26 / 04 / 2024

ege koop projeleri

ege koop projeleri

İzmir'in 12 ilçesinde 13 ayrı projeyle faaliyet gösteren Ege-Koop Turgutlu Prestij Evleri -1 projesini anlattı. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, ''Proje Manisa'da heyecan yarattı'' şeklinde konuştu.

Ege Koop'tan yatırım için 3 altın anahtar önerisi!

Ege-Koop Genel Başkanı Aslan, İzmir Körfezi Evleri 1.Etap’ta son 35 dairenin, yılsonu yerleşime açılacak Gedizkent-2’de son 20 dairenin ve Bakırçay Üniversitesi’ne 5 dakika mesafedeki Seyrek Keyifli Yaşam Evleri’nde son 7 dairenin sahiplerini çok avantajlı fiyatlarla beklediğini söyledi.

Ege-Koop 32. yaşını İzmir Körfez Evleri ile kutluyor!

HaberTürk Egeli yazarı Osman Gençer bugünkü yazısında Ege Koop projelerini kaleme aldı. İşte Gençer'in o yazısı...

Ege Koop İzmir Körfezi Evleri kapış kapış!

Ege-Koop, İzmir Körfezi Evleri Projesi nedeniyle, bayram tatili boyunca, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere ülkenin dört bir yanından İzmir'de yaşamak veya yatırım yapmak isteyen vatandaşların ilgisini çekti.

Hüseyin Aslan'a vefa ödülü!

Ege - Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan'a Ankara Sanayi Odası Başkanı, Ankara Ticaret Odası Başkanı, TUSİAV Onursal Başkanı Veli Sarıtoprak'tan oluşan 3 başkan 'vefa' ödülü verdi.

Ege Koop rotasını Ankara'ya çevirdi!

Rotasını Ankara'ya çeviren İzmir'in marka kooperatifi Ege Koop'un Genel Başkanı Hüseyin Aslan yaptığı açıklamada, "Burada insanlar kirada oturduğu halde, kent yöneticileri bize konut yapacak arsa sağlamıyorlar.

Ege-Koop'tan fuara özel fiyatlar!

Ege - Koop'un 83'üncü İzmir Enternasyonal Fuarı 'nda açtığı stand, fuara özel fiyat seçeneklerine sahip iki farklı kampanya ile ev sahibi olmak isteyenlerin adresi oldu

Ege-Koop'un Gedizkent projesinin temeli atıldı!

Ege-Koop'un, "Bugünün yatırımı, Yarının kazancı" sloganıyla hazırladığı Gedizkent Projesi'nin temeli törenle atıldı. Kubilay Anıtı ve Menemen Belediyesi'nin prestij projesi olan Tepe Sosyal Tesisleri'ne komşu 190 konutluk bir proje.

Ege Koop'tan Menemen'de 190 dairelik konut projesi!

Türk kooperatifçilik sektörünün güçlü ve güvenilir kuruluşu Ege Koop, İzmir'e, modern kent parçaları kazandırmaya devam ediyor. Ege Koop Menemen'de 190 dairelik konut projesi inşa ediyor.

Hüseyin Aslan kimdir?

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Türk kooperatifçiliğinde ve toplu konut sektöründe önemli bir isimdir. Hüseyin Aslan, İzmir'deki pek çok sivil toplum kuruluşunda da görev almaktadır. Peki Hüseyin Aslan kimdir? İşte biyografisi...

Hüseyin Aslan: Hedefimiz 5 yıl içinde 7 bölgede 50 bin konut!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, konut ihtiyacının toplumsal bir mesele olduğunu vurguladı. Aslan, "Belediye Kanunu'nun 69. Maddesi, belediyelere 'konut ihtiyacını karşılamak üzere imarlı ve altyapılı arsa üretme' görevini verir" dedi

İzmir Sağlık Serbest Bölgesi İzmirli turizm firmalarının umudu oldu!

İzmir turizm sektörünün önde gelen temsilcileri, Ege - Koop Proje Merkezi' nin Mega Projesi İzmir Sağlık Serbest Bölgesi için İzmirli turizm firmalarının 'umudu' oldu...

Hüseyin Aslan: Ege-Koop markasının temelinde güven var!

39 yılda 30 bin konut üretip, 120 bin kişinin yaşadığı kentler kurduklarını belirten Genel Başkan Hüseyin Aslan, "11 ilçede 11 projemizle gönüllerde taht kurduk. Bu güven, bizim en büyük mutluluğumuz" dedi

Hüseyin Aslan: İzmir'in mega projelere ihtiyacı var!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, yeni projelerden yerel seçimlere ve kamuoyunda büyük yankı uyandıran Ege-Koop Proje Merkezi'nin İzmir için ürettiği projelere kadar birçok konuda önemli açıklamalar yaptı.

Hüseyin Aslan: Önümüzdeki hafta 4. projeyi açıklayacağız!

Hüseyin Aslan, Atayol, Sağlık Serbest Bölgesi ve EGEM35'ten sonra yeni proje açıklayacaklarını söyledi. zmir'in yerel seçim sürecine ilişkin konuların dillendirildiği görüşmede Aslan, EgeKoop Proje Merkezi'nin diğer çalışmalarını da anlattı.

Ege Koop Genel Başkanı Aslan: Konut kredileri zirve yaptı, konut destek paketi verilmeli!

