28 / 03 / 2024

Ege Koop Genel Başkanı

Ege Koop Genel Başkanı

Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Eğitim Sen ve Türk Eğitim Sen'i ziyaretinde polis ve öğretmenleri ev sahibi yapacak yeni bir proje için kollarını sıvadıklarını söyledi...

Hüseyin Aslan: Kemeraltı 24 saat yaşayan eğlence ve turizm merkezi olacak!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Kemeraltı Çarşısı'nı gezdi. Kemeraltı Esnaf Derneği Başkanı Ümit Kaya ve yönetim kurulu üyelerini de ziyaret eden Aslan, Kemeraltı Çarşısı'nın, 24 saat yaşayan bir yer haline getirilmesi gerektiğini söyledi.

Hüseyin Aslan, 200 proje ile Bütünşehir'e talip!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan bugün Bütünşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklayacak. 200 projeyle bütünşehire talip olan Aslan, yeni kitabı 'Dost Kapısı Belediye'de belediyeciliğin şifrelerini yazdı...

Ege Koop Genel Başkanı Aslan: Konut kredileri zirve yaptı, konut destek paketi verilmeli!

Konuta erişimde yaşanan sıkıntıları Ege Koop Genel Başkanı Aslan değerlendirdi. Aslan, kooperatiflerin desteklenerek, dar ve sabit gelirlilerin ev sahibi olmalarının sağlanabileceğini belirtti.

Ege-Koop'tan kentsel dönüşüm çağrısı!

Binlerce İzmirliyi ilgilendiren sağlıklı ve modern konutlar ile buluşturan Ege-Koop, kentsel dönüşüm çağrısı yaptı.

Ege-Koop 400 işyeri inşa edecek!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, 400 işyerinden oluşacak Ege Ticaret Merkezi’ni tanıttı. İşyerlerinin fiyatlarının konut fiyatlarına eş olacağı belirtildi.

Ege Koop Turgutlu Prestij Evleri’nin temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ege Koop’un İzmir dışında hayata geçirdiği ilk proje olan 150 dairelik ‘Ege Koop Turgutlu Prestij Evleri’nin temel atma törenine katıldı. 

Ege-Koop Gedizkent'te son 15 evde satışlar sürüyor!

Ege-Koop, 150 bin kişiyi ev sahibi yaparak kırılması güç bir rekorun sahibi olarak yatırımlarına devam ediyor. Ege-Koop Gedizkent'te son 15 evde satışlar sürüyor.

Ege bölgesinde köysel dönüşüm yapılmalı!

EGE-KOOP Genel Başkanı Hüseyin Aslan, bu yıl 30 milyon turist ağırlayarak 30 milyar euro turizm geliri hedefleyen Yunanistan'ın köylerde gerçekleştirdiği kentsel dönüşümle rekora koştuğunu açıkladı.

Ev sahibi olmak isteyenler Ege-Koop'tan kampanya!

86. İzmir Enternasyonal Fuarı’na, konut mimarı Ege-Koop damgasını vurdu. Cazip fiyatlarla dört farklı kampanya sunan Başkan Aslan, ev sahibi olmak isteyenler için adres gösterdi.

Ege-Koop'tan Manisa ve İzmir'e 2 yeni proje!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Manisa ve İzmir'de yeni proje inşa edeceklerinin bilgisini verdi. Toplam yatırım bedelini 60 milyon TL olarak belirten Aslan "Hedef kitlemizi, orta ve alt gelir grubu oluşturuyor" dedi.

Ege-Koop Kuşcenneti Evleri'nde yaşam başlıyor!

Ege-Koop imzası ile Aliağa'da hayata geçirilen Kuşcenneti Evleri'nde yaşam başlıyor. Projede sınırlı sayıda villa kaldı.

Ege-Koop Turgutlu Prestij Evleri -1 projesi Manisa'da heyecan yarattı!

İzmir'in 12 ilçesinde 13 ayrı projeyle faaliyet gösteren Ege-Koop Turgutlu Prestij Evleri -1 projesini anlattı. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, ''Proje Manisa'da heyecan yarattı'' şeklinde konuştu.

Ege-Koop İzmir Körfez Evleri Projesi'nin metrekaresi 8 bin TL!

Başkan Hüseyin Aslan, Ege-Koop İzmir Körfez Evleri Projesi'nin maketi bile yapılmadan yatırımcılarına yüzde 15-20 kar ettirdiğini dile getirdi

Ege Koop'tan yatırım için 3 altın anahtar önerisi!

Ege-Koop Genel Başkanı Aslan, İzmir Körfezi Evleri 1.Etap’ta son 35 dairenin, yılsonu yerleşime açılacak Gedizkent-2’de son 20 dairenin ve Bakırçay Üniversitesi’ne 5 dakika mesafedeki Seyrek Keyifli Yaşam Evleri’nde son 7 dairenin sahiplerini çok avantajlı fiyatlarla beklediğini söyledi.

Ege-Koop, İzmir Körfezi Evleri projesini tanıttı!

32 yıldır pek çok başarılı projeye imzasını atmış olan Ege-Koop'un 13. Onur Projesi olan İzmir Körfezi Evleri, düzenlenen kokteyl ile tanıtıldı.

Ege Koop Genel Başkanı Haberi

Ege Koop Genel Başkanı

Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Eğitim Sen ve Türk Eğitim Sen'i ziyaretinde polis ve öğretmenleri ev sahibi yapacak yeni bir proje için kollarını sıvadıklarını söyledi. Aslan, ucuz kredi, imarlı, alt yapılı arsa temini konusunda tüm belediye başkanlarını göreve çağırarak, "Polislerimiz, öğretmenlerimiz için ellerinizi taşın altına koymalısınız" dedi.  Aslan, öğretmen ve polislerin çektiği ekonomik sıkıntıları yakından takip ettiklerini belirtti. 



Habertürk...