26 / 04 / 2024

Ediz Habip

Ediz Habip

Pronet’in Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ediz Habip, akıllı güvenlik çözümlerinin hayatı kolaylaştırdığını söylüyor..

Bir TOKİ mağduriyeti de bu şehirden! 2020'de kuraları çekilen konutlar hala teslim edilmedi!

Kuraları 2020 yılında çekilen ve hala teslim edilmeyen TOKİ Konutları ile ilgili olarak bir açıklama da İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Habip Yaşar'dan geldi. Habip Yaşar yaptığı açıklamada vatandaşların maliyet hesaplamalarında mağduriyetler yaşadığını söyledi.

Europe Sondaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Europe Sondaj Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ediz Gürkan tarafından kuruldu.

Giray Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Giray Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ediz Giray tarafından kuruldu.

Emichem Kimyasal Ürünler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emichem Kimyasal Ürünler Ticaret Limited Şirketi Bahçeşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ediz Yılmaz, İbrahim Halil Arhan ve Mert Meçik ortaklığında kuruldu.

Sever Dış Ticaret İnşaat Tekstil Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Sever Dış Ticaret İnşaat Tekstil Sanayi Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Habip Sever ve Hayım Kuryel ortaklığında kuruldu.

Oec Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Oec Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Tuzla'da Başaran Bayrak, Cihan Bayrak, Erhan Bayrak ve Habip Orhan Bayrak ortaklığında kuruldu.

Asnova Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asnova Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Habip Ufuk Doğan, Mustafa Karadağ ve Yavuz Özdemir ortaklığında kuruldu.

Öz Kartal Emlak İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Kartal Emlak İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Habip Kartal tarafından kuruldu.

Habip Arıkan kimdir?

Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Habip Arıkan kimdir? İşte Habip Arıkan'ın biyografisi...

Habip Arıkan'dan Gelir Paylaşımlı İnşaat Sözleşmesi kitabı!

Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan'ın 'Gelir Paylaşımlı İnşaat Sözleşmesi' kitabı çıktı.

Mti Gayrimenkul Restorasyon Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mti Gayrimenkul Restorasyon Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  200  bin TL sermaye bedeli ile S Habip Çiftçi tarafından kuruldu.

Kolaçoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kolaçoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Kolaç, Habip Kolaç, Orhan Kolaç ve Şemsettin Kolaç ortaklığında kuruldu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Bulgur Palas açıklaması!

İBB, yeni satın aldığı Cerrahpaşa'daki 'Bulgur Palas' diye isimlendirilen Bolulu Habip Bey Konağı'nı kültür merkezi yapmak için hazırlıklara başladı. Bulgur Palas'ta incelemeler yapan Ekrem İmamoğlu, "Gerçekten çok heyecanlıyım" dedi.

Ediz Habip Haberi

Ediz Habip

Akıllı güvenlik çözümlerinin hayatı kolaylaştırdığını söyleyen Pronet’in Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ediz Habip, “Alarm sistemleriyle entegre çalışan akıllı güvenlik ürünleri, bizim kişisel asistanımız gibi çalışıyor. Akıllı ürünlerle, hem güven içinde yaşıyoruz hem de gözümüz arkada kalmıyor” diyor.

Gündelik hayatta yer alan pek çok cihazın entegre olduğu akıllı teknolojilerin, en aktif ve etkin şekilde kullanıldığı alanlardan birinin güvenlik olduğu söyleyen Habip’e göre, güvenlik ihtiyacı, artık klasik anlamda bildiğimiz “hırsızlıktan korunma” kapsamını çoktan aştı.

Habip, “Bugün, güvenlik ihtiyacına hizmet eden alarm sistemleri ve akıllı ürünler hem güvenliği sağlıyor hem de hayatımızı kolaylaştırıyor. Bir ev veya işyerinde güvenliği en üstün hale getirmek için alarm sistemleriyle entegre hale getirilen akıllı ürünler, bizim kişisel asistanımız gibi çalışıyor. Biz kendi hayat senaryomuz ve...