19 / 04 / 2024

ege koop Körfez Evleri fiyatları

ege koop Körfez Evleri fiyatları

İzmir’in Çiğli ilçesinde konut üreten Ege-Koop yeni projesi Körfez Evleri için yeni bir kampanya başlattı. Projede euro 6.95 Türk lirasına sabitlendi. Gurbetçilere ev sahibi olma imkanı sunuldu.

Ege Koop Genel Başkanı Aslan: Konut kredileri zirve yaptı, konut destek paketi verilmeli!

Konuta erişimde yaşanan sıkıntıları Ege Koop Genel Başkanı Aslan değerlendirdi. Aslan, kooperatiflerin desteklenerek, dar ve sabit gelirlilerin ev sahibi olmalarının sağlanabileceğini belirtti.

Körfez Evleri'nde gurbetçiye ev sahibi olma fırsatı!

İzmir’in Çiğli ilçesinde konut üreten Ege-Koop yeni projesi Körfez Evleri için yeni bir kampanya başlattı. Projede euro 6.95 Türk lirasına sabitlendi. Gurbetçilere ev sahibi olma imkanı sunuldu.

Körfez Geçiş Projesi hakkında yürütmeyi durdurma kararı verildi!

TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu, EGEÇEP ve Doğa Derneği’nin İzmir Körfez Geçiş Projesi karşısında açtığı davada yürütmeyi durdurma kararı verildi. 

Ege Koop Turgutlu Prestij Evleri’nin temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ege Koop’un İzmir dışında hayata geçirdiği ilk proje olan 150 dairelik ‘Ege Koop Turgutlu Prestij Evleri’nin temel atma törenine katıldı. 

Ege-Koop Gedizkent'te son 15 evde satışlar sürüyor!

Ege-Koop, 150 bin kişiyi ev sahibi yaparak kırılması güç bir rekorun sahibi olarak yatırımlarına devam ediyor. Ege-Koop Gedizkent'te son 15 evde satışlar sürüyor.

İzmir Körfez Evleri ile Turgutlu Prestij Evleri'nin temeli bu ay atılıyor!

İzmir'de Ege-Koop imzası ile inşa edilecek İzmir Körfez Evleri ile Turgutlu Prestij Evleri projelerinin temeli bu ay atılacak.

Ege-Koop İzmir Körfez Evleri Projesi'nin metrekaresi 8 bin TL!

Başkan Hüseyin Aslan, Ege-Koop İzmir Körfez Evleri Projesi'nin maketi bile yapılmadan yatırımcılarına yüzde 15-20 kar ettirdiğini dile getirdi

Ege Koop'tan yatırım için 3 altın anahtar önerisi!

Ege-Koop Genel Başkanı Aslan, İzmir Körfezi Evleri 1.Etap’ta son 35 dairenin, yılsonu yerleşime açılacak Gedizkent-2’de son 20 dairenin ve Bakırçay Üniversitesi’ne 5 dakika mesafedeki Seyrek Keyifli Yaşam Evleri’nde son 7 dairenin sahiplerini çok avantajlı fiyatlarla beklediğini söyledi.

Ege-Koop, İzmir Körfezi Evleri projesini tanıttı!

32 yıldır pek çok başarılı projeye imzasını atmış olan Ege-Koop'un 13. Onur Projesi olan İzmir Körfezi Evleri, düzenlenen kokteyl ile tanıtıldı.

Ege-Koop 32. yaşını İzmir Körfez Evleri ile kutluyor!

HaberTürk Egeli yazarı Osman Gençer bugünkü yazısında Ege Koop projelerini kaleme aldı. İşte Gençer'in o yazısı...

Ege Koop İzmir Körfezi Evleri kapış kapış!

Ege-Koop, İzmir Körfezi Evleri Projesi nedeniyle, bayram tatili boyunca, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere ülkenin dört bir yanından İzmir'de yaşamak veya yatırım yapmak isteyen vatandaşların ilgisini çekti.

İzmir Körfez Evleri'nden yatırımcılara özel kampanya!

Ege-Koop, İzmir Körfezi Evleri Projesi'nde ev sahibi olmak isteyenlere sunulan özel fiyat fırsatını, halktan gelen talep doğrultusunda iki hafta daha uzattığını açıkladı.

İzmir Körfez Evleri 13. onur projemiz!

Ege-Koop'un Başkanı Hüseyin Aslan, kentsel dönüşüm projelerinden, politikadaki duruşuna, sosyal hayatından bugüne kadar kente kazandırıdıklarına ve yapımı devam eden onur projesi İzmir Körfez Evleri'ni anlattı..

ege koop Körfez Evleri fiyatları Haberi

ege koop Körfez Evleri fiyatları

34 yılda 150 bin kişiyi ev sahibi yapan Ege-Koop'un İzmir'in Çiğli ilçesindeki projesinde euro 6.95 Türk lirasına sabitlendi. proje kapsamında gurbetçilere ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, zemin katlar dahil olmak üzere tamamı deniz manzarasına sahip proje 2019 yılının Temmuz ayında tamamlanması planlanıyor. Projedeki dairelerin yüzde 80’i satıldı.

Projeden konut alanların yüzde 40 oranında kazandığını dile getiren Aslan, “Hiçbirinin karanlık odası yok” diye konuştu. Aslan, dairelerin hepsinin lüks konut olarak tasarlandığını söyledi.

2019 yılının ikinci yarısında inşaatı tamamlanacak İzmir Körfezi Evleri’nde 2+1 daireler brüt 121 metrekare, 3+1 daireler ise brüt 145 ve 168 metrekare dizayn edildi.