17 / 04 / 2024

Edonia Garden kampanya

Edonia Garden kampanya

Kar Group, ‘Edonia Garden’da sunduğu yılın son kampanyasında süreyi uzattı. 2018 sonunda bitmesi planlanan kampanya, talep nedeniyle mart sonuna kadar uzatıldı. 

Edonia Garden'da yılın son kampanyası başladı!

Pendik'te inşa ettiği Edonia Garden'da yılın son kampanyasına start veren Kar Yapı, projeden konut almak isteyenlerin karşısına iki ödeme seçeneğiyle çıkıyor...

Go Garden Villaları'nda yüzde 5 indirim fırsatı!

Arsago’dan yepyeni bir kampanya başladı. Pazar günü Arsago ofisinde gerçekleşecek olan brunch etkinliğine özel Go Garden Villaları projesinde liste fiyatlarında yüzde 5 indirim fırsatı. 

Rams Garden'da büyük yıl sonu avantajı! Yüzde 30 peşinat 24 ay vade!

Rams Türkiye imzasıyla İstanbul Bahçelievler’de hayata geçirilen Rams Garden'da büyük yıl sonu avantajı başladı. Söz konusu kampanya kapsamında yüzde 30 peşinat ödendiğinde 24 ay vade imkanı sağlanıyor.

Kar Grup MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na katıldı!

Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen 'MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na Kar Grup da projeleri ile katıldı. Kar Grup, fuarda 'Edonia Garden' projesini ve diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıttı.

Kar Group, MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na katılacak!

Kar Group, Almanya’da düzenlenecek olan MÜSİA Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'nda gurbetçilerin karşısına çıkacak. Grup, 'Edonia Garden' projesini ve Kar Group bünyesinde yer alan diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıtacak.

Kar Yapı, 'Evim Türkiye Fuarı'nda gurbetçilerle buluştu!

Almanya'da gerçekleştirilen Evim Türkiye Fuarı'nda gurbetçilerle buluşan Kar Yapı, standında yüzlerce kişiyi ağırlayarak 12 adet ön satış sözleşmesi imzaladı. Üç gün boyunca devam eden fuarda 'Edonia Garden' projesi yoğun ilgiyle karşılandı.  

Kar Yapı, Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor!

Almanya'da gerçekleştirilecek olan 'Evim Türkiye Fuarı'nda gurbetçilerin karşısına çıkacak olan Kar Yapı, fuarda 'Edonia Garden' projesini tanıtacak.

Kar Yapı Edonia Garden'da, yılın son kampanyasını uzattı!

Kar Group, ‘Edonia Garden’da sunduğu yılın son kampanyasında süreyi uzattı. 2018 sonunda bitmesi planlanan kampanya, talep nedeniyle mart sonuna kadar uzatıldı. 

Edonia Garden'da yılın son kampanyası başladı!

Pendik'te inşa ettiği Edonia Garden'da yılın son kampanyasına start veren Kar Yapı, projeden konut almak isteyenlerin karşısına iki ödeme seçeneğiyle çıkıyor...

Mia Garden Menderes kampanya 2018!

Mia Garden Menderes kampanya 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Toplamda 130 daireden meydana gelen projede 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor. 

Edonia Garden Pendik'in kaba inşaatı bitti!

Kar Yapı'nın hayata geçirdiği Edonia Garden projesinin kaba inşaatı tamamlandı. Projede daire teslimleri 1 yıl sonra yapılacak.

Edonia Garden'da fiyatlar 205 bin TL'den başlıyor!

Kar Yapı tarafından Pendik'te hayata geçirilen 'Edonia Garden'a en çok ilgi bulunduğu konum ve lokasyon nedeniyle sağlık çalışanları, havaalanı personeli, eğitimciler ve finans sektöründen geliyor.

Kar Yapı'dan yeni projeler geliyor!

Kar Yapı tarafından hayata geçirilen Edonia Garden projesinin lansmanında konuşan Kar Group Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Üçüncü, konut sektöründe emin adımlarla ilerleyeceklerini söyledi.

Edonia Garden'ın lansmanı yapıldı!

Kar Yapı, İstanbul Anadolu Yakası Pendik’te hayata geçirdiği ‘Edonia Garden’ projesini satışa çıkardı. 

Edonia Garden kampanya Haberi

Edonia Garden kampanya

Kar Yapı, ev sahibi olmayı kolaylaştırmak amacı ile 'Edonia Garden' projesinde 'yılın son kampanyası' adıyla hayata geçirdiği kampanyasını uzattı. 2018 yılı sonunda sona ermesi planlanan kampanya, gelen talep doğrultusunda 31 Mart tarihine kadar uzatıldı. 
 
Kar Group, Kar Yapı bünyesinde hayata geçirdiği Pendik’teki ilk projesi ‘Edonia Garden’dan konut almak isteyenlerin karşısına iki ödeme seçeneği sunuluyor. 

Kampanya kapsamında 'peşin fiyatına yüzde 25 peşinat kalanı teslimde öde' şeklinde ev sahibi olunabilirken, 'peşin fiyatına yüzde 35 peşinat ve 36 ay eşit taksit' fırsatıyla da konut sahibi olma imkânı sunuluyor. 
 
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kar Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Üçüncü, kampanyanın talep üzerine uzatıldığına dikkat çekti. Üçüncü "2018 yılı sonuna kadar geçerli olan kampanyamızı gelen talep üzerine 31 Mart'a kadar uzattık. Bu...