20 / 04 / 2024

ege bölgesi konut satışları

ege bölgesi konut satışları

Ege Bölgesinde konut satışlarında lider Denizli oldu. Denizli’nin 2 bin 41 konut satışı ve yüzde 80.9 oranında artışla ilk sıraya listede, İzmir 11 bin 116 konut satışı ve 69.1 artış ile ikinci, Aydın 4 bin 97 konut sayısı ve yüzde 59.9’luk artışla üçüncü oldu.

Ege Bölgesi'nde 2 ayda 14 bin konut satıldı!

Konut satışında hızla yükselen Ege Bölgesindeki 7 il, 2016 yılında ortalama yüzde 7'lik bir büyüme oldu. Ege'de bu yılın Ocak ayında 13 bin 985 konut satıldı.

Ege Bölgesi'nde bir ayda 17 bin konut satıldı!

Türkiye ekonomisinin lokomotiflerinden inşaat güvenli liman olduğunu bir kez daha kanıtladı. Yüzlerce sektör içinde kaldıraç görevi üstlenen inşaat, darbe girişiminin ardından başlatılan kampanya ve faiz indiriminin de etkisiyle büyümesini sürdürdü. Ege Bölgesi'nde bir ayda 17 bin konut satıldı.

Ege Bölgesi'nde konut satışları arttı!

Türkiye genelinde Temmuz ayında 96 bin 589 konut satıldı. Özellikle Ege Bölgesi'nde yazlık ev satışlarındaki artış sektöre hareketlilik getirdi.

Ege bölgesinde 2014'te 178 bin 853 konut satıldı!

TÜİK'in açıkladığı verilere göre 2014 yılında Ege Bölgesi'nde en çok konut satışı yapılan il İzmir oldu. İzmir'de 71 bin 779 konut satılırken onu 25 bin 149 satışla Aydın izledi.

İzmir konut satışlarında Ege lideri oldu!

İzmir konut satışlarında Ege lideri oldu. İzmir'i 24 bin 124 konut ile Aydın, 22 bin 234 konut ile Balıkesir, 15 bin 928 konut ile Muğla, 15 bin 597 konut ile Manisa ve 6 bin 213 konut ile Afyonkarahisar izledi

Yabancıların tercih ettiği konutların çoğu Ege bölgesinden!

İlk altı ayda yabancılara satılan gayrimenkul sayısı iki kat artarak 7 bin 145 oldu. En çok rağbeti gören iller ise Antalya, İstanbul, Muğla, Aydın ve İzmir oldu...

Deprem bölgesi olan 11 ilde konutlar ne zaman teslim edilecek? Milletvekilleri sordu, Bakan Özhaseki il il açıkladı!

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, deprem bölgesindeki konut inşaatları ile ilgili yaşanan gelişmeler yakından takip ediliyor. Peki deprem bölgesi olan 11 ilde konutlar ne zaman teslim edilecek? İşte Meclis'ten o konuşmalar...

Buca’daki gecekondu önleme bölgesi planları yeniden askıda! Belediye hizmet alanı gitti, konut alanı geldi! 

Danıştay tarafından iptal edilmiş olan Buca’daki gecekondu önleme bölgesi alanlarının imar planı revize edilerek TOKİ tarafından bir defa daha askıya çıkarıldı. Söz konusu planlarla beraber bir defa daha belediye hizmet alanına konut imarı getirildi.

Ege Bölgesi'nde 9 ayda 140 bin konut satıldı! En gözde il ve ilçe neresi? 

Ege Bölgesi’nde 2023 Ocak-Eylül’de bir önceki döneme kıyasla yüzde 16.25’lik düşüşle 140 bin 953 konut satışı gerçekleştirdi. Peki Ege'de en gözle il ve ilçeler hangileri? İşte ayrıntılar...

Resmi Gazete'de yayımlandı! Aliağa'daki alan özel endüstri bölgesi ilan edildi!

