28 / 03 / 2024

Efe Bezci

Efe Bezci

Genç nüfus konut yatırımında yeni trend haline gelen 1+1 dairelere yöneliyor. 1+1 daireler masrafları düşük olduğu için ev sahibi olmak isteyenlerin gözdesi oldu. 

Konutta buçuklu dönem!

Artık standart hale gelen konut ‘tipolojisi’, inşaat sektörünün yenilikçi aktörleri sayesinde değişmeye başladı. Bilinen planlar üzerine getirilen farklı bakış açılarına son olarak “buçuklu” konutlar da eklendi.

İstihdamın yükünü inşaat sırtlıyor!

Ekonominin lokomotifi inşaat sektöründe, yıllanmış firmalar hem binlerce kişinin yaşam standartlarını yükseltiyor, hem de sağladıkları iş imkanlarıyla ülke ekonomisine destek oluyor.

Efe Bezci: İnşaat sektörü gençlerin dinamizmiyle bütünleşti!

Modernleşme sürecindeki Başkent Ankara'da yapılar bir bir yenilenirken, kentin ekonomisini sırtlanan inşaat sektöründe de gençleşme söz konusu.

AVM kiralarında dolar kuru ayarı!

Son dönemde dövizde yaşanan artış AVM'leri de harekete geçirdi. Dolar ve avro ile kira alan bazı AVM'ler kurları sabitledi, bazısı TL'ye dönmeyi değerlendiriyor. İşte ayrıntılar...

Besa Kule İş Merkezi Ankara'ya değer katacak!

Ankara’da sosyal yaşamın yeni gözde merkezi Çukurambar, zengin ve farklı marka karmasını bünyesinde barındıran Besa Kule İş Merkezi ile değerini artıracak; daha fazla kişinin buluşma noktası olacak.

Eskişehir Yolu yaşam ve iş merkezlerine ayrıcalık sunuyor!

Büyüyen Ankara yeni yerleşim yerlerinin ortaya çıkmasını sağlarken, bu gelişimden iş dünyası da nasibini alıyor. Sunduğu çok sayıda avantaj nedeniyle Eskişehir Yolu hem yaşam hem de iş merkezi ayrıcalıkları sunuyor.

Efe Bezci: İnşaatta güven veren firmalar güçlendi!

İnşaat sektörü bu yazdan başlayarak, seçim telaşından uzak geçecek 4 yıl rekor kırmaya hazırlanıyor. Efe Bezci, "Doğru iş yapıp, müşterisine güven veren firmalar güçlendi" dedi.

Efe Bezci: Plazalarda komşuluk kültürü başladı!

Ahilik geleneğinin bir parçası olan, günümüz iş adamlarının özlemle andığı "komşuluk kültürü" plazalardaki "ticari komşuluk" ile yeniden canlanıyor. Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, ''Ticari komşuluk başladı'' dedi.

Plazalar ticari komşuluk dönemini başlattı!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci “Modern iş merkezleri, özlenen komşuluk ilişkilerini ve birlikte iş yapma kapısını yeniden açıyor. Plazalar ticari komşuluk dönemini başlattı” dedi.

Türkiye’nin güneşi kışın bile kesilmiyor!

Besa Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, ülkemizin geniş coğrafyası ve bol güneş alan konumuyla güneş enerjisinden elektrik üretimi için Avrupa’da en uygun ülke olarak öne çıktığının altını çizdi.

Efe Bezci: Ankara’da AVM konsepti değişecek!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci “Önümüzdeki dönemlerde Besa olarak biz de Ankara için yeni konseptler geliştirerek alışverişmerkezi algısını baştan sona değiştirmeyi planlıyoruz” dedi.

Efe Bezci: Ankara'da gayrimenkul sektörü iş dünyasının hızına uyarlandı!

Çalışma hayatı işleri yetiştirmek için hep bir hız içinde geçerken, firmalar yer aldıkları ofislerin de bu hıza uyum sağlayacak özelliklerle donatılmasını istiyor. Efe Bezci konu ile ilgili açıklama yaptı.

