25 / 04 / 2024

ege mahallesi kentsel dönüşüm

ege mahallesi kentsel dönüşüm

AK Parti İzmir Milletvekili ve Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Cemal Bekle, İzmir Ege Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarında Roman halkına ayrımcılık uygulandığını belirterek çalışmalara tepki gösterdi.

İzmir Ege Mahallesi 6'ıncı kez dönüşüm ihalesine çıktı! 

İzmir Büyükşehir, Ege Mahallesi 6 kez kentsel dönüşüm ihalesine çıktı. Fakat teklif veren firma çıkmadı. Mahalleliler bir an önce dönüşümün yapılmasını istiyor.

İzmir Ege Mahallesi kentsel dönüşüm ihalesi 27 Eylül'de!

İzmir Büyükşehir, Ege Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesi için 27 Eylül’de dördüncü kez ihale gerçekleştirecek. 

İzmir Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesinde son durum!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 6 Temmuz'da 1. etap yapım ihalesine çıkacağı Konak ilçesi Ege Mahallesi kentsel dönüşüm projesi mahkemelik oldu. İşte dönüşümde son gelişmeler...

İzmir'de kentsel dönüşüme Ege Mahallesi'nden veto!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kentsel dönüşümde hak sahipleriyle görüşmelerini sürdürdüğü Ege Mahallesi'nde uzlaşma sancısı yaşanıyor. Ege Mahallesi sakinleri, belediyenin kendilerine sunduğu kentsel dönüşüm koşullarını adaletsiz buldu

Ege Mahallesinde dönüşüm için uzlaşma görüşmelerine başlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ege Mahallesi kentsel dönüşüm ve gelişim projesi için vatandaşlarla görüşmelere başladı. Görüşmelerin tamamlanması ve sözleşmelerin imzalanmasının ardından, Ege Mahallesi'ndeki dönüşüm çalışmaları başlayacak...

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ege Mahallesi için vatandaşlarla görüşmelere başladı!

Ege Mahallesi kentsel dönüşüm ve gelişim projesi kapsamında İzmir Büyükşehir Belediyesi vatandaşlarla görüşmelere başladı. Görüşmelerin tamamlanması ve sözleşmelerin imzalanmasının ardından, Ege Mahallesi'ndeki dönüşüm çalışmaları başlayacak

Ege Mahallesi kentsel dönüşüm projesi tanıtıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ege Mahallesi kentsel dönüşüm projesini tanıttı. Ege Mahallesi'nin yeni yüzü, ortalarında yeşil alanları olan 6 katlı binalardan oluşacak. Tüm daireler balkonlu olacak. Dairelerin tamamı doğal ışık ve havadan yararlanacak.

Akıncılar Mahallesi üstgeçidindeki asansörler yenilecek!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ege Mahallesi'nde semt sakinleriyle sohbet etti. Üstgeçit asansörleri yenilenecek Kahramanlar'da Roman vatandaşların yoğunlukta olduğu Ege Mahallesi'ni ziyaret eden Aziz Kocaoğlu, 3 müjde verdi...

İzmir Ege Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ege Mahallesi'nde 7 hektarlık alanı dönüştürmek üzere 591 yapının ölçümünü tamamladı

İzmir Ege Mahallesi kentsel dönüşüm alanı ilan edildi!

13/03/2013 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren kanun ile İzmir'in Konak ilçesi sınırlarında yer alan Ege Mahallesi kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildi...

İzmir Ege Mahallesi'ndeki dev dönüşüm projesinin temeli atıldı! 706 konutluk yeni proje!

İzmir Ege Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projesinin 1. etabının temeli atıldı. Yaptığı açıklamada kentsel dönüşüme bakış açısı farkına değinen Başkan Tunç Soyer, “Onların geçer akçesi rant. Bizim geçer akçemiz hak!” diye konuştu.

