24 / 04 / 2024

efeler belediyesinden bir ilk

efeler belediyesinden bir ilk

Efeler Belediyesi, Küçük Eller Büyük Umutlar Derneği (KEBUDER) ile engelli vatandaşlara özel ve Türkiye’de bir ilk olacak ’Hisler Parkı’ Projesi için protokol imzaladı.

Aydın Efeler'de bir metruk bina yıkıldı! 

Aydın Efeler Belediyesi, Mesudiye Mahallesi’nde bulunan 3. Derece Arkeolojik Sit Alanı içindeki metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Aydın Efeler'de binaların 4’te 3’ü dayanıksız!

Aydın'da Efeler Belediyesi, olası bir deprem için çalışmalara başladı. Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, "Efeler ilçesindeki binaların 4’te 3’ü deprem yönetmeliğinden önce yapılmış binalar. Bu binaların dayanıklılığıyla ilgili sorunlarımız var" dedi.

Aydın Efeler'deki 4 katlı otopark 25 bin liraya kiralandı!

Aydın Efeler'de 3 milyon 977 bin liraya yapılan katlı dev otoparkın kapısına kilit vuruldu. 4 katlı otoparkın 25 bin liraya bir firmaya kiralandığı açıklandı.

Aydın Efeler'de atıksu arıtma tesisi restore ediliyor!

Aydın'da sürdürülen alt yapı çalışmalarının önemli bir bölümü'de Efeler ilçesinde gerçekleşiyor. ASKİ mevcut atıksu arıtma tesis ve terfi merkezlerini restore ediyor.

Kosovalı heyet Mamak'ın dönüşüm projelerini inceledi!

Ankara Mamak Belediyesi'nin 12 yıllık kardeş şehri Kosova'nın Wushtrri Belediyesinden bir heyet Mamak'ta incelemelerde bulundu. Wushtrri Belediye Başkanı Bajram Mulaku, meclis üyeleri ve milletvekillerinin de bulunduğu heyet, Mesut Akgül'ü ziyaret etti.

Efeler Belediyesi Hisler Parkı projesi için protokol imzaladı!

Efeler Belediyesi, Küçük Eller Büyük Umutlar Derneği (KEBUDER) ile engelli vatandaşlara özel ve Türkiye’de bir ilk olacak ’Hisler Parkı’ Projesi için protokol imzaladı.

Aydın Efeler'de tarihi yapılar restore ediliyor!

Aydın'ın Efeler ilçesinde eski kent dokusunun korunması ve tarihi yapıların yaşatılması için belediye tarafından birçok eski bina kamulaştırılarak restore ediliyor.

Aydın Efeler engelsiz yaşam kenti olacak!

Efeler Belediyesi engelli çocukların zorlanmadan yaşamlarını sürdürebilmeleri için okullarda engelli rampaları inşa etmeye başladı. Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, "Hedefimiz 'Engelsiz bir Efeler' oluşturmak" dedi.

Efeler JES'in ikinci fazı tamamlandı

Avrupa'nın ikinci, Türkiye'nin en büyük Jeotermal Enerji Santrali (JES) olarak planlanan Aydın'ın Germencik ilçesindeki Efeler JES'in ikinci fazı tamamlandı.JES yatırımının üçüncü aşaması Ocak 2015'te, gelecek yıl her dört ayda bir devreye alınacak.

Efeler Belediyesi imarcılarla buluştu!

Efeler Belediyesi İmar Müdürlüğü ile Sivil Toplum Örgütleri bir araya gelerek Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği ile ilgili sorunları masaya yatırdı. Efeler Belediyesi Meclis Salonunda yapılan toplantıya Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan da katıldı

İzmir-Aydın-Denizli demiryoluna, Devlet Demiryolları ikinci bir hat yapacak!

İzmir-Aydın-Denizli arasındaki mevcut demiryoluna Devlet Demiryolları tarafından ikinci bir takviye demiryolu hattı yapılacak. Devlet Demiryolları 3. Bölge Müdürlüğü'nce etüt çalışmaları için Aydın'ın merkez ilçesi Efeler Belediyesinden imar planı istendi

Efeler'deki inşaatları devam eden iki hastane Efeler Belediyesi tarafından mühürlendi!

Efeler ilçesindeki iki devlet hastanesinde devam eden ek bina inşaatları belediye tarafından mühürlendi Aydın Atatürk Devlet Hastanesi ile Aydın Devlet Hastanesi'nin yan kısımlarına ek bina inşaatlarına kısa bir süre önce başlanmıştı.

Mesut Özakcan: Efeler'e modern hizmet binası kazandıracağız!

Efeler ilçesinin yeni kurulduğunu ve sıfırdan bir belediye yapılanması içerisinde olduklarının altını çizen Özakcan, "Yeni belediye olmanın getirdiği bir takım sıkıntılar var. Ancak adım adım bu sıkıntıları aşıyoruz" dedi

efeler belediyesinden bir ilk Haberi

efeler belediyesinden bir ilk

Efeler Belediyesi, Küçük Eller Büyük Umutlar Derneği (KEBUDER) ile engelli vatandaşlara özel ve Türkiye’de bir ilk olacak ’Hisler Parkı’ Projesi için protokol imzaladı. Efeler’in Kadıköy Mahallesi’nde kurulacak olan Türkiye’nin en kapsamlı ve en büyük parkı için Efeler Belediyesi ve KEBUDER protokol imzaladı. Efeler Belediyesi’nde düzenlenen protokol törenine Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Efeler Kent Konseyi Başkanı Tuncay Erdemir, KEBUDER Başkanı Perihan Öztürk katıldı.


"KEBUDER VE EFELER BELEDİYESİ GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRECEK"

KEBUDER ve Efeler Belediyesi’nin güçlerini projede birleştireceğini belirten Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Kadıköy Mahallemizin girişinde güzel bir park alanımız var. KEBUDER’in önerisiyle o park yerini yeni bir düzenleme yaparak Hisler Parkı isminde bir projeye dönüştüreceğiz. Hem önerisiyle hem de maddi ve manevi katılımlarıyla bu projenin gerçekleştirilmesinde KEBUDER’in de katkısı...