni devlet hastanesi TBMM'nin gündeminde!

Edirne'nin Enez ilçesine yapılan devlet hastanesinin kapasitesi ile personel ve fiziki durumu meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çakırlar, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Uzunköprü'de yeni devlet hastanesi meclis gündeminde!

Edirne'nin Uzunköprü ilçesine yapılacak yeni devlet hastanesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gaytancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul Havalimanı'nın 3. pisti bugün açılıyor!

Son hazırlıkları tamamlanan İstanbul Havalimanı'nın bağımsız üçüncü pisti bugün açılıyor. İstanbul Havalimanı’nda saatlik uçak iniş kalkış kapasitesin 80‘den 120’ye ulaşacak 3. bağımsız pistin yanı sıra, yapılan törende cami ve devlet konuk evinin de açılması planlanıyor.

Edirne Devlet Konuk Evi hizmete açıldı!

Edirne Valiliği tarafından himayelerinde yer alan tarihi konakların turizme kazandırılması için başlatılan çalışmalar kapsamında, Edirne Valiliği Çevre Koruma Vakfı Müdürlüğünce restore edilen Devlet Konuk Evi, faaliyete başladı.

Kanal Edirne projesinin yüzde 90'ı tamamlandı!

Edirne’de, Yunanistan ile sınırı oluşturan ve her yıl taşkınlarla gündeme gelen Meriç Nehri’nde, Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından başlatılan 7 bin 800 metrelik ‘Kanal Edirne’ projesinin 7 bin 100 metrelik bölümü tamamlandı.

İpsala Devlet Hastanesi'nin ne zaman biteceği sorusu TBMM'de!

İpsala Devlet Hastanesi'nin bitirilememe nedeni ve ne zaman hizmete gireceği hususu meclis gündemine taşındı. CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Edirne'de kent çalışmaları sürüyor!

Edirne Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi yolunda çevre düzenlemesi ve yol çalışmalarına başladı.

Edirne'ye hastane yolu yapımı askıya alındı!

Edirne Belediyesi'nin, Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi ile Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi arasında yapmayı planladığı 1,5 kilometrelik yol, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Trakya Tarımsal Araştırma Enstitüsü'nün açtığı dava nedeniyle askıya alındı.

Edirne Keşan Devlet Hastanesi'nin yüzde 90'ı tamam!

Edirne Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık, dün yaptığı açıklamada, 2014 yılında temeli atılan yeni Keşan Devlet Hastanesi’nin yüzde 90'ının tamamlandığını ve Keşan’a yeni 3 tane ASM açılacağını belirtti.

Uzunköprü Devlet Hastanesi için arsa tahsisinde sona gelindi!

AK Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen, Uzunköprü'ye yapılması planlanan devlet hastanesinin arsası için sona gelindiğini söyledi.

Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi açıldı!

İleri teknoloji ürünü cihazlarla donatılan, modern mimarisiyle hastalara 5 yıldızlı otel konforunda hizmet veren Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi, sağlık turizmi hareketinde Türkiye'nin Balkanlar'daki öncüsü olmayı hedefliyor.

Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi törenle açıldı!

Edirne'de 60 dönüm açık alan üzerine inşa edilen, 400 yataklı ve kendi enerjisini üretebilen Sultan 1'inci Murat Devlet Hastanesi'nin resmi açılışı 3 bakan tarafından gerçekleştirildi.

Edirne Devlet Konuk Evi açıldı mı Haberi

Edirne Devlet Konuk Evi açıldı mı

Edirne Çevre Koruma Vakfı Müdürü Ali Eraslan, Karanfiloğlu Caddesi üzerinde yer alan İki katlı, 5 oda, mutfak ve sofası olan, 310 metrekare bahçeli alanı ile İlimizde faaliyette bulunan dernek, vakıf ve kulüp gibi sivil toplum kuruluşları ile kar amacı taşımayan kuruluşların yapacağı çeşitli aktiviteler için ücretsiz olarak hizmet vereceği açıklandı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Edirne Valisi Ekrem Canalp’in talimatlarıyla restore edilen Devlet Konuk Evi'nde, sivil toplum kuruluşları ve kar amacı taşımayan kuruluşlar faaliyetlerine ücretsiz olarak devam edebilecek.