26 / 04 / 2024

Edirne Meriç yeni meydan

Edirne Meriç yeni meydan

Edirne Meriç'te 5 bin 800 metrelik alan kamuya açılarak meydana dönüştürülecek. Proje dahilinde bazı dükkanlar istimlak bedeli karşılanarak yıkılacak.

TOKİ'den Edirnelilere yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Edirne'de 156 konutluk yeni proje inşa edecek. Söz konusu projede ayrıca 4 adet dükkana da yer verilecek.

TOKİ Edirne Keşan projesiyle 156 yeni konut geliyor! İhalesi 28 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Edirne projesinin ihalesi 28 Aralık'ta gerçekleştirilecek. Keşan'da yükselecek olan TOKİ Edirne projesinde 156 adet konut yer alacak.

TOKİ Edirne projesi için yeni ihale tarihi belli oldu!

Dar ve orta gelirli aileleri uygun ödeme koşulları ile konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Edirne projesinin de yeni ihale tarihini açıkladı. TOKİ Edirne projesinde 156 adet konut yer alacak.

Emlak sektöründe yeni dönem! Resmen başladı!

Ticaret Bakanlığı'nın gayrimenkul satışlarında, sahte ilanlar üzerinden dolandırıcılık ve spekülatif fiyat artışlarını engellemek için yaptığı düzenlemeyle kimlik doğrulama ve yetki belgesi zorunluluğu 1 Kasım itibarıyla devreye girdi. Bu kapsamda, Edirne’deki emlakçılara yeni düzenleme anlatılacak.

TOKİ'den Edirne'ye 449 konutluk iki yeni proje geliyor! İhalesi bugün!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Edirne'de iki yeni proje inşa edilecek. Merakla beklenen projelerin ihalesi bugün yapılacak. 

Edirne TOKİ projesiyle bu ilçeye tam 131 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Edirne projesinin ihalesi yarın yapılacak. İşte TOKİ Edirne projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Edirne 2023 projesini bekleyenlere müjde! 131 konutluk yeni proje için tarih beli oldu!

TOKİ Edirne 2023 projesini bekleyenlere müjde... 131 konutluk yeni proje için tarih beli oldu...İşte detaylar...

Edirne TOKİ 2023 projeleri yarın ihaleye çıkıyor! Tek bir ilçeye tam 449 konutluk iki yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Edirne projeleri için yarın ihaleye çıkıyor. Projelerde toplam 449 konut yer alacak.

TOKİ Edirne projesi için Mart 2023 müjdesi geldi! Tam 142 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Edirne projesi için Mart 2023 müjdesi geldi... Tam 142 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Edirne 2023 projesi detayları...

TOKİ’den Edirne Meriç’e 100 sosyal konut!

TOKİ'nin Edirne’de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları tamamen netleşti. TOKİ’nin Meriç projesinde kaç konut yapılacak? Sosyal konuta nasıl başvurabilirim? İşte detaylarıyla TOKİ Edirne Meriç 2022 sosyal konut projesi...

TMO'nun buğday fiyatını açıklamasından sonra yeni mahsül buğdaya borsada verilen rakam belli oldu

Çiftçilerin hasada başladığı buğday yavaş yavaş pazara çıkmaya başladı. Toprak Mahsülleri Ofisi 2022 buğday alım fiyatlarını açıklamıştı. Yeni mahsül buğday ilk kez Edirne Ticaret Borsasına getirildi ve satışı yapıldı. İşte detaylar...

TOKİ Edirne 221 konut ihalesi 23 Haziran'da!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Edirne Hadımağa'da 221 yeni konut inşa edecek.

Meriç Nehri 'doğal sit alanı' ilan edildi!

Türkiye ile Yunanistan sınırı olan Edirne'deki Meriç Nehri, doğal sit alanı ve nitelikli koruma alanı ilan edildi. 

Edirne Meriç yeni meydan Haberi

Edirne Meriç yeni meydan

Edirne’nin Meriç ilçesinde 5 bin 800 metrelik alan kamuya açılarak vatandaşların rahat nefes alacağı modern bir meydan olacak.


Meriç Belediye Başkanı Nihat Yörük, meydan projesi dahilinde bazı dükkanların yıkılacağını belirterek, bunların istimlak bedelini İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’nin karşılayacağını söyledi.


Bir yıl içinde projenin gerçekleştireceğini kaydeden Yörük, “Meydan projemiz 5 bin 800 metre. 6 dükkan, Tarım Kredi binası ve özel iradenin dükkanları var. İl Özel İdare dükkanlarını esnaflara satarken belediye itiraz etmiş. Dava yıllardır sürüyor. 15 yıldır esnaf kefalet parasını da alıyor. Orada bir sürü dükkan var. Belediye olarak itiraz ettik. Bölge idare mahkemesi davayı reddetmiş. Belediyeye satamazsınız diye. Çünkü kamusal alan olduğu için bunlar bölge idare mahkemesi reddediyor. Ben dükkanları yıkmak isteyince mahkemeye itiraz ettiler. Yargıtay’a dava açtılar. Yargıtay da onayladı...