Ege Mahallesi dönüşüm projesinin temeli 2 Şubat'ta atılıyor! İzmir’in kalbinde 706 yeni konut!

Yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında şehrin merkezinde senelerdir çözüm bekleyen bir proje için daha düğmeye basıldı. Ege Mahallesi’nde hak sahiplerine teslim edilecek olan binaların yapımı için 2 Şubat Cuma günü temel atma töreni yapılacak.

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi! 

Sarıyer'deki yeni projesi için çalışmalarına devam eden İBB iştiraki KİPTAŞ şimdi de Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi. 

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesi Meclis gündemine taşındı! İhale neden ertelendi?

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesinin tarihinin ertelenmesine ilişkin soru önergesi verildi. İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi kentsel dönüşüme giriyor!

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi'nde riskli bölge olarak bilinen alan için beklenen haber geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın maliyet sebebiyle uygun bulmadığı kentsel dönüşüm projesi için Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Mersin Barış Mahallesi kentsel dönüşüm için gün sayıyor!

Mersin Barış Mahallesi'nde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesi kapsamında hak sahiplerinin yüzde 90'ını kentsel dönüşüm projesini onayladı. Barış Mahallesi kentsel dönüşüme girmek için gün sayıyor.

Ege-Koop'tan kentsel dönüşüm çağrısı!

Binlerce İzmirliyi ilgilendiren sağlıklı ve modern konutlar ile buluşturan Ege-Koop, kentsel dönüşüm çağrısı yaptı.

Rize Çarşı Mahallesi kentsel dönüşüm projesinin ihalesi yapıldı!

Rize İli Merkez İlçesi Çarşı (Dolgu) Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ihalesinin, 5 Ekim 2020 tarihinde 21-b usulüyle yapıldığı öğrenildi.

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Burdur Necatibey Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Burdur Merkez Necatibey Mahallesi kentsel dönüşüm projesinin ihalesini 7 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Bursa Akpınar Mahallesi kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Bursa'nın yıllardır çözülemeyen Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm sorunu çözüme kavuştu. Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm için hak sahipleriyle Büyükşehir Belediyesi arasında sıcak rüzgarlar esiyor. Her iki tarafta anlaşmanın en kısa zamanda yapılmasını istiyor.

Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi ortak akılla şekilleniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin imkanlarıyla hayata geçirilen Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi son olarak Antalya Şehir Plancıları Odası üyelerine anlatıldı. 

ege mahallesi kentsel dönüşüm Haberi

ege mahallesi kentsel dönüşüm

AK Parti İzmir Milletvekili ve Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Cemal Bekle, TBMM’deki bütçe görüşmeleri sırasında yaptığı konuşmada, İzmir Ege Mahallesi'nde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmalarını eleştirdi. Milliyet'te yer alan habere göre; Bekle konuşmasında kentsel dönüşüm çalışmalarında Romanlar'a ayrımcılık uygulandığını öne sürerek  “Roman hemşerilerimizin çadırlarını mühürleyen bu anlayış, şimdi de mahallerimizi rant kapısına çevirmeye yelteniyor. Buna müsaade etmeyiz” dedi.

Projenin ‘Büyükşehir şovu’ olduğunu söyleyen Bekle şu açıklamalarda bulundu: 

Saf dışı bırakacaklar 

“Ege Mahallesi’nde başlattıkları kentsel dönüşümün, Roman hemşerilerimizi kucaklamayan, hatta onları bu işten  çıkarmaya yönelik. Bölgenin yeni kentleşme planlarında, Roman vatandaşlarımızın asla mevcut mülkiyetlerinin, haklarının karşılığını alamayacakları şartlar söz konusu. Aidatını ödeyemeyecekleri binaları oraya dikerek, ömrünü orada geçiren Roman kardeşlerimiz saf dışı bırakılacak. Bu kentsel dönüşüm projesi, Roman hemşerilerimiz için bir mutsuzluk projesidir....