29 / 03 / 2024

Ege Gelişim Projesi 2019 konut projeleri

Ege Gelişim Projesi 2019 konut projeleri

EGEGEP hakkında düzenlenen toplantıda 2002 yılından bu yana İzmir'e yapılan 30,3 milyar TL'lik yatırımdan bahseden Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, bundan sonra yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdi.

Veysel Eroğlu: Manisa'da 180 lira ödemeyle konut sahibi olacaklar!

Bakan Veysel Eroğlu, Ege Bölgesi Gelişim Projesi'ni (EGEGEP) anlattı, 2019'a kadar Ege ve İzmir'e yapılacak yatırımları saydı.Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, katılımcılara, EGEGEP Projesi hakkında ayrıntılı bilgi verdi.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin temeli atıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için temel atma töreni gerçekleşti. Proje ile 2 bin 103 konut inşa edilecek.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için düğmeye basıldı! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında temel atma töreni yarın gerçekleşiyor. 

Ankara Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi konut ihalesi bugün!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından “Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında satışa sunulan 33 konutun ihalesi bugün gerçekleşecek. 

Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi konut ihalesi yarın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından “Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında satışa sunulan 33 konutun ihalesi yarın yapılacak.

Gelişim 34 Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Gelişim 34 Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Bilgiç tarafından kuruldu.

Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgelerinde Planlamaya ve Uygulamaya İlişkin Yönetmelikte Değişiklik!

Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgelerinde ve Turizm Merkezlerinde Planlamaya ve Uygulamaya İlişkin Yönetmelikte Değişiklik yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31364 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gelişim Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Gelişim Yapı Denetim Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yıldız tarafından kuruldu.

Ankara Büyükşehir'den Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kura açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kura çekilişi ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgelerinde Planlamaya ve Uygulamaya İlişkin Yönetmelikte Değişiklik!

Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgelerinde ve Turizm Merkezlerinde Planlamaya ve Uygulamaya İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31213 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgelerinde İmar Planlarının Hazırlanması Yönetmeliğinde Değişiklik!

Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgelerinde ve Turizm  Merkezlerinde İmar Planlarının Hazırlanması ve Onaylanmasına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31207 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Rize Yağlıtaş Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Rize Merkez Yağlıtaş Mahallesi’nde Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesi Temmuz'da!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi' kapsamında teslim edilmesi planlanan 2 bin 500 konutun inşaatı için Temmuz ayında ihaleye çıkılıyor.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'ne start verildi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kamulaştırma çalışmalarının hayata geçirdiği 'Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'ne başladı. Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda, yıllık 42 milyon lira kira tasarrufu sağlayacak. 

Ege Gelişim Projesi 2019 konut projeleri Haberi

Ege Gelişim Projesi 2019 konut projeleri

Orman ve Su İşleri Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Bakan Veysel Eroğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun İzmir mitinginde açıkladığı Ege Gelişim Projesi (EGEGEP)'in detaylarını AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısıyla tek tek açıkladı. 


Toplantıya AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican da katıldı. EGEGEP ile 2019 vılı sonuna kadar tamamlanacağını ve 25 milyar TL'lik 4.547 dev proje olduğunu belirten Bakan Eroğlu, EGEGEFin büyük bir gelişim projesi olduğunu söyledi. Bakan Eroğlu, kendisine yöneltilen İzmir'i tanımıyor şeklindeki eleştirilere de yanıt vererek, "Basın mensupları Kordon'da otururken bizi görmedi. Çalışmaktan i .Kordon'u gezmeye, izmir'in güzel yemeklerini yemeye fırsatımız olmadı ama vatandaşlar bizi çalışırken gördü" dedi. 

İzmir'de vatandaşların hayat tarzını değil, hayat standartlarını yükseltmeyi hedeflediklerini vurgulayan Bakan Eroğlu, "Giindoğdu Meydanı'nda kısa bir açıklama yaptı....