28 / 03 / 2024

Edirne Süloğlu toki kura çekilişi

Edirne Süloğlu toki kura çekilişi

TOKİ Edirne Süloğlu'nda yer alan 38 adet daire kurayla satılıyor. Projede 394 TL taksitle konut sahibi olabilmek mümkün. Peki TOKİ Edirne Süloğlu kurası ne zaman çekilecek?

TOKİ Edirne Süloğlu 3+1 kura sonuçları!

TOKİ Edirne Süloğlu kura çekilişi dün saat 10:00'da gerçekleşti. Toplam 78 adet konutun yer aldığı projede hak sahipleri belirlendi. İşte TOKİ Edirne Süloğlu 3+1 kura sonuçları...

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Güloğlu tarafından kuruldu.

TOKİ’den Edirne Süloğlu’na 120 sosyal konut!

TOKİ'nin Edirne’de yapacağı sosyal konut(ucuz konut) projelerinde yer alan dairelerin detayları bir bir netleşti. TOKİ’nin Süloğlu projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurabilirim? İşte detaylarıyla TOKİ Edirne Süloğlu 2022 sosyal konut projesi...

Süleymanoğlu Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süleymanoğlu Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Hüseyin Gül tarafından kuruldu.

3b Süleymanoğlu Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3b Süleymanoğlu Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de Burak Süleymanoğlu ve Osman Süleymanoğlu ortaklığında kuruldu.

Sözeroğlu Yapı Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Sözeroğlu Yapı Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi  Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile  Polat Sözeroğlu Hasan ve Sözeroğlu tarafından kuruldu.

Emin Oral Bülbüloğlu kimdir?

Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atanan Emin Oral Bülbüloğlu kimdir? Emin Oral Bülbüloğlu hangi görevlerde bulundu?

Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı.

Güloğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gül tarafından kuruldu.

Esenyurt'ta Naim Süleymanoğlu Spor Tesisi açıldı! 

Esenyurt Belediyesi tarafından Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde inşa edilen Naim Süleymanoğlu Spor Tesisi hizmete açıldı. 

İç Mimar Mahmut Çöloğlu, ABD merkezli yapı marketi kuruyor! 

İç Mimar Mahmut Çöloğlu, ABD'de 4 depoya ve 12 dağıtım merkezine sahip yapı marketi kuruyor...

Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi yarın açılıyor!

Sultanbeyli'de yer alan Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi yarın Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla açılıyor.

Selahattin Süleymanoğlu, Halk GYO'dan ayrıldı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Süleymanoğlu, görevinden istifa ettiğini Halk GYO Yönetim Kurulu'na bildirdi...

Yıldırım Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi tamamlandı!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi'nin inşaatını tamamladı.

Edirne Süloğlu toki kura çekilişi Haberi

Edirne Süloğlu toki kura çekilişi

Edirne Süloğlu TOKİ Evleri için 120 veya 180 ay vade imkanı sağlanıyor. Projede 75,17 metrekare ve 106,35 metrekare büyüklüğe sahip konutlar bulunuyor. 


TOKİ Edirne Süloğlu daire fiyatları 80 bin 624 TL ile 147 bin 502 TL arasında değişiklik gösteriyor. Projede aylık taksitler 394 TL'den başlıyor. 


Dairelerin 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandığı Edirne Süloğlu TOKİ Projesi'nde 9 bin 675 TL peşinat ile ödeme yapılabiliyor. 


TOKİ Edirne Süloğlu kurası ne zaman çekilecek?


TOKİ Edirne Süloğlu kura çekilişi 25 Kasım 2015 Çarşamba günü saat 10.00 itibariyle gerçekleşecek. Kura satışları kapsamında sonuçlar açıklandığında Emlakkulisi.com'da yayınlanacak. 



Satış duyurusu için