Efe Bezci: Alışverişin geleceği butik AVM’lerde!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci “Özellikle iş dünyasının ihtiyaçlarını kolayca giderebileceği, toplantılar arası koşuştururken yol üstü uğrayabileceği mekan eksikliği, Besa Kule’de yer verdiğimiz ‘butik AVM’ konseptiyle tamamlanacak” dedi.

Efe Bezci: Ankara'nın da taşı toprağı altın oldu!

Başkent'te yükselen projelerle, metrekare fiyatları artışa geçti. İstanbul'dan sonra Ankara için de 'Taşı, toprağı altın' denilmeye başlandı. Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci 'Ankara'nın da taşı toprağı altın oldu' dedi.

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bezci: Konut satışları kısmen yavaşlayacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 500 baz puan artışı kararından sonra Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, faizleri değerlendirerek, son faiz artışlarının konut satışlarını kısmet yavaşlatacağını açıkladı.

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Efe Deniz Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efe Deniz Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Efe Yapım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu! 

Efe Yapım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Kadir Aceroğlu ve Turgut Akdağ ortaklığında kuruldu.

Efe Ege Hazır Beton Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efe Ege Hazır Beton Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Ersin Işık tarafından kuruldu.

Efe Aydar Güzel Sanatlar Hizmetleri Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Efe Aydar Güzel Sanatlar Hizmetleri Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Efe Aydar tarafından kuruldu.

Besa Grup yeni projeleri için düğmeye bastı! Konutta ve turizmde çalışmalar hızlandı! 

Besa Grup, 50 yıldır çok sayıda projeye imza attı. Besa Grup yönetim kurulu üyesi Efe Bezci, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Efe Birlik İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Efe Birlik İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Efe Birlik İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Esenyurt’ta yapıldı.

Efe İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Efe İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi Küçükçekmece’de 10  bin TL sermaye bedeli  ile Fatma Ertemel tarafından kuruldu.

Efe Auto İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efe Auto İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Efe tarafından kuruldu.

TÜMAŞ'ın Proje Müdürü Erol Efe vefat etti!

Tümaş Türk Mühendislik, Müşavirlik ve Müteahhitlik A.Ş.'nin (TÜMAŞ) Proje Müdürü Erol Efe vefat etti. 

Besa İnşaat proje geliştirmek için Zorlu Center'den ofis tuttu!

Besa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Efe Bezci, İstanbul'un en prestijli projelerinden biri olan Zorlu Center'de büyük bir ofis tuttu. Yakın zamanda işleri İstanbul'daki ofisinden yönetecek.

Efe Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Efe Yapı Denetim Limited Şirketi Başakşehir’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Şelçuk Şahin kuruldu.

Efe Bezci Haberi

Efe Bezci

Genç nüfus konut yatırımında yeni trend haline gelen 1+1 dairelere yöneliyor. 1+1 daireler masrafları düşük olduğu için ev sahibi olmak isteyenlerin gözdesi. 

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, yeni neslin konut alımları hakkında açıklamalarda bulundu. Bezci, 1+1 ve 2+1 konut almak için gelenlerin, neredeyse yarısının 20-30 yaş aralığında olduğunu belirtti. 

Üniversite mezunu gençlerin aileleri ile yaşamak istemediğini vurgulayan Bezci sözlerine şöyle devam etti; “Günümüzde insanlar çok daha genç yaşta konut sahibi oluyor. Maddi gücünü eline alıp çalışmaya başlayanlar, Kent İncek ve Kule EVO projelerimizde 1+1, kısmen de 2+1 dairelerimize büyük talep gösteriyorlar. Bunu sadece üniversite mezunu olarak nitelendirmek olmaz. Mezun olduktan sonra kariyerine akademik olarak devam edenler de küçük daireler istiyor. İncek ve Yaşamkent, üniversitelere yakınlığıyla bilinir. Genç yaştaki arkadaşlar...