20 / 04 / 2024

Edition Hotel sahibi kim

Edition Hotel sahibi kim

İş adamı Mübariz Mansimov, Levent'teki eski HSBC Genel Müdürlük binasını satın alıp, 2010'da Edition Hotel olarak hizmete açmıştı. Mansimov'un otelini 100 milyon dolara sattığı söyleniyor.

Paramount Hotel'in icra davasında son durum!

Sezgin Baran Korkmaz'ın oteli Paramount Hotel'in satışındaki usulsüzlükler sebebiyle yargıya giden tesisin ilk sahibi Atilla Uras’ın mirasçıları mahkemeden aldıkları haciz kararı ile otelin kapısına dayandı.

Paramount Hotel'in sahibi hangi Atilla Uras?

Bir kaç gündür gündemden düşmeyen Atilla Uras ile ilgili haberler kafaları karıştırdı. Çünkü ortada iki tane Atilla Uras var. Peki Paramount Hotel'in sahibi hangi Atilla Uras?

25h Hotel Ortaköy'e mi geliyor?

Fitaş Sineması'nın sahibi olan Akdemir Ailesi, 25h Hotel'i Ortaköy'e getirmek için düğmeye bastı.

Utopia World Hotel'in satış işlemleri başlatıldı!

Utopya Turizm İnşaat'ın sahibi olduğu Antalya İli Alanya İlçesinde bulunan Utopia World Hotel'in tapu devri işlemleri başlatıldı. 

Hotel Les Ottomans ihalesinin perde arkası!

Akbank, 430 milyon TL bedelle Hotel Les Ottomas'ın yeni sahibi oldu. Akbank, Aysal'ın borçlarına karşılık oteli icradan almış oldu. İhaleyle ilgili tüm bilgilere ulaşıldı. Akbank'ın otel ile ilgili alacağı kararlar yakından takip ediliyor.

Hotel Les Ottomans'ın yeni sahibi Akbank oldu!

İstanbul Boğazı'nda Hotel Les Ottomans olarak işletilen Muhsinzade Yalısı satıldı. 430 milyon TL değer biçilen taşınmaz, Akbank'ın oldu.

Richmond Nua, 2019 World Luxury Hotel Awards ödülünün sahibi oldu!

Finlandiya'da düzenlenen 2019 World Luxury Hotel Awards ödüllerinde, Richmond Nua Wellness-Spa, Luxury Spa Hotel ünvanının sahibi oldu...

Boğaz'ın incisi Hotel Les Ottomans icradan satılıyor!

Dünyaca ünlü isimleri konuk eden Hotel Les Ottomans, muhteşem İstanbul manzarası ile göz kamaştırıyor. Ahu Kerimoğlu'nun sahibi olduğu otelin 400 milyon liraya alıcı bulması bekleniyor.

Dünyaca ünlü Hotel Les Ottomans satılıyor!

Dünyaca ünlü isimleri konuk eden Hotel Les Ottomans, muhteşem İstanbul manzarası ile göz kamaştırıyor. Ahu Kerimoğlu'nun sahibi olduğu otel, 1.5 milyar liraya satışa sunuldu. 

Mardan Palace Hotel'in yeni sahibi kim olacak?

Hürriyet gazetesi yazarı Jale Özgentürk bugünkü yazısında Rixos Grubu’nun Mardan Palace Hotel ile ilgilendiğini yazdı. İşte o yazı...

Ece-Ege Turanlı kardeşler Hilton Double Tree Hotel'de restoran açtı!

Taşyapı'nın sahibi Emrullah Turanlı'nın kızları Ece-Ege Turanlı, Hilton Double Tree Hotel'in en üst katında mekan açtı.

Edition Hotel'in yerini butik Centric alıyor!

Levent’teki eski HSBC binasını alan Azeri işadamı Mübariz Mansimov’un hizmete açtığı otel Edition Hotel kapılarını kapattı. Kapanan oteli, Hyatt Grubu’na bağlı Centric markası işletecek.

Maslak Steigenberger Hotel'e tahliye şoku!

İSTANBUL Maslak’ta uzun yıllar Sheraton markası ile hizmet veren 5 yıldızlı Steigenberger Hotel’in işletmecisi ile mülk sahibi arasında ödenmeyen kiralar nedeni ile kriz çıktı.

Edition Hotel sahibi kim Haberi

Edition Hotel sahibi kim

İş adamı Mübariz Mansimov, Levent'teki eski HSBC Genel Müdürlük binasını satın alıp, 2010'da Edition Hotel olarak hizmete açmıştı. Ardından, Cipriani ve Billionaire gibi dünyaca ünlü restoran ve kulüpleri bu otele getirerek adından bolca söz ettirdi. 


Ancak dünyanın en lüks restoran zincirleri arasında bulunan Cipriani, fiyatlarının pahalı kalmasından dolayı kısa sürede pes ederek Türkiye'den ayrılmak zorunda kaldı. Cipriani'nin ayrılmasından sonra Mansimov'un oteliyle çeşitli söylentiler kulaktan kulağa yayılmaya başladı. 


Mansimov'un Bodrum'a getirdiği, ABD'li dünyaca ünlü yıldız Robert De Niro'nun Japon ortağı Nobu Matsuhisa ile birlikte 28 ülkede faaliyette olan Nobu Restoranlar zincirinin bir halkasını da İstanbul'daki oteline getirmek istediği konuşuluyor. 


Bu söylentiler gündemdeyken kulağımıza son olarak iki farklı söylenti daha geldi. Söylentilere göre, Mansimov otelin işletmesi için lan Schrager'in kurduğu The Edition yerine başka...