28 / 03 / 2024

Ege Artı Kişisel Gelişim Okulu

Ege Artı Kişisel Gelişim Okulu

EGE Artı Kişisel Gelişim Okulu öğrencileri, bir yıldır ulaşımlarını sağlayan ve önümüzdeki yıl içinde ulaşım sponsoru olmaya devam edecek Folkart Yapı'ya teşekkür ziyareti yaptı...

Folkart, Ege Artı Kişisel Gelişim Okulu'nun ulaşım sponsoru oldu!

Folkart, engelli bireylerin tam gün eğitim görmesine olanak sağlayan Ege Artı Kişisel Gelişim Okulu'nun ulaşım sponsoru oldu. Bu proje ile 60 genç ücretsiz olarak eğitim görecek...

Whatsapp’tan yeni özellik: Artık aynı numara üzerinden iki farklı hesap açmak mümkün!

WhatsApp, yakın gelecekte kullanıcılarına tek bir telefon numarası üzerinden iki farklı profil oluşturma imkanı sunacak. Bu yeni özellik, kullanıcıların iş ve kişisel iletişimlerini daha iyi bir şekilde ayırmalarını sağlayacak. İşte Whatsapp’ın yeni özelliğinin ayrıntıları...

Çeyiz hazırlayanlar müjde! Elektrikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerinde yüzde 25 indirim!

Migros bu haftaya özel başlattığı kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında 220 adet elektrikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünleri yüzde 25 indirimle satışa çıkarılacak.

SGK emeklilik kaydı nasıl oluşturulur? Emekli olma aşamasında olan kişi ne yapmalıdır?

Emeklilik, birçok birey için yaşamlarının önemli bir dönüm noktasıdır ve kişisel ve mali durumlarıyla ilgili önemli kararlar içermektedir. Bu nedenle, emeklilik işlemlerini dikkatli ve bilinçli bir şekilde yönetmek, geleceğinizi güvence altına almanız açısından önemli bir adımdır.

Tarım Kredi marketlerinde kişisel bakım ve temizlik ürünlerinde büyük kampanya!

Kaçırılmayacak fırsatları yakalayın! Tarım Kredi Marketlerinde, ay sonuna kadar kişisel bakım ürünleri ve temizlik ürünleri için büyük bir kampanya sizi bekliyor! Hemen gelin, avantajlı indirimleri kaçırmayın!

Kozmetiğe milyonlar harcıyoruz! 2022 yılı ithalatı 409,4 milyon dolara yükseldi!

Pandemide dibe vuran Türkiye’nin kozmetik ithalatı, her geçen yıl katlanarak artıyor. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde ithalat şampiyonu ise parfüm oldu.

ABD'de kişisel tüketim amaçlı harcamalar Mayıs'ta beklentiyi karşılamadı

ABD’de yapılan çekirdek kişisel tüketim harcamaları Mayıs ayında beklentilerin altında gerçekleşti. Kişisel tüketim harcamaları fiyat endeksi, Fed’in enflasyon göstergesi olarak dikkate alması nedeniyle önem taşıyor.

QR kodları taramadan önce iki kere düşünün! Kişisel bilgileriniz tehdit altında!

Restoranlarda artık garsondan menü istemek yerine masadaki QR kodu tarayarak siparişimizi veriyoruz. Böylece belki zamandan kazanıyoruz ama bu uygulamanın bazı güvenlik risklerine açık olduğunu da unutmayalım.

Çeyiz düzenler müjde! Elektrikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerine yüzde 30 indirim!

Migros Market haftanın kampanyalı ürünlerini duyurdu. Kampanya kapsamında Elektrikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerine yüzde 30 indirim uygulandı. İşte detaylar...

Rowenta’nın outlet fırsatını kaçırmayın! İşte outlet kişisel bakım ürünleri ve 3 Nisan 2023 fiyat listesi

Rowenta kişisel bakım ürünlerinde outlet fırsatı sunuyor. Rowenta online alışveriş sitesi outlet kategorisinde tıraş makinesi, saç şekillendirici ve saç düzleştirici modelleri avantajlı fiyatlarla satışa sunuldu. Peki, Rowenta kablosuz saç düzleştirici ne kadar?

Kamu Denetçiliği Kurumu'ndan şaşkına uğratan girişim! İş başvurusunda bulunan kişinin bilgileri veri tabanından silindi!

Kamu Denetçiliği Kurumu emsal bir karar aldı. Bir kişinin kişisel verileri iş başvurusunda bulunduğu kurumun veri tabanından kaldırıldı. 

İngilizce bilmeyen artık direksiyon başına geçemeyecek!

İstanbul’da dolmuş ve minibüsten taksiye dönüşen yeni taksilerde sürücü olmak isteyenlere yönelik eğitim çalışmaları başladı. Eğitimlerde sürücülere; kişisel gelişimden güvenli sürüşe, ilk yardımdan yabancı dil eğitime kadar geniş kapsamlı eğitimler verilecek.

Migros’ta kişisel bakım çılgınlığı! Şampuanlarda %50 deodorantlarda %30 indirim! 7 Mart 2023 fiyat listesi…

Migros’ta kişisel bakım çılgınlığı başladı. Vücut şampuanlarında yüzde 50 deodorantlarda yüzde 30 net indirim var. İşte 7 Mart 2023 fiyat listesi…

İşten çıkarmalar Dell ile devam ediyor! 6.650 kişiyi etkileyecek

Pandemi dönemindeki bilgisayar patlamasının ardından Dell ve diğer donanım üreticileri, artan bir talep gördü.  Endüstri analisti IDC, ön verilerin kişisel bilgisayar sevkiyatlarının 2022'nin dördüncü çeyreğinde keskin bir şekilde düştüğünü gösterdiğini söyledi.

Ege Artı Kişisel Gelişim Okulu Haberi

Ege Artı Kişisel Gelişim Okulu
EGE Artı Kişisel Gelişim Okulu öğrencileri, bir yıldır ulaşımlarını sağlayan ve önümüzdeki yıl için de ulaşım sponsoru olmaya devam edecek Folkart Yapı ya teşekkür ziyareti yaptı. Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak'ı Folkart Towers'taki ofisinde ziyaret eden öğrenciler çiçek ve plaket sundu. Sancak "Ege Artı kurulduğu günden bu yana hem özel durumları, hem de maddi olanaksızlıklar nedeniyle yaşamlarını evde sürdürmek zorunda engelli gençlerimize sağlık, sanat, spor ve eğitim olanakları sunarak çok önemli bir iş başarmıştır. Biz de Folkart olarak sosyal sorumluluğumuzu yerine getirmekten çok mutluyuz" dedi.


Hürriyet...