25 / 04 / 2024

Efesan Grup Başkanı Kadir Efe

Efesan Grup Başkanı Kadir Efe

Efesan Grup Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Efe kimdir? Kadir Efe ne zamandan beri, Efesan Grup Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütüyor? Efektif Gayrimenkul projeleri nelerdir?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na kentsel dönüşüm tepkisi: 4,5 yılda kaç konut yenilendi belli değil!

İBB Meclisinde İBB'nin 2024 yılına ait mali bütçesi tartışmaya açıldı. MHP Grup Başkanvekili Volkan Yılmaz, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na dönüşüm ile ilgili tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

TOKİ'den İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yanıt!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, TBMM Grup Toplantısı'ndaki konuşmasındaki iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte TOKİ tarafından yapılan o açıklama...

Bilge Özdemir, Acarlar Şirketler Topluluğu Pazarlama Ve Satış Grup Başkanı oldu!

1994 - 1998 yılları arasında Acarlar Pazarlama ve Satış Müdürlüğünü yürüten Bilge Özdemir, Acarlar Şirketler Topluluğu Grup Başkanı olarak göreve başladı...

Tamer Saka, Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Başkanı oldu!

TÇMB Yönetim Kurulu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı görevini üstlenmesi nedeniyle Yönetim Kurulu Başkanlığı’ndan ayrılan Nihat Özdemir’in yerine, Sabancı Holding Çimento Grup Başkanı Tamer Saka’yı görevlendirdi...

STFA Yatırım Holding'in yeni icra başkanı Aslan Uzun olacak!

STFA Yatırım Holding İcra Başkanı (CEO) Yetik Kadri Mert, görevini STFA Grubu Enerji Grup Başkanı Aslan Uzun’a devrediyor. Yetik Kadri Mert, kendi isteği ve vizyonu doğrultusunda değişik projelerde yer almayı hedeflerken, STFA Grubu şirketlerinin Yönetim Kurullarındaki görevlerine devam edecek.

Suat Çalbıyık, Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu'nun başkanı oldu!

Oyak Çimento, Beton, Kağıt Grup Başkanı olan Suat Çalbıyık, Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu'nun yeni başkanı oldu...

AB Holging Başkanı Muhsin Bayrak'a Kızılay'dan ödül!

Bağışları ile Kızılay’a katkı sağlayan iş dünyası temsilcileri Türk Kızılay’ı tarafından düzenlenen törenle ödüllendirildi. AB Grup İnşaatın bağlı olduğu AB Grup Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak ödül sahibi oldu.

Mardin Müteahhitler Derneği Başkanı Murat Aktaş vefat etti!

Mardin Artuklu Üniversitesi'nde sosyal tesis ihalesine giren iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada Mardin Müteahhitler Derneği Başkanı ve inşaat mühendisi 41 yaşındaki Murat Aktaş öldü, 4 kişi de yaralandı.

İpek Grup Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan; depremde altyapıya dikkat çekiyor!

Türkiye'nin önde gelen kurumlarından biri olan İpek Grup, son dönemde gerçekleştirdiği inşaat ve maden ve yatırımlarıyla dikkat çekiyor. İpek Grup Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan depreme dikkat çekiyor.

Hakan Gürdal, Sabancı Holding Çimento Grup Başkanı oldu!

Sabancı Holding Çimento Grup Başkanı Mehmet Göçmen'in Enerji Grup Başkanlığı'na atanmasının ardından, Çimento Grup Başkanlığı'nda yeni bir yapılanmaya gidildi. Göreve, Akçansa Genel Müdürü Hakan Gürdal atandı.

Hayrullah Hakan Gürdal Çimsa Çimento Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Hayrullah Hakan Gürdal'ın birinci grup imza yetkisi verilerek Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevlendirildiğini bildirdi.

HSBC'nin Kurumsal İletişim Grup Başkanı Pınar Türker Rüstemoğlu oldu!

İletişim sektöründe 15 yıllık tecrübeye sahip Pınar Türker Rüstemoğlu, HSBC Bankası Türkiye Kurumsal İletişim Grup Başkanı ve HSBC Bankası Türkiye Yönetim Ekibi Üyesi oldu...

Efesan Grup Başkanı Kadir Efe Haberi

Efesan Grup Başkanı Kadir Efe

Kadir Efe kimdir?

Kadir Efe; 1964 yılı Şebinkarahisar doğumlu. Yıldız Teknik Üniversitesi’nde Elektrik Mühendisliği okuyan Kadir Efe 1983 yılında Başak Demir Ltd. şirketinde Kurucu Ortak olarak iş hayatına başladı. 


Efe, 1989–1994 yıllarında aile şirketi olan Özefe Demir Sanayi’nde Fabrika Müdürü, 1994–1997 yıllarında ithal sac ve demir ticareti yapan Efemet Demir Çelik Endüstrisi’nde Genel Müdür, 1997–1998 yıllarında Efesan Demir Sanayi ve Efesan Grup firmalarında Koordinatör olarak çalıştı. 


1999 yılından bu yana Efesan Grup Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütmektedir.  Efe, İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve 35. Grup Meslek Komite üyesidir. 


Kadir Efe, evli ve iki çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.


Efektif Gayrimenkul yönetim kurulu:

Kadir Efe – Efesan Grup Başkanı

Tevabil Üstündağ – Efesan Grup Genel Koordinatörü

Necmi Özerdem – Efesan Grup Mali Kontrol ve İç Denetim Grup Müdürü

Sadun...