28 / 03 / 2024

Edremit Sahili kent çalışmaları

Edremit Sahili kent çalışmaları

Edremit Belediyesi tarafından hayata geçirilecek ‘Sahil Kordonu’ projesi çalışmaları aralıksız devam ediyor. Edremit Sahili'nde yenileme çalışmaları sürüyor.

Edremit Sahili'nde yenileme çalışmaları sürüyor!

Edremit Belediyesi tarafından hayata geçirilecek ‘Sahil Kordonu’ projesi çalışmaları aralıksız devam ediyor. Edremit Sahili'nde yenileme çalışmaları sürüyor.

Balıkesir Edremit'te kentsel dönüşüm konuşuldu!

Londra Belediye Meclis Üyesi ve Kent Konseyi Başkan Yardımcısı SaimaAshraf ve Birleşmiş Milletler Küresel Sağlık Danışmanı Dr. Tariq H. Cheema, Edremit belediye Başkanı Kamil Saka ile sağlık turizmi ve kentsel dönüşüm hakkında görüş alış verişinde bulundular.

Bülent Kerimoğlu: Baruthane, kent park ve müze olsun!

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu Ataköy Sahili’nin hem yaşanabilir bir kent anlayışı için hem oluşabilecek zararların önüne geçilebilmesi için Baruthane’de yapılacak inşaattan vazgeçilmesi gerektiğini vurguladı...

Edremit'te çağdaş ve modern kent için imzalar atıldı!

Edremit Belediyesi ve TMMOB´a bağlı Meslek Odaları arasında “Sağlıklı Kentleşme, Nitelikli Yapılaşma, Kültürel, Tarihi Ve Doğal Çevre Değerlerinin Korunarak Geliştirilmesi İçin Ortak Mesleki ve Teknik İşbirliği Protokolü” yapıldı.

Edremit'te kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Edremit'in kent kimliğine kavuşması, sağlıklı altyapı ve yapıların oluşması için çalışmalarını aralıksız sürdüren Başkan Kamil Saka makamında Kentsel Dönüşüm Projeleri hakkında brifing aldı.

Edremit'te internet tabanlı 3 boyutlu kent bilgi sistemi!

Edremit Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nün ortaklaşa çalışması ile internet tabanlı 3 boyutlu kent bilgi sistemi hizmete girdi

Akasya Acıbadem Konut Projesi’nde Kent etabı satışa çıkıyor

Akasya Acıbadem projesinin son etabı olan Kent etabı satışa çıkıyor

Yalova Tabiat Kent'te 70 bin TL'ye!

Tabiat Kent, Timaş İnşaat tarafından Yalova´da inşa edildi...

Kent ormanı oluşturma çalışmaları hızla sürüyor!

Trabzon, Rize ve Bayburt´ta kent ormanı oluşturma çalışmaları hızla devam ediyor

Akasya Acıbadem Kent etabında metrekaresi 6 bin TL!

Akasya Acıbadem projesinin son etabı olan Kent etabında metrekare satış fiyatlarının 6 bin TL ile 7 bin TL arasında olması planlanıyor

Yalova Tabiat Kent´te 90 bin TL´ye!

Tabiat Kent, 140 metrekare ve 90 metrekare konutlardan meydana geliyor

Meritlife Kent'te 260 bin TL'ye 3+1!

1032 konutluk Meritlife Kent'te 50 adet konutun satışı devam ediyor...

Yalova Tabiat Kent'te 65 bin dolara!

Tabiat Kent’te 13 konutun satışı tamamlandı...

Edremit Sahili kent çalışmaları Haberi

Edremit Sahili kent çalışmaları

Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli, ilçe sahilindeki hazine arazinde bulunan barakaların yıktırılmasının ardından başlayan ’Sahil Kordonu’ projesi çalışmalarını yerinde inceledi. Yetkililerden bilgiler alan Çiçekli, proje kapsamında altyapı çalışmalarının 15 güne kadar biteceğini söyledi. Çiçekli, “Çalışmalarımız son derece hızlı gidiyor. Gerek personelimiz gerekse araçlarımız tabiri caizse karınca gibi çalışıyoruz. Muradımız, sahil bandımızı bu sezon Edremit ve Van’a kazandırmaktır. Bizler işimizin altyapısını oluşturmaya çalışıyoruz. İstedik ki yapacağımız işi en az maliyetle yapalım. Eğer biz bu işi ihaleye çıkarmış olsaydık, kamu kaynaklarımız bir kenarda bekliyor olacaktı. Biz bunları kullanarak maliyetimizi yüzde 80 civarında azalttık” dedi.


“Ankara Büyükşehir Belediyesi Edremit’te asfalt çalışması yapacak”

Belediyenin borç miktarının oldukça fazla olduğunu ifade eden Çiçekli, “Umut ediyorum ki 15 gün içerisinde altyapımız bitecek, daha sonra...