24 / 04 / 2024

ege kentsel dönüşüm projeleri

ege kentsel dönüşüm projeleri

Son günlerde Ege Bölgesi'nde depremlerin sıklıkla hissedildiğini belirten Necip Nasır, kentsel dönüşüm konusunda bir an önce harekete geçilmesi gerektiğini söyledi...

Ege Mahallesi dönüşüm projesinin temeli 2 Şubat'ta atılıyor! İzmir’in kalbinde 706 yeni konut!

Yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında şehrin merkezinde senelerdir çözüm bekleyen bir proje için daha düğmeye basıldı. Ege Mahallesi’nde hak sahiplerine teslim edilecek olan binaların yapımı için 2 Şubat Cuma günü temel atma töreni yapılacak.

KONUTDER Başkan Yardımcısı Kabadayı'dan kentsel dönüşümün hızlanması için altın değerinde öneriler!

KONUTDER Başkan Yardımcısı ve Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, kentsel dönüşüme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kentsel dönüşümün metrekareye sıkıştığını söyleyen Kabadayı, “Uzlaşma oranı yüze 51 seviyesine çekilirse kentsel dönüşüm hızlanır” şeklinde konuştu.

Ege-Koop'tan kentsel dönüşüm çağrısı!

Binlerce İzmirliyi ilgilendiren sağlıklı ve modern konutlar ile buluşturan Ege-Koop, kentsel dönüşüm çağrısı yaptı.

Hüseyin Aslan'dan 8 maddelik kentsel dönüşüm uyarısı!

Ege-Koop Başkanı Hüseyin Aslan son zamanların gündem konusu kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

İzmir'de kentsel dönüşüm bir an önce tamamlanmalı!

Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, İzmir’in afetlere yönelik karakteristiği, kaçak ve denetimsiz yapılarının oranı, denetimli yapı stokunun fiziksel (yaş) ve yapısal (depreme dayanıklı) özelliklerine bakıldığında, nitelikli kentsel dönüşüm uygulamalarının kent için kaçınılmaz olduğunu kaydetti. 

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

Ege Bölgesi'ndeki CHP'li belediye başkanları Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla online toplantı düzenledi. Toplantıda İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda kentsel dönüşüm için destek istedi. 

İzmir Ege Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Deprem sonrası kentsel dönüşüm çalışmalarına hız katan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ege Mahallesi’nde dönüşüm için yıkım çalışmalarına başladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Kentin merkezindeki bu alan, İzmir için yepyeni bir sembol olacak" dedi.

İzmir Ege Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

İzmir’de kentsel dönüşüm için gözlerin çevrildiği en önemli bölgelerden biri olan Ege Mahallesi’nin birinci etabı için yapılan kat karşılığı anahtar teslim yapım ihalesi, sonuçlandı. 3 firmadan teklif sunulan ihaleyi Aslanoğlu Altyapı ve Üst Yapı A.Ş. ve Baykan Otomobil A.Ş. aldı. 

İzmir Ege Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir'de Konak İlçesi'ne bağlı Ege Mahallesi'nde yapılacak dev dönüşüm için ihale tarihi belirlendi. İzmir Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi 15 Ekim 2020 tarihinde yapılacak...

İzmir'in 5 bölgesinde kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir'in 5 ayrı bölgesinde kentsel dönüşüm projesine başlayacaklarını söyleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ''Ege Mahallesi’ndeki Roman vatandaşların kentsel dönüşümü için projeyi hazırladık, tapularının mutabakatını aldık'' diye konuştu.

Ege Kentsel Dönüşüm Hizmetleri ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Kentsel Dönüşüm Hizmetleri ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İlteriş K Erdemir tarafından kuruldu.

Ege'de kentsel dönüşüm seferberliği!

Ege’de Akıllı ve Sürdürülebilir Kentsel Dönüşüm Forum'u düzenlendi. Forumda konuşan İzmir'in belediye başkanları kentsel dönüşüm için destek istedi.

İzmir Ege Mahallesi’nde kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir Ege Mahallesi’nde kentsel dönüşümü İzmir Büyükşehir Belediyesi başlatacak devamını ise müteahhitler getirecek.

ege kentsel dönüşüm projeleri Haberi

ege kentsel dönüşüm projeleri

MÜTEAHHİTLER Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, Ege'deki mevcut konut stoğunun depreme dayanıklı olmadığını söyledi. Nasır, kentsel dönüşüm konusunda harekete geçmek için beklenecek vakit olmadığım vurguladı. 


Deprem kuşağında yer alan İzmir'in yüzde 85'inin kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunu hatırlatan Necip Nasır, hem sağlıklı bina stoğunu sağlamMODERN GECE KONDULAR OLMASIN Eski binaları yıkıp yerine yenisini yapmanın, sadece depreme karşı dayanıklılığı artıracağım, fakat kenti bir beton yığınına çevireceğini belirten Necip Nasır, "Bizim amacımız gecekondu dönüşümü yapmak değil. Bizden somaki nesillere daha yaşanabilir bir İzmir bırakmak istiyoruz. Özellikle kent merkezinde dönüşüme ihtiyaç var. İzmir'deki 12 ilçeden müteahhit ve işadamları demek başkanlarını MÜFED çatısı altında topladık. İzmirli müteahhitler olarak, kentsel dönüşüm konusunda aktif rol oynamak istiyoruz" diye konuştu. 

kentsel donuşum laştıracak hem de kenti yaşanabilir hale getirecek...