24 / 04 / 2024

Edition Hotel kimin

Edition Hotel kimin

İş adamı Mübariz Mansimov, Levent'teki eski HSBC Genel Müdürlük binasını satın alıp, 2010'da Edition Hotel olarak hizmete açmıştı. Mansimov'un otelini 100 milyon dolara sattığı söyleniyor.

Edition Hotel'in yerini butik Centric alıyor!

Levent’teki eski HSBC binasını alan Azeri işadamı Mübariz Mansimov’un hizmete açtığı otel Edition Hotel kapılarını kapattı. Kapanan oteli, Hyatt Grubu’na bağlı Centric markası işletecek.

Levent Edition Hotel'i Vagit Alekperov mi satın aldı?

Palmali Grubu'nun sahibi Mübariz Mansimov, İstanbul'daki oteli ve Bodrum'daki marinasını satışa çıkarmıştı. Öğrenilen bilgiye göre oteli Azeri asıllı Rus işadamı, Lukoil'in Başkanı Vagit Alekperov satın almış.

Mübariz Mansimov Edition Hotel'i sattı mı?

İş adamı Mübariz Mansimov, Levent'teki eski HSBC Genel Müdürlük binasını satın alıp, 2010'da Edition Hotel olarak hizmete açmıştı. Mansimov'un otelini 100 milyon dolara sattığı söyleniyor.

Halal Home Hotel kimin?

Şirketlerini kız kardeşi ve yeğenlerine devreden Fadıl Akgündüz yeni bir projeyle tekrar sahnede. İkitelli’de ‘helal otel’ konseptiyle yapılan Halal Home Hotel’i işletecek şirketin, Akgündüz’ün yeğeni Fidan Kılbaş’a ait olduğu ortaya çıktı.

The İstanbul Edition’a uluslararası Sürdürülebilirlik Ödülü!

EDITION markasının Avrupa’daki ilk oteli, The Istanbul EDITION; dünya üzerinde 50 ülkenin katılımı ile gerçekleşen International Hotel Awards’da ‘2014 En İyi Sürdürülebilir Otel Ödülü’nün sahibi oldu.

Ve Güneşli projesinin lansmanı 19 Mart'ta yapılacak!

Ve Güneşli konut projesinin lansmanı 19 Mart'ta The İstanbul Edition Hotel’de gerçekleştirilecek...

The Edition Hotel butik kalarak 6 yerde daha açılacak!

The İstanbul Edition Hotel Genel Müdürü Marcus A. Loevenforst, 'bizim diğerleri gibi 150 otele çıkma hedefimiz yok. Uzun vadede ise en fazla 20 otele çıkabiliriz' dedi

Kumkapı'daki Yunus Hotel isimli 25 yıllık işhanı 1.1 milyon TL'ye icradan satılık!

T.C. İstanbul 10 İcra Müdürlüğü, İstanbul ili, Fatih ilçesi, Saraçishak mahallesi,Kumkapı mevkiindeki Yunus Hotel ünvanlı otel olarak tefriş edilmiş olan takribi 25 yılı geçkin kargir işhanını 1 milyon 100 bin TL'den satışa çıkardı

Costa Group, Rostov'da Sheraton Hotel inşa ediyor!

Rusya’nın Türk sermayeli grup şirketi Costa, Rusya’nın Rostov kentine Sheraton Hotel inşa ediyor.

Park 156 Hotel, yaza merhaba partisi düzenledi!

Park 156 Hotel, Lounge 156 Teras Resturant&Bar’ında yaza merhaba partisi düzenledi...

Ant Yapı'dan finans merkezi Ataşehir'e 5 yıldızlı Radisson Blu Hotel İstanbul Asia!

Ant Yapı'nın 50 milyon dolar yatırımla yaptığı Ataşehir'deki Finans Merkezi'ne yakın konumdaki Radisson Blu Hotel İstanbul Asia 30 Mayıs'ta kapılarını açtı

İSG Airport Hotel’e Tripadvisor'dan Mükemmellik Sertifikası!

Ziyaretçilerin seyahat deneyimlerini paylaştığı ve oyladığı, dünyanın en ünlü ve en çok kullanıcıya sahip seyahat portalı Tripadvisor, İSG Airport Hotel’i 2012 Tripadvisor Mükemmellik Sertifikası ile ödüllendirdi

BW Plus The President Hotel, Brezilya pazarına tanıtım yapacak!

İspanya başta olmak üzere Avrupa ülkeleri, Amerika ve Ortadoğu ülkelerinden turist ağırlayan BW Plus The President Hotel, tanıtım rotasını uzak pazarlara çevirdi

Edition Hotel kimin Haberi

Edition Hotel kimin

İş adamı Mübariz Mansimov, Levent'teki eski HSBC Genel Müdürlük binasını satın alıp, 2010'da Edition Hotel olarak hizmete açmıştı. Ardından, Cipriani ve Billionaire gibi dünyaca ünlü restoran ve kulüpleri bu otele getirerek adından bolca söz ettirdi. 


Ancak dünyanın en lüks restoran zincirleri arasında bulunan Cipriani, fiyatlarının pahalı kalmasından dolayı kısa sürede pes ederek Türkiye'den ayrılmak zorunda kaldı. Cipriani'nin ayrılmasından sonra Mansimov'un oteliyle çeşitli söylentiler kulaktan kulağa yayılmaya başladı. 


Mansimov'un Bodrum'a getirdiği, ABD'li dünyaca ünlü yıldız Robert De Niro'nun Japon ortağı Nobu Matsuhisa ile birlikte 28 ülkede faaliyette olan Nobu Restoranlar zincirinin bir halkasını da İstanbul'daki oteline getirmek istediği konuşuluyor. 


Bu söylentiler gündemdeyken kulağımıza son olarak iki farklı söylenti daha geldi. Söylentilere göre, Mansimov otelin işletmesi için lan Schrager'in kurduğu The Edition yerine başka...