26 / 04 / 2024

Edward Norton

Edward Norton

Edward Norton 11.8 milyon dolar değerinde ev aldı. Ev, John Lautner'ın imzasını taşıyor. İşte evin fotoğrafları....

Warren Buffet tarzı Türkiye'de niçin başarılı olmaz?

Amerikalı iş insanı Warren Edward Buffett, Berkshire Hathaway yatırım şirketinin CEO'su ve en büyük hissedarıdır. Küçük yaşta yatırım yapmaya başlayan Buffett'in tarzı Türkiye'de başarılı olur mu? İşte detaylar...

Edward Arkwright kimdir? Edward Arkwright ne iş yapmaktadır?

Edward Arkwright kimdir? Edward Arkwright'ın eğitim durumu nedir? Edward Arkwright kariyeri ve eğitim durumu nedir? Edward Arkwright'ın kim olduğu ve Edward Arkwright'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu nedir?

Prens Edward, Türkiye'nin ödüllü geri dönüştürülebilir konut sistemini inceledi!

Birleşik Krallık Edinburgh Dükü Prens Edward, Türkiye'nin ilk ve ödüllü geri dönüştürülebilir konut sistemi projesi kapsamında sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.

Altında tehlike çanları çalıyor! Dünyaca ünlü analist açıkladı! Altın fiyatları gelecek 14 gün içinde böyle olacak

Dünyaca ünlü analist Edward Meir, altında tehlike çanlarının çaldığını belirterek, altın fiyatlaırının 14 gün içinde nasıl olacağını açıkladı.

Ant Yapı, İngiltere’deki 7. projesi için düğmeye bastı!

Ant Yapı İngiltere’nin güneydoğusunda yer alan sahil beldesi Folkestone’da yer alan ve Edward dönemine ait önemli mekanları arasında bulunan Leas Pavilion’un renovasyonunun yanı sıra, 91 adet deniz manzaralı lüks konuta sahip dokuz katlı rezidans projesinin yapımını da üstlendi. 

Pesams İthalat İhracat Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Pesams İthalat İhracat Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi Sultangazi'de Edward Owusu Mensah tarafından kuruldu.

Mevcut binalar sıfır karbonlu binaya dönüşebilir mi?

Rapido 2021 Online Konferans Serisi konuşmacılarından Edward Mazria, sıfır karbonlu binaların önemini ve mevcuttaki binaların bu binalara dönüşüp dönüşemeyeceğini anlattı.

İngiliz ajan Le Mesurier'in evi elde kaldı!

İngiliz eski istihbarat subayı James Gustaf Edward Le Mesurier’in yaşamını yitirdiği Karaköy’deki üç katlı binaya 7 aydır kiracı bulunamıyor. Binanın yer aldığı sokaktaki esnaf, “Kiralamak isteyenler bize danışıyor. Ajanın öldüğü ev olduğunu öğrenen bir daha gelmiyor” diye konuşuyor.

İngiliz ajan Le Mesurier'in evi ilk defa görüntülendi!

İstanbul'da ofisinin önünde ölü bulunan İngiliz eski istihbarat subayı James Gustaf Edward Le Mesurier'in evinin içi ilk kez görüntülendi.

İstanbul'da ölü bulunan İngiliz eski istihbarat subayının Karaköy'deki evi!

İstanbul Karaköy'deki ofisinin önünde ölü bulunan İngiliz eski istihbarat subayı James Gustaf Edward Le Mesurier'in evi ilk defa fotoğraflandı...

Edward Norton 11.8 milyon dolara ev satın aldı!

Edward Norton 11.8 milyon dolar değerinde ev aldı. Ev, John Lautner'ın imzasını taşıyor. İşte evin fotoğrafları....

Wpm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Wpm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Can Salih Komar, Brıan Edward Onneely Ve Aıdan Mıchael Davey ortaklığında kuruldu.

Tanzanya EXPO 2016 Antalya'ya katılacak!

Tanzanya Ülke Komiseri Faisal Salim Samson, Operasyon Müdürü Edward Rukaka ve Pazarlama Müdürü Davina Rukaka'ya 1121 dönümlük alanda yapılan projenin sunumu yapıldı.

Edward Norton Haberi

Edward Norton

Dövüş Kulübü, The Incredible Hulk gibi filmleriyle tanınan ünlü oyuncu Edward Norton 11.8 milyon dolar değerinde ev aldı. 


John Lautner'ın imzasını taşıyan ev, 2013 yılında 22 milyon dolara satışa çıkmıştı. Aktör Edward Norton ise o dönemde bu parayı vermedi ve fiyatın biraz daha düşmesini bekledi. Sonunda evin fiyatı düşünce ilginç bir tasarıma sahip okyanus manzaralı bu evi satın aldı.


Norton'ın satın aldığı evin yakınlarında birçok ünlünün milyon dolar değerinde yazlık evleri bulunuyor.