İzmir'in Aliağa ilçesinde bulunan bir alan "Ege Çelik Endüstrisi Sanayi ve Ticaret AŞ Aliağa Özel Endüstri Bölgesi" olarak ilan edildi. Söz konusu karar bugünkü 32369 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yazlık bölgelerde konut fiyatları uçtu!

Havaların ısınmasıyla birlikte Ege Bölgesi’nde yazlık kiralamaları yüzde 30 ila yüzde 80 arasında yükseldi. İşte detaylar...

Avro Bölgesi'nde konut fiyatları yüzde 0,9 düştü!

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat) tarafından açıklanan rakamlara göre, Avro Bölgesi'nde konut fiyatları 2023 yılının ilk çeyreğinde önceki çeyreğe kıyasla yüzde 0,9 oranında düşüş gösterdi.

Konut tercihinde rota yeniden oluşturuldu! Bu iki bölgeye dikkat!

Konut fiyatlarında yaşanan fahiş artış sebebiyle satın alma ve kiralama bölgelerinde rota yeniden oluşturuldu. Trakya konut-arsa satın alma grafiğinde üstünlük sağlarken Karadeniz ve Ege Bölgesi'ne ilgi oldukça arttı.

Ataşehir Toplu Konut Alanı Finans Merkezi Doğu Bölgesi imar planı tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Toplu Konut Alanı Finans Merkezi Doğu Bölgesi H: Serbest Yüksekliklere ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

1 milyar TL ile başladı! TOBB’dan deprem bölgesi için ev kampanyası!

TOBB, deprem bölgesi için büyük bir konut kampanyası başlattı. 1 milyar TL nakit ile başlatılan kampanya kapsamında iş dünyasına desteğiyle kalıcı ve sağlam konutlar yapılacak.

Ege Bölgesi için son dakika deprem uyarısı: 3 il çok riskli!

Doç. Dr. Tahir Gönen, Ege Bölgesi'nden geçen fay hatlarının Kuzey Anadolu'daki fay hatlarına göre daha kısa olduğunu dile getirerek, Ege Bölgesi'ndeki faylar kısa olduğu için çok uzun süreli depremler beklenmediğini söyledi. Doç. Dr. Tahir Gönen ayrıca riskli olan illeri de açıkladı.

Ege Bölgesi'nde yaşayanlara 3 önemli deprem uyarısı!

İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Cenk Yaltırak, Türkiye'nin üçte birini etkileyen Kahramanmaraş depremlerinin ardından Ege Bölgesi'nde özellikle İzmir ve Muğla'nın deprem riskleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Gayrimenkul firmaları rotayı Ege’ye çevirdi! Milyarlık yatırımlarla binlerce konut geliyor!

Gayrimenkul firmaları radarına Bodrum, Çeşme ve Urla’yı aldı. Onlarca firma Ege Bölgesi'nde milyarlık yatırımlarla binlerce konut inşa edecek.

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap için en yüksek teklif Dap Gayrimenkul'den!

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap İhalesinin 2. Oturumu 17 Mayıs 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirildi. Peki Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap İhalesinde en yüksek teklif hangi firmadan geldi? 

ege bölgesi konut satışları Haberi

ege bölgesi konut satışları

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Kasım 2021'e ilişkin konut satış verilerini yayınladı. Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; buna göre, Türkiye'de konut satışları Kasım 2021'de bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 59 arttı ve 178 bin 814 oldu.

Konut satışlarında İstanbul 31 bin 706 konut satışı ve yüzde 17.7 ile en yüksek payın sahibi oldu. Satış sayılarına göre İstanbul’u 17 bin 117 konut satışı ve yüzde 9.6 pay ile Ankara, 11 bin 116 konut satışı ve yüzde 6.2 pay ile İzmir takip etti.

Ege Bölgesi genelinde ise Denizli lider konumda. Denizli’nin 2 bin 41 konut satışı ve yüzde 80.9 oranında yükselişle birinci geldiği listede, İzmir 11 bin 116 konut satışı ve 69.1 artışla ikinci, Aydın 4 bin 97 konut satışı...