Konuta erişimde yaşanan sıkıntıları Ege Koop Genel Başkanı Aslan değerlendirdi. Aslan, kooperatiflerin desteklenerek, dar ve sabit gelirlilerin ev sahibi olmalarının sağlanabileceğini belirtti.

Ege-Koop'tan kentsel dönüşüm çağrısı!

Binlerce İzmirliyi ilgilendiren sağlıklı ve modern konutlar ile buluşturan Ege-Koop, kentsel dönüşüm çağrısı yaptı.

Ege-Koop 400 işyeri inşa edecek!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, 400 işyerinden oluşacak Ege Ticaret Merkezi’ni tanıttı. İşyerlerinin fiyatlarının konut fiyatlarına eş olacağı belirtildi.

Ege Koop Turgutlu Prestij Evleri’nin temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ege Koop’un İzmir dışında hayata geçirdiği ilk proje olan 150 dairelik ‘Ege Koop Turgutlu Prestij Evleri’nin temel atma törenine katıldı. 

İzmir, dönüşüm için zaman kaybetmemeli!

Ege-Koop Başkanı Hüseyin Aslan, İzmir’in kentsel dönüşüm için zaman kaybetmemesi gerektiğini kaydetti ve yeni projeleri hakkında açıklamalar yaptı. 

Ege-Koop Gedizkent'te son 15 evde satışlar sürüyor!

Ege-Koop, 150 bin kişiyi ev sahibi yaparak kırılması güç bir rekorun sahibi olarak yatırımlarına devam ediyor. Ege-Koop Gedizkent'te son 15 evde satışlar sürüyor.

Ege bölgesinde köysel dönüşüm yapılmalı!

EGE-KOOP Genel Başkanı Hüseyin Aslan, bu yıl 30 milyon turist ağırlayarak 30 milyar euro turizm geliri hedefleyen Yunanistan'ın köylerde gerçekleştirdiği kentsel dönüşümle rekora koştuğunu açıkladı.

Ev sahibi olmak isteyenler Ege-Koop'tan kampanya!

86. İzmir Enternasyonal Fuarı’na, konut mimarı Ege-Koop damgasını vurdu. Cazip fiyatlarla dört farklı kampanya sunan Başkan Aslan, ev sahibi olmak isteyenler için adres gösterdi.

Ege-Koop'tan Manisa ve İzmir'e 2 yeni proje!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Manisa ve İzmir'de yeni proje inşa edeceklerinin bilgisini verdi. Toplam yatırım bedelini 60 milyon TL olarak belirten Aslan "Hedef kitlemizi, orta ve alt gelir grubu oluşturuyor" dedi.

Ege-Koop Kuşcenneti Evleri'nde yaşam başlıyor!

Ege-Koop imzası ile Aliağa'da hayata geçirilen Kuşcenneti Evleri'nde yaşam başlıyor. Projede sınırlı sayıda villa kaldı.

Ege-Koop Turgutlu Prestij Evleri -1 projesi Manisa'da heyecan yarattı!

İzmir'in 12 ilçesinde 13 ayrı projeyle faaliyet gösteren Ege-Koop Turgutlu Prestij Evleri -1 projesini anlattı. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, ''Proje Manisa'da heyecan yarattı'' şeklinde konuştu.

Ege-Koop İzmir Körfez Evleri Projesi'nin metrekaresi 8 bin TL!

Başkan Hüseyin Aslan, Ege-Koop İzmir Körfez Evleri Projesi'nin maketi bile yapılmadan yatırımcılarına yüzde 15-20 kar ettirdiğini dile getirdi

Ege Koop'tan yatırım için 3 altın anahtar önerisi!

Ege-Koop Genel Başkanı Aslan, İzmir Körfezi Evleri 1.Etap’ta son 35 dairenin, yılsonu yerleşime açılacak Gedizkent-2’de son 20 dairenin ve Bakırçay Üniversitesi’ne 5 dakika mesafedeki Seyrek Keyifli Yaşam Evleri’nde son 7 dairenin sahiplerini çok avantajlı fiyatlarla beklediğini söyledi.

ege koop projeleri Haberi

ege koop projeleri

Bünyesinde 200 ayrı meslek grubundan kooperatiflerle birlikte İzmir'in 12 ilçesinde 13 ayrı projeyle birbirinden farklı özelliklere sahip modern kentler kuran Ege-Koop, İzmir dışındaki ilk projesine "Ege-Koop Turgutlu Prestij Evleri -1" ile Manisa'nın gözde ilçelerinden Turgutlu'da imza atıyor. 


BAŞKANLARA ANLATILDI 

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç, Ege-Koop Danışma Kurulu Onursal Başkanı, Gazeteci-Yazar Öcal Uluç ve Proje ekibiyle birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ve Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin'i makamında ayrı ayrı ziyaret ederek ayrıntılı bilgi sundular. 


Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan da, İzmir'de devam eden projeleri ile birlikte birikimlerini başta Ege Bölgesi olmak üzere Türkiye'nin farklı illerine taşıma hedefinde ilk durak olarak Turgutlu'yu seçtiklerini söyledi. Genel Başkan Hüseyin Aslan; "Turgutlu'nun, İzmir ve Manisa merkezine yakınlığı, gelişen...