26 / 04 / 2024

edirne eski elektrik fabrikası

edirne eski elektrik fabrikası

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Eski Elektrik Fabrikası’nı 29 Ekim 2016 tarihinde açmayı planladıklarını belirtti.

Edirne Eski Elektrik Fabrikası 29 Ekim'de açılıyor!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Tarihi Binanın inşaatını Ağustos ayı sonunda bitirmiş oluruz. 29 Ekim gibi özel ve anlamlı bir günde de açılışını yapmayı planlıyoruz” dedi.

Edirne'deki eski elektrik fabrikası tiyatro salonu olacak!

Edirne’de yaklaşık 50 yıldan bu yana kullanılmaz halde duran eski elektrik fabrikasının restorasyonu başladı. Recep Gürkan, restorasyon çalışmalarını yerinde inceleyerek, binanın kültür merkezi ve nikah salonu olarak kullanılacağını söyledi.

Eski Elektrik İnşaat Mekanik Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Eski Elektrik İnşaat Mekanik Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Gökduman ve Eser Enginar ortaklığında kuruldu.

ELDER'den dikkat çeken elektrik faturası açıklaması! Tarifelere dikkat!

Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (ELDER),Elektrik faturalarında Aralık 2021 tüketimi eski tarifeye göre fiyatlandırılmakta, 2022 Ocak ayına ait tüketimlerin ise mevcut dönem tarifesi ile kademeli olarak fiyatlandırıldığını bildirdi.

Eskişehir Alpu için acele kamulaştırma kararı!

Eskişehir ili sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

Eskişehir Lokantacılar Odası'ndan esnaf kiralarına ilişkin açıklama!

Kovid-19 salgını sürecinde esnafın borçlarının biriktiğine vurgu yapan Eskişehir Lokantacılar Oda Başkanı Bahar Bilen, "Paket servisi haricinde iş yerini kapatmak zorunda kalan esnafın kira, elektrik, doğalgaz ve çalışanların maaşlarını devlet karşılamalı" dedi.

Azra Akın Edirne'ye yerleşti! Çiftlikte yeni yaşam!

Kasım'da oğlu Demir’i kucağına alan Azra Akın, Edirne’de bir çiftlikte yaşıyor. Eski manken, hafta sonu oğluyla iki buzağıyı ziyaret etti. 

Edirne Kavacık’ta OSB isyanı!

2016'da eski Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü tarafından onaylanan Edirne Uzunköprü Kavacık Köyü'nde yapılması planlanan Karma Organize Sanayi Bölgesi Projesi için bölge sakinleri harekete geçti. 

Edirne'de görüntü kirliliğine izin yok!

Edirne Valisi Özdemir, Selimiye, Eski ve Üç Şerefeli camilerin oluşturduğu ve "altın üçgen" olarak tanımlanan alanda görüntü kirliliğine neden olan yapılara izin verilmeyeceğini ifade etti...

Eskişehir Tepebaşı'nda acele kamulaştırma kararı!

Eskişehir Tepebaşı'ndaki bazı gayrimenkuller Elektrik Üretim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılacak..

Edirne Meriç Ziraat Odası'na yeni hizmet binası!

Edirne'de üreticilere daha iyi koşullarda hizmet verebilmek için yeni hizmet binası inşa edilecek. Edirne Meriç Ziraat Odası (MZO) Başkanı Ömer Ergin, eski binanın taşınacağını söyledi.

Ankara'da asbest tartışması!

Maltepe Havagazı Fabrikası yanındaki eski elektrik santralinin söküm ekibinin başındaki asbest uzmanı, Makine Mühendisi Rahmi Baysal, Bölge İdare Mahkemesi tarafından verilen yürütmeyi durdurma kararıyla ilgili olarak bir açıklama yaptı...

Edirne Kültür Merkezi ve Nikah Salonu 3 Aralık'ta açılacak!

Edirne Belediyesi, Kültür Merkezi ve Nikah Salonu olarak 3 Aralık 2016 tarihinde açılacak olan tarihi Elektrik Fabrikası’nın restorasyonunda sona yaklaştı.

Elektrik puant saatleri değişti!

Elektrik puant saatleri bu yıl kış saati uygulamasına geçilmeyecek olması sebebiyle 1 saat kaydı. İşte eski ve yeni elektrik tarife saatleri..

Edirne Eski Elektrik Fabrikası’nın inşaatı bu ay bitecek!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Eski Elektrik Fabrikası’nı 29 Ekim 2016 tarihinde açmayı planladıklarını belirtti.

edirne eski elektrik fabrikası Haberi

edirne eski elektrik fabrikası

Eski Elektrik Fabrikası’nın inşaat alanında incelemelerde bulunan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Tarihi Binanın inşaatını Ağustos ayı sonunda bitirmiş oluruz. 29 Ekim gibi özel ve anlamlı bir günde de açılışını yapmayı planlıyoruz” dedi.


Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 1937’de Edirne’nin elektrik ihtiyacını karşılamak için bir İtalyan firmaya yaptırılan Tarihi Elektrik Fabrikası’nın 1965’te elektrik üretimine son verdikten sonra bir müddet Edirne Belediyesi Makine Bakım Atölyesi olarak kullandığı bilgisini vererek, “Sonra burası da terk ediliyor. Aşağı yukarı 20 yıl civarında yalnız, kimsesiz, bakımsız kalıyor. Tabi hem Edirnelilerin hem de Edirne’ye gidip gelen bütün misafirlerin bu bina dikkatini çekiyordu. Niye bir şey yapılmıyor diye. Ben yerel seçimlerde dile getirmiştim. Eski Elektrik Fabrikası Kültür Merkezi ve Nikah Salonu yapmak, 43 tane...