20 / 04 / 2024

ege denizi depremi

ege denizi depremi

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi verilerinden derlenen bilgiye göre, saat 10.36'da yerin 7,83 kilometre derinliğinde 4,1 büyüklüğünde deprem oldu.

Ege Denizi'nde 4 deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi verilerine göre Ege Denizi'nde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki deprem, İzmir'in merkezinde ve bazı ilçelerinde hissedildi. Kentte herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Ege Denizi'nde deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi (AFAD) verilerinden alınan bilgiye göre, Ege Denizi'nde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.Depremin 21,9 kilometre derinlikte oluştuğu belirlendi.

Ege Denizi'nde 3,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Ege Denizi'nde 3,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) alınan bilgiye göre, saat 14.19'da Ege Denizi'nde 3,7 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Malkara'da hasar tespit çalışmaları başladı!

Malkara'da 6,5 şiddetindeki depremin ardından hasar tespit çalışmaları başladı. Ciddi hasar olduğu değerlendirilen yapılar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından lisanslandırılan yapı denetim şirketlerine yönlendiriliyor.

Murat Erduran: Ege Denizi depremi sürpriz değildi!

ÇOMÜ Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erduran: "Bu tektonik rejim içerisindeki yoğun sismik aktivite dikkate alındığında yaşanan depremin büyüklüğünün sürpriz bir tarafı bulunmamaktadır ve az hasarla atlatılmıştır" dedi

Murat Erduran: Ege Denizi depremi az hasarla atlatıldı!

ÇOMÜ Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erduran: "Bu tektonik rejim içerisindeki yoğun sismik aktivite dikkate alındığında yaşanan depremin büyüklüğünün sürpriz bir tarafı bulunmamaktadır ve az hasarla atlatılmıştır" dedi

Ege Denizi'nde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı verilerine göre, saat 00.28’de merkez üssü Ege Denizi olan yerin 11.84 kilometre derinliğinde olan 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Ege Denizi depreminde Çanakkale'deki 46 binada hasar oluştu!

Çanakkale Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ege Denizi'ndeki 6,5 büyüklüğündeki deprem nedeniyle 28 bina ve 2 kilisede hasar oluştu. Çanakkale'deki hastanelere 278 kişinin başvurduğu, bunlardan 255'inin taburcu edildi

Ege Deniz'i depremi 40 saniye sürdü!

AFAD, Ege Denizi' ndeki deprem nedeniyle 1'i ağır, 266 yaralı olduğunu bildirdi.6.5 büyüklüğündeki depremin 40 saniye sürdüğünü, 70'e yakın artçı sarsıntı yaşandığını açıkladı.

Ege Denizi'nde meydana gelen deprem Yunanistan'da da hissedildi!

Ege Denizi açıklarında saat 12.25'te meydana gelen 6,5 büyüklüğündeki deprem, Yunanistan'ın başkenti Atina ve Batı Trakya'da da hissedildi. İlk belirlemelere göre depremin herhangi bir hasara yol açmadığını belirtti...

İzmir 4.4 büyüklüğünde sallandı, Naci Görür uyardı: Ege Denizi çok sayıda gerilmeli faylarla dolu! 

Türkiye'nin dört bir yanı beşik gibi sallanıyor. Deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür, geçtiğimiz gece Ege'de meydana gelen 4.4'lük depremi X sosyal medya hesabından değerlendirdi. İşte Görür'ün o açıklaması ve gelen yorumlar...

İzmir'de 5.1 büyüklüğünde deprem! Ege Denizi sallandı! SON DAKİKA!

İzmir'de sabah saat 08:19'da 5.1 büyüklüğünde deprem oldu. AFAD verileri açıkladı. İşte son dakika haberi...

Son Dakika! Ege Denizi'nde 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi...

Ege Denizi'nde Eğriboz Adası açıklarında 4,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yaşanan deprem Atina'da da hissedildiği kaydedildi. 

Prof. Dr. Naci Görür Ege Denizi'ndeki depremin ardından uyardı!

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Ege Denizi'nde 4 büyüklüğünde meydana gelen deprem sonrasında değerlendirmeler yaptı. Görür sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, "Depremin yeri ilginç. Deprem Kuzey Marmara çukurluğunda, yani KAF’ın kuzey kolu üzerinde" dedi. İşte ayrıntılar...

SON DAKİKA! Ege’de 3.5 şiddetinde deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere göre, Ege Denizi’nde 3.5 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Deprem, 23.56’da Kuşadası Körfezi’nde yaşandı.

SON DAKİKA! Akdeniz ve Ege Denizi’nde peş peşe deprem! 4 şiddetinde deprem oldu!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere göre, Akdeniz ve Ege Denizi’nde peş peşe deprem oldu. Saat 02.22’de Akdeniz’de meydana gelen 3.4 şiddetindeki depremin ardından, 02.50’de de 4 Ege Denizi’nde 4 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

Son Dakika! Ege Denizi'nde 5,2 büyüklüğünde deprem

Ege Denizi'nde, Yunanistan'ın Eğriboz Adası yakınlarında 5,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Son dakika! Ege'de 3.6 şiddetinde deprem!

Özellikle son dönemlerde Türkiye’nin dört bir yanında irili ufaklı depremler olmaya devam ediyor. Kandili Rasathanesi ve AFAD ise meydana gelen depremleri anlık olarak kaydedip paylaşıyor. Son olarak, Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilerine göre, Ege Denizi’nde 3.6 şiddetinde deprem oldu.

Son dakika deprem oldu! Ege'de 3.6 şiddetinde deprem meydana geldi

AFAD, Ege Denizi'nde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. İşte AFAD'dan yapılan o açıklama... 

Son Dakika! Ege'de korkutan deprem!

Son dakika deprem haberleri. AFAD merkez üssü Ege Denizi olan bir deprem olduğunu duyurdu. İşte AFAD'dan yapılan o açıklama...

SON DAKİKA! Peş peşe üç deprem birden oldu!

AFAD tarafından paylaşılan verilere göre, yaklaşık yarım saat içinde Adıyaman, Kahramanmaraş ve Ege Denizi’nde artçı sarsıntı meydana geldi. AFAD, meydana gelen sarsıntıları anlık olarak paylaştı.

Son dakika: Peşe peşe deprem! 2 dakika arayla 2 deprem oldu! 

Son dakika AFAD tarafından açıklanan bilgiye göre Ege Denizi'nde Kuşadası Körfezi'nde 10.57'de 3.9 ve 10.59'da ise 3,5 büyüklüğünde peş peşe 2 deprem meydana geldi.

SON DAKİKA! İzmir Körfezi’nde deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nden alınan son dakika bilgilerine göre, İzmir Körfezi’nde deprem meydana geldi. Ege Denizi’nde yaşanan deprem, saat 1.25’te, yerin 7.03 km derinliğinde ve 3,3 şiddetinde yaşandı.

ege denizi depremi Haberi

ege denizi depremi

Ege Denizi'nde saat 10.36'da 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.


Son 7 saatte çoğu Midilli Adası civarında 3'ünün büyüklüğü 4'ün üzerinde, 37 deprem kaydedildi.


Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi verilerinden derlenen bilgiye göre, saat 10.36'da yerin 7,83 kilometre derinliğinde 4,1 büyüklüğünde deprem oldu.


Böylece, saat 03.45'teki 5,1, saat 08.29'daki 4,9 büyüklüğündeki depremlerle son 7 saatte Midilli Adası'nın güneyinde 4'ün üzerinde 3 deprem gerçekleşti. Ege Denizi'nde, aynı sürede, çoğu Midilli Adası civarında 37 deprem...