20 / 04 / 2024

egan jones

egan jones

Mortgage kredileri nedeniyle yaşanan dalgalanmanın faturası ortaya çıkmaya başladı.

New York borsası günü düşüşle tamamladı.

New York Borsası, bugün negatif bir seyir izleyerek günü düşüşle tamamladı. Kapanışta Dow Jones endeksi yaklaşık 200 puanlık bir değer kaybı yaşayarak yüzde 0,56 düşüşle 34.641,97 puan seviyesine geriledi. İşte detaylar...

Bitcoin için o isimden flaş açıklama!

Milyarder Paul Tudor Jones, Bitcoin'in 'bir gün' çok daha yüksek bir değere sahip olacağını söyledi!

Jack&Jones yüzde 40 indirimli ürünler kapış kapış! Bitmeden alın! İşte 28 Eylül 2022 Jack&Jones fiyat listesi!

Kışa hazırlandığımız şu günlerde erkek giyim markası Jack&Jones online satış mağazası jackandjones.com.tr’de s sweatshirtlerde indirim kampanyası başlattı. İşte sizi de Jack&Jones sahibi yapacak fırsat ürünlerinin fiyat listesi

Warren James Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Warren James Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile John Coulter, Ann Jones tarafından kuruldu.

Renee Zellweger, Los Angeles’taki evini 6.4 milyon dolara sattı!

Bridget Jones’un Günlüğü serisinin yıldızı Renee Zellweger, dağın eteğinde bulunan çiftlik tarzı evini 6,4 milyon dolar bedelle sattı. Ünlü oyuncunun 6 senede neredeyse yüzde 50 karla sattığı evinde yok yok.

Bitcoin 40 bin doları geçti!

ABD'li milyarder, varlık yönetimi şirketi Tudor Investment Corporation kurucu ve yöneticisi Jones'un Bitcoin açıklamaları sonrasında Bitcoin yeniden 40 bin doları geçti. 

İşte yeni ofis kültürü!

Jones Lang LaSalle (JLL) Türkiye Başkanı ve Han Spaces Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, "Evden çalışma uzaktan çalışmaya dönüşüyor. Artık paylaşımlı ofisler hayatımıza girecek. Yeni nesil iş hanı kuruyoruz. Göz göz odalar olacak" diye konuştu.

AVM'lerde davalık konu!

Jones Lang LaSalle (JLL) Türkiye Başkanı ve Han Spaces Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, Kovid-19'un AVM'lere etkisine ilişkin açıklamalar yaptı.

New York borsası rekorla kapandı!

New York borsasında S&P 500 ve Nasdaq endeksleri günü rekor seviyelerde tamamlarken, Dow Jones endeksi değer kaybetti.

Berlin'de kiralar arttı!

Almanya’nın büyük şehirlerinde kiralar ortalama yüzde 2.3 artarken, konut fiyatları yüzde 6,7 yükseldi. Jones Lang LaSalle adlı danışma şirketinin verdiği bilgiye göre, kira artışında Berlin ilk sırada yer alıyor.

Harrison Ford'un Amerika'daki evi satışa çıkarıldı!

Sinema tarihinde bir kült haline gelen ve her bir filmi gişede milyonlarca dolarlık hasılat getiren Indiana Jones serisinin ve daha birçok Holywood filminin efsanevi oyuncusu Harrison Ford’un çocukluğunu geçirdiği ev satışa sunuldu. 

JLL portföyüne Atakule AVM'yi ekledi!

Atakule Alışveriş Merkezi işletme hizmetinin Jones Lang LaSalle Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi'nden alınması için hizmet sözleşmesi imzalanacak...

Zeta Jones'un 5 milyon sterlinlik evi!

Ünlü oyuncu Catherine Zeta Jones, evinin kapılarını sosyal medya sayfasından takipçilerine açtı. İşte Catherine Zeta Jones'un 5 milyon sterlinlik evi...

egan jones Haberi

egan jones
İsviçreli bankaclık devi UBS'in yatırım bankası kolunun açıkladığı 3.5 milyar dolarlık zararın ardından şimdi de ABD'li ünlü yatırım bankası Merrill Lynch 5.5 milyar dolarlık zarar açıkladı.
 
Bankanın bu veriler ışığında üçüncü çeyrek sonuçlarında zarar açıklaması bekleniyor. Hisse başına da 50 cent zarar açıklayan Merrill Lynch 6 yıldan bu yana ilk defa çeyrek yıl sonuçlarında zarar açıklamış olacak.
 
Citigroup, Credit Suisse ve UBS ve Deutsche Bank da daha önce kriz nedeniyle zarar ettiklerini açıklamışlardı.
 
Merrill Lynch'in yaptığı açıklamanın ardından büyük bankaların yaptığı toplam zarar 18 milyar dolara ulaştı. Bazı analistler Merrill Lynch'in zararının devam edeceği yönünde görüş beyan ediyor. Bağımsız bir kredi derecelendirme şirketi Egan-Jones Ratings'in yöneticisi Sean Egan, Merrill Lynch ile ilgili yaptığı yorumda, "Bu zarar burada bitecek mi bilemiyoruz. Merrill Lynch...