24 / 04 / 2024

Efeler Belediyesi Hisler Parkı projesi

Efeler Belediyesi Hisler Parkı projesi

Efeler Belediyesi, Küçük Eller Büyük Umutlar Derneği (KEBUDER) ile engelli vatandaşlara özel ve Türkiye’de bir ilk olacak ’Hisler Parkı’ Projesi için protokol imzaladı.

KPSS 60 puanla memur alımı yapılacak! O belediye memur olmak isteyenlere müjdeyi verdi! Hemen başvurun!

Memur alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Son dakika gelen ilana göre Aydın Efeler Belediyesi KPSS 60 puanla memur alımı yapacağını açıkladı. Peki başvuru şartları neler, kimler başvuru yapabilir?

Aydın Efeler Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

İzmir Efeler Belediyesi, ilçedeki taşınmaz sahiplerini emlak vergisi ödemeleri konusunda hatırlatmada bulundu.

Aydın Efeler'de tapu işlemleri hızlanacak! 

Efeler Belediyesi ile Efeler İlçe Tapu Müdürlüğü arasında; bina, arsa ve arazi rayiç değerler verilerinin ‘yönetim bilgi sitemi’ üzerinden paylaşılmasına yönelik imzalar atıldı. 

Aydın Efeler'de bir metruk bina yıkıldı! 

Aydın Efeler Belediyesi, Mesudiye Mahallesi’nde bulunan 3. Derece Arkeolojik Sit Alanı içindeki metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Aydın Efeler'de binaların 4’te 3’ü dayanıksız!

Aydın'da Efeler Belediyesi, olası bir deprem için çalışmalara başladı. Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, "Efeler ilçesindeki binaların 4’te 3’ü deprem yönetmeliğinden önce yapılmış binalar. Bu binaların dayanıklılığıyla ilgili sorunlarımız var" dedi.

Aydın Efeler'de yapı güvenliğine uygun kentleşme çalışmaları yapılacak! 

Efeler Belediyesi ile Jeoloji Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilciliği arasında yapı güvenliğine uygun kentleşme çalışmalarının yapılması amacıyla protokol imzalandı...

Aydın Efeler'de sağlıklı kentleşme için imzalar atıldı!

Efeler Belediyesi ile Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı İnşaat Mühendisleri Odası Aydın Şubesi sağlıklı kentleşme için protokol imzaladı.

Efeler Belediyesi Kültür Merkezi açıldı!

Efeler Belediyesi Kültür Merkezi ve Nikah Salonu ile ünlü yazar Muzaffer İzgü'nün isminin verildiği tiyatro ve konferans salonu düzenlenen tören ile hizmete açıldı...

Aydın'da boş parsel yok!

Aydın Efeler Belediyesi tarafından “Deprem, Zemin Problemleri, Zemin İyileştirme Yöntemleri” konulu panel gerçekleşti. Toplamda deprem gerçekleri ve Aydın'ın yapı sorunu konuşuldu.

Aydın Çeştepe Stadı yenilenmeyi bekliyor!

Aydın'da Çeştepe Stadyumu 14 yıldır atıl durumda. Spora yeniden kazandırılmayan statta Efeler Belediyesi, parke taşları stoklamak için kullanıyor.

Efeler Belediyesi'nden konutlar için pahalı tarife!

AK Parti Efeler Belediye Meclis üyesi Ahmet Ünveren, Efeler Belediyesi'nin uyguladığı imar plan değişikliği ücretlerinin çok yüksek olduğunu söyledi.

Efeler Belediyesi şantiyelerle güçleniyor!

Efeler Belediyesi, Tepecik Mahallesi’nde bulunan Fen İşleri Müdürlüğü Şantiyesi Makine Bakım, Onarım ve İkmal Birim Amirliği’nde yapılan yeni düzenlemeler ile vatandaşlara daha iyi hizmet verecek.

Efeler Belediyesi'nden mimarlara proje ödülü!

Aydın'ın ilçesi Efeler'de belediye, Kurtuluş Mahallesi'ndeki eski otogar alanında inşa edeceği hizmet binası için yaklaşık 400 bin liralık proje tasarım yarışması düzenledi. Toplam 225 bin TL ödüllü yarışmaya 68 proje katıldı.

Efeler Belediyesi Hisler Parkı projesi Haberi

Efeler Belediyesi Hisler Parkı projesi

Efeler Belediyesi, Küçük Eller Büyük Umutlar Derneği (KEBUDER) ile engelli vatandaşlara özel ve Türkiye’de bir ilk olacak ’Hisler Parkı’ Projesi için protokol imzaladı. Efeler’in Kadıköy Mahallesi’nde kurulacak olan Türkiye’nin en kapsamlı ve en büyük parkı için Efeler Belediyesi ve KEBUDER protokol imzaladı. Efeler Belediyesi’nde düzenlenen protokol törenine Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Efeler Kent Konseyi Başkanı Tuncay Erdemir, KEBUDER Başkanı Perihan Öztürk katıldı.


"KEBUDER VE EFELER BELEDİYESİ GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRECEK"

KEBUDER ve Efeler Belediyesi’nin güçlerini projede birleştireceğini belirten Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Kadıköy Mahallemizin girişinde güzel bir park alanımız var. KEBUDER’in önerisiyle o park yerini yeni bir düzenleme yaparak Hisler Parkı isminde bir projeye dönüştüreceğiz. Hem önerisiyle hem de maddi ve manevi katılımlarıyla bu projenin gerçekleştirilmesinde KEBUDER’in de katkısı...