25 / 04 / 2024

Ege Seramik ödülleri

Ege Seramik ödülleri

Ege Seramik açıklamasına göre, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Ekonomi Bakanlığı'nın katkılarıyla bu yıl dördüncüsü düzenlenen Türkiye İnovasyon Haftası etkinliği, iş adamları, girişimciler, mucitler ve diğer konukların katılımıyla gerçekleştirildi.

Ege Seramik'e 6 ödül!

Ege Seramik, "Yarattığı Marka ile Üstün Satış Performans" ödülü, "Büyük Firma Vergi - Üçüncülük", Toprak ve Seramik Mamülleri Sanayii'nde "Üretim - Birincilik", "Yatırım - Birincilik", "İhracat - Birincilik", "İstihdam - Birincilik" ödüllerini aldı.

Ege Seramik başarı ödüllerini aldı!

Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. başarı ödüllerini aldı.

Ege Seramik'e İzmir Ticaret Odası ve Ege Bölgesi Sanayi Odası’ndan ödül geldi!

İzmir Ticaret Odası ve Ege Bölgesi Sanayi Odası’ndan Ege Seramik’e Altın Madalya geldi. İzmir Ticaret Odası ( IZTO ) ve Ege Bölgesi Sanayi Odası ( EBSO ) 2012 yılının en iyilerini belirledi...

4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri için son başvuru 21 Kasım!

2016 Sektörün yenilikçi markalarından Yurtbay Seramik’in düzenlediği “4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri”ne başvurular devam ediyor.

Ege Seramik, 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2015 listesinde 12. sırada!

Her yıl İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından hazırlanan “ Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2015” listesi açıklandı. Ege Seramik, bir önceki yıla göre, 12 sıra yükselerek başarı grafiğini yukarılara taşıdı.

XONE Seramik Tasarım Ödülleri sahiplerini buldu!

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) tarafından düzenlenen ‘XONE-Seramik Tasarım Yarışması' ve ‘XONE Seramik Tasarım Ödülleri’ ile günümüz ve geleceğin tasarımcıları ödüllendirildi.

XONE Seramik Tasarım Ödülleri 3 Haziran'da sahiplerini bulacak!

Türkiye seramik sektörüne uluslararası itibar ve rekabet gücü kazandırmak amacıyla düzenlenen XONE Seramik Tasarım Ödülleri, Esma Sultan Yalısı’nda 3 Haziran Cuma günü saat 20:30'da dağıtılacaktır.

4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri başvuruları başladı!

4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri başvuruları başladı. Yarışmada; seramik sektörüne ve eğitimine katkıda bulunmak, yaratıcı fikirleri desteklemek, seramik sektöründe tasarımın önemini vurgulamak amaçlanıyor.

Ege Seramik, Unicera Fuarı'nda dikkatleri üzerine toplayacak!

Ege Seramik, yıllardır Tüyap Beylikdüzü’nde düzenlenen Unicera Fuarında sergilediği yenilikler ile, sektörde adından söz ettiriyor. Bu yıl 23-27 Şubat tarihlerinde düzenlenecek fuarda, yine bir dizi yenilikle kapılarını ziyaretçilerine açacak.

Piyalepaşa İstanbul proje ekibinden Ege Seramik'e ziyaret!

Piyalepaşa İstanbul proje ekibi Ege Seramik fabrikasını ziyaret etti. Polat Holding iştiraki Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından 82 dönüm alan üzerine inşa edilen Piyalepaşa İstanbul projesi 800 milyon dolarlık yatırımla hayata geçti.

Ege Seramik'e Markalaşmada Liderlik ödülü!

Ege Seramik açıklamasına göre, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Ekonomi Bakanlığı'nın katkılarıyla bu yıl dördüncüsü düzenlenen Türkiye İnovasyon Haftası etkinliği, iş adamları, girişimciler, mucitler ve diğer konukların katılımıyla gerçekleştirildi.

Ege Seramik yeni serisiyle beğenileri topladı!

Ege Seramik’in ilk olarak Dünyaca ünlü seramik fuarı olan Cersaie Fuar’ında görücüye çıkardığı ahşabın yeni anlamını yansıtan ürünü ENYGMA beğeni topladı.

Ege Seramik CERSAIE Fuarı’na katıldı!

Dünya seramik sektörünün en önemli fuarlarından CERSAIE Fuar’ı, İtalya’nın Bologna kentinde 28 Eylül - 02 Ekim tarihleri arasında gerçekleşti. Ege Seramik ve son teknoloji ürünleri, övgüler alarak Türkiye’ye geri döndü.

Ege Seramik Manhattan evinizin estetik görüntüsü için hazırlandı!

Doğallığın ön planda olduğu ve sıra dışı zevklere hitap eden Ege Seramik, ham beton duruşunu modern dokunuşlarla harmanladı. Manhattan, evinize estetiklik ve doğallık sunmak için hazırlandı.

Ege Seramik yeni ürünleriyle CERSAIE Fuarı’na katılacak!

Dünya’nın en büyük seramik fuarı olarak nitelenen CERSAIE Seramik Fuarı bu yılda yerli yabancı birçok tasarımcı, sektör temsilcisi ve profesyoneli ağırlayacak. Ege Seramik, fuara 2015-2016 koleksiyonundan 14 ürün ile katılacak.

Kale, 2015 Verimlilik Proje Ödülleri'nde üçüncülük ödülü aldı!

Bünyesindeki Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale markaları ile sektöre öncülük eden, Türkiye seramik sektörünün lideri Kaleseramik, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın düzenlediği ‘2015 Verimlilik Proje Ödülleri’nde üçüncülüğe layık görüldü.

Ege Seramik ödülleri Haberi

Ege Seramik ödülleri

Ege Seramik, Türkiye İnovasyon Haftası kapsamında "Markalaşmada Liderlik" ödülüne layık görüldü.


Ege Seramik açıklamasına göre, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Ekonomi Bakanlığı'nın katkılarıyla bu yıl dördüncüsü düzenlenen Türkiye İnovasyon Haftası etkinliği, iş adamları, girişimciler, mucitler ve diğer konukların katılımıyla gerçekleştirildi.


Etkinlik kapsamında verilen "Markalaşmada Liderlik" ödülü, geliştirdiği ürünler ve verdiği satış sonrası hizmetlerde son teknoloji kullanmasından dolayı Ege Seramik'in oldu. Ege Seramik Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve İbrahim Polat Holding Üst Yöneticisi (CEO) Baran Demir, Ege Seramik'in ödülünü Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş ve TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin elinden aldı.


Ege Seramik CEO'su Demir, inovasyon süreci adına önemli işler yaptıklarını ve şirketin kurulduğu günden itibaren Türkiye'nin markalaşması yolunda önemli adımlar attıklarını dile getirdi. Markalaşmanın yıllar alan bir süreç olduğuna vurgu yapan Demir, şu...